Arielt tudom ajánlani. :)
Illetve Gréti nekem bejött... :)
Arielt tudom ajánlani. :)
Illetve Gréti nekem bejött... :)
Sziasztok,
éredkelne, hogy ismertek e olyat az itt hirdető lányok közül, várostól függetlenül, aki w*bc*m m*sztit (is) vállal?
Köszi előre is!
Szia!! Én amikor beszéltem vele hogy mit váálal most akkor azt mondta hogy ki van írva hogy masszás!!
Urak! Réke Relaxnál járt már valaki? régebben egyszer felhívtam, de akkor még csak kézi levezetéses masszázst vállalt, most meg már a szexpartnerek közt hirdet... Érdemes tenni egy próbát?
Előre is köszönöm a segítséget!
valaki volt már conny nevezetü hirdetőnél nagyon érdekelne hogy tényleg ő van a képeken?
Személy szerint, csak olyan embert küldenék Linácskához, aki csak gyönyörködni szeretne benne, mint egy festményben. Baromi jó teste van, de az, amit nyújt, a nullához konvergál... "Legyünk már túl rajta" érzés.
Kaposváripasi láttom szép ember vagy ,de mé futottál el mi bajod volt hasmenésed lett?:))Láttom más is reagált erre érdekes ,hogy mást tudsz blamálni miért is mert más vendég nem irt ki ilyet jé milyen érdekes csak pont te!!Furcsa stilusu ember vagy nem kicsit de olyan szép pasi vagy hányás formádra nagyon büszke lehetsz látszik rajjtad nagy strici vagy ,amugy jol keressel??:))
Kaposvári pasi strici gyerek aki a lányt nézzi be ovakodjatok töle jó tanács ezért irja ki ide mnert háromszor ide jön és nem válaltam be és elzavartam hazugságait terjeszti !!Másik ***moderálva*** hazugság terjesztése miatt és gusztustalan ember vagy kék dzsekibe jöttél számát jol jegyezétek fel ezzen számon hiv valakit ne fogadjátok mert strici az ember ,meg ilyedtem töle fenyegeti lányokat !!06-20/297-**** számon hivja a lányokat majd nem teccik ürügyel lelép !!
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek, hogy kerüljétek az itt hirdető csak franciát vállaló lányokat. Mind a kettő ugyan az. Ki tudja már hány névvel és számmal hirdetett, de amikor harmadszor is ő nyitott ajtót és azt mondtam, hogy "Bocsi, de az vagy akivel nem szeretnék lenni mert nem tetszett az első alkalom" akkor neki állt fenyegetőzni, hogy ***moderálva***. Ez a lány volt toponáron az orci úton is. Aki ismeri az tudja milyen rossz, aki meg nem az ne is akarja megismerni. Csak a lehuzásra megy az egész. CSak úgy ímmel-ámmal csinálta akkor is amikor összejött a dolog először.
Kvárpár ők korrektek teljesen! És magasbarna a legszebb!
Hapsikám!! :D Tripperrel a pöcsödön?? Baromi magányos lehetsz :D
Ketrin és bandája......
Szia!Idézlek:"Mindenfajat erőszak távol áll tőlem és nem értek vele egyet!..."Rosszakaró vagy konkurencia ingét hordod?nyaligátor21
Akinek nem inge nem veszi magára,főleg ha másé,más szennyese... A mondatod első felében felvettél egy inget..Nem tudom ki vagy Te ,de mostmár érdekel!Személyes találkozó?
Egy regisztáció alatt több hirdetés is futhat és szegény lányt elég rossz helyzetbe hoztad mert most engem keresnek rajta a vendégeim.Szegény meg nem győz magyarázkodni,hogy ő nem Chrystal Masszázs.Felnőtt ember vagy gondolom,szóval mielőtt hülyeségeket írsz menj el az említett lányhoz,győződj meg róla hogy ki fog ajtót nyitni neked!
Nekem nincs titkolni vagy takargatni valóm."Saját nevem",saját korom és saját képeimmel dolgozom.Ez így volt a múltban,van a jelenben és a jövőben is így lesz.
Itt nem én vagyok az aki bárkinek is ártott vagy ártani fog.Tettel,írással vagy bármi egyéb módon.
bocs
:D:D meg is érdemled....
Bocs!Jessica helyett Christát akartam írni!Jessica-ról nem tudok semmit!
Üdv.!
Ezen hölgyek közül ugyan csak Mirabellánál jártam,de Jessica kivételével mindegyik hölgyel beszéltem telefonon érdeklődés szintjén.Anita velem nagyon lekezelő volt a telefonban és bármit kérdeztem tőle mindíg röhögött,egy kicsit nagyképűnek találtam,tipikus az a csaj akitől már a telefonban elmegy kedved.Gina18 szerintem is nagyon jó nő a képek alapján de mondott olyan *rat hogy kösz inkább nem,és még nem olvastam róla pozitív véleményt.Jessica is nagyon jó nő de ő is nagyon dr*ga.Ezzel nem azt akarom mondani hogy smucig vagyok,de miért ***moderálva***,amikor legalább olyan jó szolgáltató van itt nem is egy!Szeretném hangsúlyozni hogy ezek az én véleményeim,valaki ad rá,valaki nem!
dya-t
Talán a vasútállomás környékén.
Inkább influenza mint valami más kedves Úraim! Használjatok óvszert és akkor nem kerültök kellemetlen helyzetbe!!!!!
Sziasztok még kezdő vagyok és érdeklődnék minden hölgy után Zalaegerszegen És Nagykanizsa környékéről :) melyiket lenne érdemes választani?
Ha lehet mindegyikről értékelést véleményt és linket! Nagyon szépen megköszöném! :)