Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)
Kedves Pelé Mikor az első tartalmas hozzászólásodat olvastam előtte néhány nappal voltam Ginánál és mit ne mondjak rendesen leizzadtam. Azonnal bejelenkeztem nemi gyógyászhoz. Megvizsgált és HPV tesztet is csináltattam. Természetesen negativ lett. Én legalább bizonyítani tudom hogy neki semmi baja de te semmit se tudsz.
Azóta többször is voltam már nála mert nagyon magasz szintű szolgáltató. Kérlek tartózkodj ezentúl az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól.
Szia! Mindenfajta erőszak távol áll tőlem, és nem értek vele egyet!...de?? hogy is van ez??Diamond masszázs??ok katt rá és láss csodát: azt mondja Chrystál masszázs vagyok és a egy miskolci hírdető Rubina hirdetése jelenik meg!!! mi ez?? én nem értem, de, hogy valami itt nincs rendben az biztos...ja és a miskolci hirdetés most is aktív!!! Kedves moderátor ki kit szívat itt?? szép napot! Ny.
Sziasztok! Igazatok van, valóban bugyuta az avendég aki gumi nélküli szolgáltatást is kér. De nézzük azért a másik oldalát is a dolgoknak. Addig nem volna szabad dolgoznia egyik lánynak sem amíg nem egészséges teljes mértékben. Ginát pedig ezek szerint nem érdekli, hogy beteg-e vagy sem őt csak a p*nz érdekli semmi más. Csak hát tudjátok nagyon sok vendég nem csak Ő hozzá jár, hanem más lányokhoz is és viszi tovább a Ginánál elkapott betegségeket. Na ez az ami gusztustalan ettől a nőtől!!!
Nézdmár ezis mostkap agy fosást ......... XDDDDDDDD
Látszik,hogy lehet valami benne ,hogy a fikázás után ,ő irt most már a hirdetését is levette!
szia! ne csodálkozz, ez nem ujdonság. Lehet szerencse, de már kaptam több helyen kávét, alhattam egyet menet után, grillezésbe is csöppentem, palacsinta is volt már felszolgálva ruha nélkül. Pécsen, és most négy szolgáltatóról írtam. A kávé, tea, csoki, gyümölcs több helyen általános velejárója a jobb helyeken.
Nézzük sorra:
Anitánál voltam nagyon ajánlott fiatal csinos s nf nem extra hanem benne van *rban.
Mirabella : Régebben jártam nála nem nyújtott semmi extrát, nagyon csinos de számomra nem volt benne az a tűz s barátnő feeling.
Gina 18: régebben jártam nála akkor ez fogadott, csörgött telefon siessünk már ... csak fél óra óra helyett összecsapva nagyon csinos a csaj meg szép is de nem nyújt semmit.
Jessica 25 : nála nem voltam de remélem feltűnik mielőbb mindenkinek hogy más néven ugyanezzel képpel veszprémbe is hirdetnek tehát vagy iker vagy valamelyik kamu ...
Crhista 25: 1 hónapja jártam nála, 1 óra mindent nf extrát kértem kicsit sokat beszél de nagyon élvezetes vele sex főleg aki szereti a barátnő feelinget, érzéki, egy szóval ajánlott :) nem kicsit :)
Előre is elnézést kérek mindenkitől számomra egy nő vékony tudom hogy nem mindenkinek ez az ideálja ezért biztosan vannak csinos telt lányok is de nem jártam náluk én.
Üdv mindenkinek!
Linácska Régi PÁGISZ hoz közel ipar kamarával szemben van, aki szereti a vékony lányokat s feszes idomokat mindenképp látogassa meg nem fog csalódni nekem csillagos 5 ös :) Barátnője is nagyon csini személy szerint ő a kedvencem. Alig van Győrbe jó szolgáltató, vagy szétfolyik az ajtóba mikor ajtót nyit neked s elmenekülsz, vagy szarrá van retusálva kép... szánalom sajnos...
Leálltak a gyp.harcok mi történt? Nézem napok óta a képeket és miután látom hogy már Kate Perry is Kaposváron hirdet ajánlom fiúk a Google Bilder, die umfassendste Bildersuche im WebGoogle Bilder
Valaki Gina39-et el tudja érni telefonon? Mert én már pár napja hívom,változó időpontokban,de soha nem veszi fel. Csak azt nem értem,hogy akkor miért hirdet? :)) Vegye le magát addig,amíg nem elérhető. De lehet én gondolom rosszul. :)) Esetleg valaki volt már nála? Képeken valóban ő van vagy kamu? Köszi,aki tud vmit.
Kamilla hol rendel?
Edit 45-ről valaki tud valamit írni?
köszi
Köszönjük meg "kedves" H A R kollegáknak, hogy ilyen figyelmes, de sajna most nincs igaza!
Nem sztároltam a lányt, csak a véleményemet írtam le, igaz nagyon kurtán!
Más:
Én is láttam a "first mant" a guszev felé kocsikázot a golyóálló cadillacen,de visszafelé már hatökrös szekér helyett is, csak egy ökör hozta!
Milyen fura a rendszáma: H-.-val kedődött!
Szép napot!
Tisztelt semmi!
Köszönjük a javaslatát.
A hirdetőink általában a hirdetés szövegében meg szokták fogalmazni, mivel tudják várni a vendégeiket, tehát nem biztos, hogy szükség van rá.
Keves picúr,azért változtattam meg a a nevem Rubinára,mert vörös színüre festettem a hajam,ilyen egyszerű :)
Há mer a nyházi véel jányok többsége onnan való!Csak a zalbérlet van úgymond a városközpontban valaméék panelban.
Az elmúlt időszakban emlitették itt páran a Guszevet,én meg csak úgy hozzátettem,hogy tegnap még a zamerikai big követ is meglátogatta őket.A fehér renault-os két kanmore addig lehet még a kereket is lelopta a diplomata kocsiról amig nem figyeltek oda.
Szia ezredes! Zsani vagyok, miben segithetek? Irj várom a válszod! Puszi Zsani :)
Hát látod, nem terjed el vkiknek addig a szintje, hogy szellőztetés, légfrissítő, stb...... :D
"Csödör05" egy hozzászólás....., általában, a hirdető ír, egy ilyen "jó" véleményt, a fika után....... Legalább jól fogalmaznátok ilyenkor, amikor próbáljátok, a rossz munkátokat, jónak festeni be........ :D :D :D :D :D Azért a kávéval várt résznél jót röhögtem! :D Miért nem mindjárt az lett írva, hogy "ham and eggs"-el várt, hozzá, friss meleg tea, és a kertben frissen szedett savanyúsággal?! :D :D :D :D :D