TUDJA KI RÖL VAN SZÓ KÉRLEK NAGYON SZERETLEK GYERE VISSZA HOZZÁM
TUDJA KI RÖL VAN SZÓ KÉRLEK NAGYON SZERETLEK GYERE VISSZA HOZZÁM
NEHARAGUDJON SENKI SE ÉN CSAK REGISZTRÁLTAM ERE A HEJYRE NEM IS VOLTMA MÉG SOHA OTT SENKI SE HARAGUDJON RÁM MINDEN CSAJ NAGYON JÓ ÉS SZÉPEK EGYTÖL EDDIG FÖLEG LILLI AZ NAGYON SZÉP SENKIS E HARAGUDJON RÁ BOCSIKA CSAK TUDJÁTOK NAGYON SZERELMES VAGYOK EGY LÁNYBA TUDJA KIRÖL VAN SZÓ ÉS NEM AKAROM ELVESZITENI SOHA MÁR DEPRESZIOS VAGYOK UGY HOGY MÉG EGYSZER SENKI SE HARAGUDJON RÁ
Küld magad moderálásra :D Indok: Lejárattam magam :D
A felsorolásból Krisztina, Cony Shadow és Luca akikhez szerencsém volt és írtam is róluk. Mindhárman igazi érett macskák, akik tudják mi kell egy ifjonc kandúrnak, és hogy kell azt megadni neki.
Háh van benne valami:) Bár szerintem általánosan jellemzte a lányt, de ezen akkor is jót mosolyogtam:D
Sziasztok! Pécset jártam dzseni0330! Tudom ajánlani mindenkinek,felejthetetlen volt!Köszönöm az együtt eltöltött órákat! Aranyos kedves lány! amit igért betartotta jövöben is megkereslek puszy neked dzseni0330!!!!!
Próbáltalak elérni, de ki vagy kapcsolva.
Tisztelt Maktársaim!
Már pár éve ribizek,próbálom kiszűrni Győrben a jó sz*lg*lt*tót,már telefonon előre,de még igy sem sikerül!
Van egyáltalán jó szolgáltató?
Jópár leányzónál jártam,de akivel elégedet lettem volna,egyenlőre ilyet nem találtam!
A legtöbb minél előbb túl akkar lenni rajta,szinte csak utald át a p*nzed a bankszámlájukra!
És még idő előtt távozz szindroma,szolgáltatás meg szinte nulla,semmit se lehet!
Hát amiket már tapasztaltam,ne is húzzam fel magam rajta,de újabban gondolkodom rajta,hogy nem megyek senkihez,mert nem éri meg,csak kidobott p*nz,ha legalább elégedetten távoznák,de nem!
Nem sajnálom a p*nzt,de a semmiért kidobni,hát.....,ha legalább megfelelő ellenszolgáltatást kapnák!
Ha valaki nagyon ajánlott sz*lg*lt*tót tud,kérem jelezze,használjuk arra ezt a fórumot,amire kilett találva!
Valóban Heni(75) az egyetlen akinél többször is jártam.Szerintem is nagyon kedves, nem éreztem rajta a ,,profi-feelinget .Nem játsza meg magát.Elmondása szerint ez a gazdasági helyzet kényszeritette ebbe a szakmába.Úgy éreztem vele magam ,mint ha egy régi barátnőmmel találkoztam volna újra.Az pedig hogy kiruccansz Hböszörményig emeli a kaland érzését ,meg kisebb a lebukás veszélye is.
Sziasztok!A Nyíregyházi Veronikáról van infó valakinek?Ő van a képeken?
Kedves Urak!
Sajnálattal kell bejelentenem,hogy a héten ma és holnap,a jövőheten még hétfőtől péntekig leszek elérhető.
Ezt követően 2 hétig nem.
Aki szeretne még meglátogathat kis ideig
Üdv. mindenkinek : Linda
Heni nagyon kedves aranyos nő. Egyáltalán nem foglalkozik az idővel, és úgy bánik veled mintha a szerelme lennél. Sajnos ki kell autókázni/buszozni hozzá böszörménybe :(
hogy kell törölni a kiirásokat a sajátomat ki tudja
Magyarturul ! Én meg értem ezt Krisztit is mert ha el gondolkodnál ez a kaposváripasi cimmre menös ember nöknek ebböl van elegge és lejárató kapányokbol !!Semmiért is dolgozos lányokat lejáratják konkurencia harcok miatt csak egyet ne felejcsen el str*g*ként megy a lányhoz és nem vendégként majd bekukant és távozik 2-3 ezerel zsebébe !!Ez mi ?Olcso játék hülye gyerekeknek ??Kaposváripára hivatkozzik ez kaposváripali megint nekik okozz kerllemetlenséget nem hivatkozni kénne és annyit tudni kell minden lány tartozik valahova és a gusztustalankodo vendégeket meg kell álitani ugyan is ha nem tetszik vendégnek valami kulturáltaban kénne viselkedni és nem kemény csávó lenni de most már kaposváripasi számát mindenki tudja ahol fel bukanik ott nem örömmel fogja senki fogadni !!Követtem a fórumot és megosztás minden értelemben lányoknak is ilyen emberek akik cimmre mennek csak jo igy tudják ki mirre számithat!!Férgeket ki tudják szürni !
