Nem igazán értem ezt Kefe... de kösz a felvilágosítást :) a férfitársaidnak üzented remélem.. Épp eszű emberek tudják,mit,hogyan.. Szép estét neked :)
Nem igazán értem ezt Kefe... de kösz a felvilágosítást :) a férfitársaidnak üzented remélem.. Épp eszű emberek tudják,mit,hogyan.. Szép estét neked :)
Gonorrhoea (tripper, kankó) - Tünetek és kezelés
Szerző: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász szakorvos
A gonorrhoea a klasszikus nemi betegségek közé tartozó kórkép. Kórokozója a gonococcus (Neisseria gonorrhoeae). A bakteriális fertőzés terjedése történhet szexuális érintkezéssel vagy anyáról gyermekére a méhlepényen át.
Férfiakon a fertőzést követően 2-4 nap lappangási idő után égő érzés kíséretében húgycsőfolyás jelentkezik, ami kezdetben nyákos, majd gennyes jellegű. Ennek oka a húgycső gyulladása. A vizelés fájdalmas és véres is lehet, amennyiben a gyulladás ráterjed a húgyhólyagra is.
Amennyiben nem kap kezelést a beteg, a tünetek mérséklődnek ugyan, de a folyamat idültté válik. Ritkán a felfelé terjedő gyulladás eredményeképp prosztatagyulladás vagy a mellékherék fájdalmas gyulladása is létrejöhet láz kíséretében. Mindezek szövődménye tályogképződés, késői következménye a férfi beteg sterilitása lehet.
Terjedése kivéve ÓVSZERREL! :) Vagy nem dugunk idegennel...
Én az eddigi tapasztalataim alapján Szilvikét tudom ajánlani. (bár most épp nem rendel) Benne emberi, logisztikai és 'szakmai' szempontból sem találtam hibát. Eddigi győri repertoárom mindössze 6 hölgyből áll, közülük 2-höz soha többé, 3 elfogadható, eddig egyedül Szilvike akihez bármikor visszamennék. Szóval valóban nem könnyű ideális partnert találni. Mondom ezt úgy, hogy mindig maximálisan ápoltan érkezem, kedvesen és udvariasan viselkedek és állítólag még visszataszító sem vagyok.
Helló
Ezt nem értem!
Hirdetőkén felkerestél egy hirdetőt????
Valami itt nem stimmel!!!
Azt kihagynám... az ő baja, ha igaz a sztori :)
Szia!Tesztoszterin szagú?Izomagyú?Voltál már Nálam?Ismersz egyáltal hogy ilyeneket mondasz rám?
Nem tudom hogy ismerjük e egymást,ezért kértem tőled egy személyes találkozót hogy lásd hogy elbánt velem valaki és én tudjam hogy nem Te voltál.Mosoda?Vicces,mégis támadsz! Ismersz?Miért nem adsz a kérdéseimre választ csak írogatsz?Mindenről ,csak válaszokat nekem nem.
Csak Neked:Hajrá Diósgyőr!Hajrá!
A tripper eredeteére nem? :D
Gyémánt gyűrűt, csak a nagy filmekben látunk :)) De azért kíváncsi lennék a fejleményekre :P
Ezek után szerintem legalább egy gyémánt gyűrű... :)
Kunta kinte. Örülök,hogy az Ingriddel való talaálkozásodat megírtad. Nekem is volt "szerencsém" a hölgyhöz és meg kell, hogy mondjam életem legrosszabb élménye volt. Telefonban hangja kedves és értelmes, mindenről tájékoztatott. Amikor megérkeztem egy nagyon vékony lány fogadott aki köszönő viszonyban sem volt a képekkel. Szolgáltatásról pedig jobb nem beszélni. Azon csodálkozom, hogy miként jelölik sokan kedvencüknek. Mindenesetre egy darabig meggondolom, hogy nyirerházi szolgáltatót igénybe vegyek. Ha nem akartok csalódni messze kerüljétek el a hölgyet!
Sziasztok p-vadászok.
Szerdán nekem sikérűlt eljutnom Ginához régebben is voltam nála, az élmény fenomenális brutál jó.
Mintha egy ferrariba ülnél a hagyományos autók után,nagyon-nagyon sokszor próbáltam hívni, nehezen de így sikerült időpontott egyeztetni.
Nagyon sok a vendége nehéz elérni de próbálkozni kell,megéri profi és odateszimagát a városba ilyen szuperül dolgozó nő nincsen.
Kitartás mindenkinek.
Jah mégsem,mert ma eljátszottam az erre szánt pénzt,szóval majd csak jövőhét szerda körül. :)))
Köszi vasorrú,holnap megpróbálom korábban hívni. :)
Még egy barom :D
Nem és vagyok Gibna, meglepődnél ha benéznél a lábam közé. Vajon ezt hogy adta ki az agyad?
Nem szoktam ide beírni de feldühítettél. Azt gondoltam majd abbahogyod ezeket a beirkálásokat de nem.
Mint egy ovodás.
Kedves Úrak Vivienn retusált képei vannak lácik a képeken én volam nála szexben tejesitmenye 0 la
Kedves Jajajaj ! Örülök,hogy írtál a két "Maki"-ról :) .A furcsa ,hogy valószínüleg egyikük még Téged vont kérdőre ??!! Csak annyit üzennék a Maki Uraknak, hogy az ilyen eljárás nem csak etikátlan, hanem veszélyes is...Mert ha véletlenül nem csak a lány érdekeit serti az "ingyen munka"..abból baj lehet. Mert gondolom kétszer nem mennek ugyan arra a helyre,de meddig tart egy "új lányt" felrakni, amire ráharapnak. A hely változtatás sem probléma....Szóval ,ha valaki komolyan vadászni kezd rájuk az előbb utóbb sikerrel jár...és mivel erre a cselekményre nincs pontosan deffiniált jogi fogalom ,így jogi utón nem büntethetők..jön az utca törvénye :) Na és ez , az amit el kell kerülni...!!!
Szóval fiúk örüljetek Hajajaj "figyelemfelhívásának"....
Üdv:Gilgames a "sumér"
Szia TTT vagy inkább Gina! Nagyon átlátszó amit írtál és egyértelmű, hogy védeni próbálod magad de nem sok értelme van már. Egy biztos, elterjedt a városban, hogy hozzád nem szabad menni és ennek oka van. Megbízhatatlan vagy minden szempontból. Szerintem jobban teszed, ha szögre akasztod a " cipőd".
Próbáld meg számmal hívni, és délelőtt 9 körül. Talán nagyobb az esély.
Mit akarsz még írattatni róla? A lényeg megvan, használd a keresőt! Ha eljutsz hozzá, az élmény minden egyebet felülmúl. :-)