Szia Gergely! Én ismerem a Conit,én is egy hirdetö csaj vagyok, igen ö van a képen. Csak egy kicsit kancsal a csaj de a teste az övé! Pusz Zsani
Szia Gergely! Én ismerem a Conit,én is egy hirdetö csaj vagyok, igen ö van a képen. Csak egy kicsit kancsal a csaj de a teste az övé! Pusz Zsani
Én szívből ajánlom neked korinát és zsaklint.Szerintem győrben (legalábbis akiknél jártam)nincs jobb.10 pontból 11
Wendy22-nél jártam de nem tudok mit írni,mert ugye az ember a semmiről nem tud beszélni.Egyszerűen borzasztó.
ha gondot okoz neki a nagy méret biztos szívesen levág belőle pár centit XD
Szerintem az ingyénös ápróban............ Bár a neve eléggé orkos! .......
Kösz Bence az infót. Igazság szerint,nemrég regisztráltam,de a fórumot régóta olvasom. És itt olvastam,hogy a Gina39 elvileg az abszolut megéri kategória. De hallod már nem is tom hányszor hívtam,még sms-t is írtam egyet,de semmi reakció. Az eddigi hozzászólásaid alapján normálisnak tűntél,ha esetleg van kérdésed vmelyik lányról dobhatod te is,ha tudok segítek. :)
Nem tudom itt kinek mi köze van hozzá, de azóta senkinél sem voltam.
Gina ennyire kelendő?? Mit tudhat vajon?
Ricardo824---nek és hol található ez a dzseni0330
Mik vannak! levette....... :DDDDD
Lányok nem szoktak ilyen tesztoszteron szagú beírásokkal vitézkedni, sem izomagyúba átmenni. A koszos ingedet meg kínálgasd másnak, talán aki eddig hordta!!!
Szóval: már töröltétek a Diamond Masszázs reg.-nél található hibákat, amik a következők voltak(megismétlem talán megérted), ha kattintottál a Diamondra egy miskolci lány aktív fotós hírdetése jelent meg, és nem veszprémi hírdetés. Én ezt tettem szóvá!!! ...ennyi történt.Ha a strigó balfasz arról nem én tehetek, ha valaki bántott az pedig sajnálatos és megérdemli, hogy kapjon egy sallert...DE...az inges történetet meg felejtsd el, mert rossz helyre viszed a szennyesedet...talán egy mosodát kellen keresni... egyébként meg Hajrá Diósgyőr!!!
Köszi, akkor megnézem magamnak ;) Egy próbát talán megér! Tapasztalatot megosztom ;)
Szia,
én beszéltem vele, azt mondta, hogy nagyon sűrű a programja, naponta 8-10 vendéget vállal és mikor hívtam, akkor éppen nem tudta elérni az aktulis vendég, mert folyamatosan csörög a telefonja. Tegnap szinte végig ki volt kapcsolva, egy rövid időre mikor mégis elérhető volt, akkor foglaltat jelzett. A hangja alapján 25 évesnek gondolnám, nagyon fiatalos és vidám. Ha valaki volt nála, akkor írjon már róla.
Üdv: Bence
Jól gondolom, hogy még mindig nem voltál nála?
xd
Egy nagy adag csokival is megfejelhetnéd, nagyon szeretik a Nők. Boldogság hormon növelő.
+1
Célszerűbb lenne,ha személyesen keresnéd meg :) Ez nem az az oldal ... És vigyél egy szép virágcsokrot a szerelmednek :) Az egyetlen tárgy, ami a mai napig le vesz 1 nőt a lábáról. Sok sikert :)))
Cicis Viki és Mónika 32-ről van infótok?
Aki volt valamelyik hölgynél légyszí írja meg milyen volt.
köszi
Ingrid aki igen bájos és igen kedves.Aki igen sokat igér és igen keveset ad. Csak az inteligenciámnak volt köszönhető úgy érzem hogy nem fulladt botrámnyba a légyott. Mivel érzéki megnyilvánulására még érzékibben reagáltam.A tesztet kanyar nélkül bevette. Szándékosan látogattam meg mert erős indittatás az ha ilyen bájosan képesek ugy kicsalni a p*nzt a zsebedből hogy még szóvá se teszed. Így történt gratulálok neki és azoknak aki hiu reményekkel gondolnak Ingrid 24 meglátogatására. Csak javasolni tudom. max félóra ami 5 perc fürdeni s.o.s és minél előbb megkönnyebbülni. mert több idő nem lesz jön a csengő és a barát .Na nekem jöhetett volna,persze jött csak én nagylelküen ráköszöntem, ő pedig zavarában visszahabogot a kis gyáva. Meg kel mondanom lehet örülnének most ha ezek után folytathatják, meggondolom hagyom e.Üzenem neked Ingridn24 nem jo uton haladsz ez veszélyes játék és nem mindenki kacag azon hogy remegtek pár rongyos ezresért és még kiteszed ennek az atrocitásnak is magad hogy valaki ezt megunja. Mert megfogja hidd el. Remélem emlékszel rám. és tudd tartoztok nekem. Te és a kis fiu aki szalad mert azt hiszi ér valamit, rövidesen jelentkezünk... szia Ingrid 24..
Elmondásod szerint évek óta "ribizel" .... Dícséretes. Sőt még a p*nzt sem sajnálod ránk. De azért azzal legyél tisztába,ha csak a plafont bámulod,és közben a légy xart számolgatod... hmm egyik lányt sem hozod lázba. Mi is emberek vagyunk. Ahhoz hogy fullos szolgáltatást nyújtsunk,bizony szükségeltetik a másik nem aktivitása is . Távol álljon tőlem a sértegetés :) ez csak egy jó tanács, minden hímnemünek. Pusszantás mind2 oldalnak :)))