Üdv mindenki! Tájékoztatást és segítséget kérnik! Ki melyiküket ajánlja? Nati Cica (23); Zsanett (24); Tiffani (23)... Előre is köszönöm!
Üdv mindenki! Tájékoztatást és segítséget kérnik! Ki melyiküket ajánlja? Nati Cica (23); Zsanett (24); Tiffani (23)... Előre is köszönöm!
Hány éves vagy?
Ki volt az?
Sziasztok!
Kinek lenne kedve 3masban Fehérváron? Két srác egy csaj. Megbeszélnénk, hogy mikor és kivel...
Semmikép nem egy olyan lányt aki itt van az oldalon:) Amúgy ha mindenképp innen szeretnél, akkor olyat aki zsánered, és már telefonban is azt mondja hogy szívesen vállalja(igen mond el neki). Ha lehet aznap te legyél az első. Jah és persze ne fél időre menj (ha lehet egész vagy még akár több), és ne foglalkozz azzal mennyire borsos az ...:)
ekkora egy sztárolást ............ kriminális ... XD
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv emberek!
Ma ismét meglátogattam a krt-on rendelő leányzónkat: Helénát!!!
Egyszerűen nem tudok rosszat mondani, ragozni sem szeretném nagyon jó a csaj!!!
Szüzesség elvételére kit ajánlanátok??
Krisztiről tudtok valamit mondani? Valóban olyan jól néz ki mint a képeken??
Én Esztergomba vagyok mostmár.Igérem nem fogtok bennem csalódni.Puszi
Vili.Soha még egyetlen nöt sem vettem K-ba.Mindig ugy tekintek rájuk mint hölgyekre betartva az udvariasság szabályait.Ha valaki (volt már rá péda)nem tetszik azt azonnal közlöm.Persze arról nem én tehettem hogy az illetö hölgy nem a saját fotójával hirdetett.Azt sem dijazom ha megvezetnek.Pl megbeszélünk egy idöpontot aztán még sem fogad.Bármi közbe jöhet és olyankor az volna a minimum HA MÁR HIVOM hogy ne haragudj de még sem aktuális.Volt már példa ilyenre is.Oké megérti az ember meglátogattam két hét mulva.Mindenesetre vannak korrekt hölgyek.Ilyenek például Krisztina,Marylin,Dóra,Gabi,és a Masszázs Törökszenten.Hozzájuk szivesen visszatér az ember hogy kikapcsoljon,felüdüljön,Adjon illetve kapjon.Jó hogy vannak hogy léteznek!!!!Lányok vigyázat jön a tavasz!:-))))
Hali!
A ***moderálva*** mindentnek nekem már a hirdetése sem tetszett. Azért már vagyok annyira tapasztalt, hogy az ilyeneket kiszürjem. Igaz a Vanessza, Anna és stb. néven hirdető lány egy jó éve szépen behúzott a csőbe!
De ebben a két lányban szerintem nem fogtok csalódni!
De azt mindig hangsúlyozom, hogy nekünk férfiaknak sem úgy kell hozzáállni, hogy most k...-hoz megyek és lekezelően bánok vele!
Ők is ugyan úgy mint minden nő szeretik és értékelik, ha nő számba vesszük őket, megdícsérjük az alakjukat, fenekét, mellét stb. És itt náluk ez nem is tulzás. Tehát sok múlik a MI hozzáállásunkon is és akkor kapunk egy korrekt sz*lg*lt*t*st.
Veszprémben Anita Rebeka jók, de igazán jó szívvel a fehérvári Tffanit és testvérét ajánlom! Ők a csúcs! A non plusz ultra
Sziasztok minenki! Megvan az újabb " g*mb*s" emberke Kecskeméten. Természetesen Ginánál***moderálva***. Nem hiába jártatjuk a szánkat, higyjétek el nem kamuzunk!!!
Asszem debrecenből adoptálták szintén viki néven a fórumon lessz tapasztalat :)
Melindának szülinapja volt :) 2 évet öregedett :) Hát akkor Happy dzsörzé dújúú :)
Persze-persze, ezzel csak annyi a baj,hogy ha valaki egy kicsit is negatívat ír róluk te azonnal a segítségükre sietsz,vagy szerelmes vagy beléjük vagy önmagad véded ! Én is voltam a páros másik felénél meg is voltam elégedve, de azért nem ugrok azonnal ha nem olyat írnak róla ami nekem máshogy jött le. Ez egy ilyen sport a lányok kapnak hideget meleget ! Én spec nem hiszem el a te beszámolódat, de a révész kollega vagy kollegína beszámolóját sem :) Nem veszekedni akarok csak obijektíven próbálom nézni. További szép napot :)
Hali mindenkinek.Vili köszönjük az infót.Majd rápróbálunk.:-)Gondolom 100 szor korrektebbek mint ***moderálva*** minden vagy bi anita!:-)Utóbbi két hölgy egy és ugyanaz.Nem ajánlom kategória.
cumisüveg
kinél???jártál