Ez szintén egy gáz dolgozó nő! :D
Ez szintén egy gáz dolgozó nő! :D
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van-e valakinek infója Moncsi(20), és Cherry(20)-ról?
Előre is köszi.
A JÓT ISMEREM BENNE ÉS CSAK JÓT KAPTAM TŐLE!
Hali
melyik Zalaegerszegi hölgy a legkellemesebb társaság, még ha picit tapasztalatlan az ember?
Kamagra potencianövelő készítmények eladók, megbízható forrásból!
Pécsen kiszállítással is!
Elérhetőség:
Wendy22-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Bezony. De miért érdekes ez? :D
Ma a Guszevbe látogatott az USA magyarországi nagykövete!!!Hallotátok?
És még én szólok le mindenkit! Amúgy csatlakozok az előttem szólóhoz. A hőgy 140x140x90kg.
Sziasztok!
Mónika 35-ről valaki tud egy kis információval szolgálni?
köszi
Hölgyeim!
Egyetértek.
pázmány elvtárs!!! izlések és pofonok,én a laura cicához szoktam járni pesten nézd meg az ö szolgáltatásait és hozzáálását és nézd meg a tündi vagy dia ki milyen néven ismeri,HA TE MEG VOLTÁL VELE ELÉGEDVE AZ LEHET DE AKKOR NEM VAGY NAGYIGÉNYŰ..... EMBEREK VAGYUNK ÉS KÜLÖMBÖZÖEK.kinek ez kinek az...***moderálva***
Látom ez a szutyok Dina 52 megint feltűnt. Korra inkább 62, a képen meg nem véletlenül csak egy nagy segg van, - ki tudja kié - így csak az ajtóban koppan a vendég. Egy kiöregedett tehén, akit már bottal sem piszkál már meg senki.
Sziasztok,
Diamond-ról van valami infó!
Szeretem a magas lányokat!
Nos..Nálam is sokszor beprobálkoztak de nem jelenti azt hogy szót kell fogadnom.. Finoman lerázom..de volt mikor eljött és lássunk csodát. Bírta a g u m i t !!! :-)
Mi bajod van drága H A R kályom ?!
Tán nem jön be a Heléna neked? Biztos nem látogattad még meg?! Vagy jobban beváltak a guszevi csajok???
Végülis ki-ki a saját fajtáját!!! XD: ez meg annyira gyerekes!
Igen, ez sem egy éppen veszélytelen szakma! :)
Nekem is meséltek már lányok, hogy milyen perverz és szadista dolgokra akarta rávenni a vendég őket.
Az egyik lány meg azt mesélte, hogy pisi szexre jelentkezett be hozzá egy vendég, megadott időre ( mit szeretnek ebben egyesek nem értem? :) ) Várta a vendéget, már majdnem bepisilt, de várta türelmesen, egyszer már nem bírt tovább várni, mert bizti bepisilt volna.
Ilyenek is vannak köztünk :)
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Én voltam Dia20-nál már többször is. Velem nem viselkedett úgy mintha csak a p*nz kellene neki. Sőt ellenkezőleg maximálisan meg vagyok elégedve a sz*lg*ltat*saival. Szerintem aranyos,kedves csajszi.(Engem mindig kávéval vár) bossplayer lehet, hogy csak te nem jöttél át neki..Több ismerősöm is volt már nála és ők is meg voltak vele elégedve.
Régi becenéven,mert azt nem lehet átírni csak hosszas...
CHRYSTAL MASSZÁZS VAGYOK!
Egy hónap alatt kétszer kaptam...Talán elég volt,talán nem!?Erre ezt mondanám: Ott sírj ahol senki nem lát!!!
Drága rosszakarók! Ebből is felépülök és meggyógyulok... :-)
Szóval Drága rosszakarók,Tisztelt Konkurensek!Köszönöm amit kaptam tőletek egy hónap alatt kétszer... EZ MOST JOBBAN FÁJ ÉS SOKKAL LÁTVÁNYOSABB,DE....
....AMI NEM ÖL MEG AZ ERŐSÍT!
Vili.Szoktam beszélgetni velük én is.Kedvelem a storykat amiket mesélnek.Már amelyik hajlandó rá.Sokan dolgoztak már kinn Németben,vagy Svájcban.Még is tulnyomútöbbségük itthon szeret dolgozni bár kevesebb a bér.Mesélte egyiköjük hogy egyszer egy tanár hátulról szeretett volna a lány bele is egyezett.Megfordult és a tanár hátúl megfogta a két kezét miután lekapta magáról az óvszert....de a lánynak valahogy sikerült kiszabadulnia és pofán rúgta a tanárt.Nem semmi gondoltam a tanár is megéri a ***moderálva***!