Viszont ha már megint itt vagyok leírom miért is vannak fent mindenütt ezek a figurák más és más névvel. Azon kívül persze hogy egy adott vendég csak háromszor megy el hozzájuk: először, utoljára, és soha többet. Egy *** moderálva *** minden régóta ott hirdető lány ki lett tiltva mert a tulaj úgy gondolta hogy eleget hirdettek már ingyen, innentől fizessenek a megjelenésért. A tiltás IP és név alapján történt és történik folyamatosan ezért repkednek itt gyakrabban a különböző nevek mint más a gatyáját cseréli. Egy akármilyen SIMkártya kb ötszáz forint aminél többet az ominózus pillangók nem is akarnak beleinvesztálni a boltba. Szóval egy név lejáratva jöhet a másik csak a tulajdonosai ugyanazok. Beszéltem itt már többekkel és szerencsére majdnem mindenkinek lejön a stílus és a képek alapján hogy kiről is van szó. És hiába próbálnak bárkit fenyegetni, lejáratni, nem veszik észre hogy csak magukkal teszik ugyanezt. Nem kell hozzájuk menni és meg fognak szünni. Hozzájuk szólni meg pláne tilos mert senki nem teszi zsebre amit aztán ráhánynak. Kimondottan extrém élményekre vágyóknak ajánlottak! :)
Kriszti baba ha te is örömlány vagy és ilyen diszkréten kedves dolgokat írsz akárcsak egy v*nd*gről is hát megértem hogy egész nap itt tudsz lógni és mindenkit csak cseszegetni. Vagy a v*nd*gekkel való viselkedés nálad szelektív? Viszont Kaposváripasi gyerünk ha voltál kint az ezernevű lány(ok)nál írj már egy bővebb élménybeszámolót, pont ezért van itt ez a fórum! Helyesírásra meg ne kérd őket ***moderálva***!
Egy csomó nagyokos sz*lg*ltató ugyanazt az***moderálva***.:D
Ill. egy *** moderálva *** ahol a "vörös" szín dominál... Van még egy hölgy Heni(75) Ő hajdúböszörményi, róla is sok jót olvastam. Talán itt is fenn van nem tudom...
Üdv.
Szia!
Ha érdekel egy "sorstársad" vélemyénye, anno énis innen válaszottam, nem bántam meg... :)
Szerintem első alkalomra ne egy egyetemistát válassz, hanem olyan 28-35 közöttit, hozzáálásban, főleg ha első alkalomról van szó, ahol szerintem még fontosabb, sokkal komolyabban veszik a a vendéget. Sokkal kedvesebbek, empatikusabbak, kevésbé lehet futúszalag szerű eléményed, inkább a minőségre mennek, mint a mennyiségre.
Jobban ismerik a saját testüket, a férfiak igényeit is. Inkább bevállalnak egy nap max 4-5 vendéget mint 6-8-10-et.
Pár jó tanács, de már említették előttem is.
Délelőtt menj 10-11 körül, addig valszeg még nem volt vendégük vagy max 1. Nincsenek lefárasztva semmilyen értelemben.
Figyeld a hírdetése megfogalmazását, baromi sokat le lehet belőle szűrni!
Tisztelettel, normálisan állj hozzájuk... lehet jobban meghálálják mint ha adsz egy kis borravalót a végén... persze utóbbi se rossz megoldás :)
Ha lehet magánzót válassz aki egyedül rendel. (bár ezt nem venném kizáró oknak, de mindenképpen pluszt lenne/volt nálam)
Mond el nyugodtan hogy ez lesz neked az első, még inkább úgy állnak majd a dologhoz!
Most akinek van aktív hírdetésük és akiről pozitívabb élmények vannak, ,egyik se személyes tapasztalat, csak ahogy én láttam a vélemyényekből:
- Betty(33) kedves, odaadó, csinos nő vélemyényekből meg a hirdetéséről nekem ez jön le
- Krisztina(33) ő is kedves, de van hogy kicsit átmegy vadmacskába.. nem lehet az olyan rossz :)
- Izácska(30) ő kicsit formásabb alkat, de őróla sok a pozitív vélemény
- Anikó(34) Ha jól tudom ő csak masszázst vállal... bár az a lingam masszázs nem lehet olyan rossz... :) vele pár éve váltottam pár levelet nagyon kedves, normális nőnek tűnt
- Cony Shadow(37) az én élményem anno, egy hasonló kaliberű fekete vadmacskával történt... :) Képekről, beszámolókről Cony is ilyennek tűnik nekem...
- Luca(40) róla is vannak pozitív beszámolók, több is, őt azért hoztam fel mert külsőre, így képek alapján odaver bármelyik egyetemistának :)
A mostaniak közül ennyi, de van sok pozitív beszáomló erről a korosztályról akikről beszéltem.
Meg persze fontos a kölcsönös szimpátia, ami úgyis telón keresztül fog kiderülni, ha van esetleg mailen keresztül, és persze személyesen, az ajtóban... főleg ott :D
Röviden, ha mindenképpen, innen akarsz akkor szerintem 28-35-ös korosztály, kereses azokra a szavakra hogy kedves, korrekt odaadó, ha találsz 3-4 pozitív beszámolót (főleg olyanoktől akiknek már van pár tucat hozzászólása), szerintem nagyon nem tudsz mellélőni.
Ui.: persze nem a ***moderálva**** élmény a legideálisabb első alkalomnak, de az élet nem mindig ilyen egyszerű sajnos...
Üdv, Maximus.
Sziasztok,
éredkelne, hogy ismertek e olyat az itt hirdető lányok közül aki w*bc*m m*sztit (is) vállal?
Köszi előre is!