szia!!----Melyik Vivien---mert kettő van---egy fiatalabb és egy idősebb 42 éves!!---
szia!!----Melyik Vivien---mert kettő van---egy fiatalabb és egy idősebb 42 éves!!---
Az a baj hogy igy elvész a bizalom a szolgáltato részéröl :-((
Nem nagy valami egy kis gombát a nyilvános füdőkben is össze lehet szedni főleg a termálvízben.
Ez mekkora lúzer dolog. Szétszórólapoznám a számát a városban, aztán magyarázkodjon az asszony/család előtt.
Én mindig előre adom, ha kéri a hölgy, ha nem. Oszt onnantól már csak azért vagyunk együtt, mert kíván. :-)
sziasztok zsani baba 20-ról tudtok valamit ajánlott-e a csaj?
előre is kösz
Amit írtam nem volt privát jellegű, azoknak szólt, akik hozzám hasonlóan próbálják elérni, eredménytelenül. Kötekedést be lehetne fejezni. Köszi!
fizetés nélkül távozik mondván a kocsiban van a pénze vigyázatok 0630375****
Ha valaki a privát mondanivalóját egy nyilvános fórumon teszi közzé, akkor ne csodálkozzon azon, ha bárki más hozzászólást fűz ehhez.
Tudod a mail címem (ugyanaz,amin fenyegetőztél).
Őszintén sajnállak!! Nem gondoltál a rendőrségre, mint megoldásra. Nem kellene megvárni amíg egy őrült esetleg ennél is nagyobb bajt okoz.Javaslom őket, az ilyenre általában rámozdulna és elég jó eredménnyel. Mégegyszer és utoljára jobbulást kívánok Neked és én befejeztem ezt a témát...szia Ny.
viviennél én is tapasztaltam,hogy a hozzáállása igen gyenge, de a képeken ő van, és nincsenek nagyon retusálva(ami negativum volt még nála iszonytosan büdös volt a puncia ezért fel áltam és távoztam!)
Szia.A találkozón én jelentem volna meg a nyílt utcán,forgalmas helyen és semmiféle st..im nincs,mert ha lenne akkor most nem így festenék.Bosszúra sem készülök,mert semmi értelmét nem látom,én egy 58kgos lány vagyok nincs kungfu technikám,csak egy egyszerű nő vagyok.Jelenleg hatalmas fájdalmakkal. :-(
Kedves Chrystál!
Valamit nagyon félreértesz, vagy félre szeretnél érteni. Nagyon sajnálom ami Veled történt, és aki ilyet tesz egy lánnyal az állat. Igaz nem tudom pontosan mi történhetett, de úgy érzem, hogy erőszak áldozata lettél. Miért is írtam-amit már megbántam- mint régi regisztrált tagnak van egy hülye szokásom, ha valami felkelti az érdeklődésemet, akkor katt a regre és sokszor kiderül, hogy ki is írt. pld. önreklám, egyik lány a másikról stb. Gondolom ezt a funkciót nem ismerted, mert akkor nem fordulhatott vona elő, hogy a neved alatt egy másik lány, vagy kitudja ki az?? hirdetési lapja jelenik meg, aki történetesen Miskolcon dolgozik és aktív a hirdetése. Ennyi történt, mire Te Drága Chrystál azonnal találkozóra hívsz, ahol gondolom, a stricik kivont karddal várnának, mert valakit csak ki kellene fenekelni egy ilyen eset után:):)...Ilyen dolgokba nem megyek bele, főleg, hogy semmi közöm az egészhez. Ha elolvasod és meg szeretnéd érteni mit írtam, akkor talán sikerült segítenem. A szolgáltatásodról, Rólad, semmit nem írtam és egyébként meg kedvelem a jó masszőzöket, és gyakran vagyok vendégük...szia Gyors testi és főleg LELKI gyógyúlást kívánok, rossz helyen keresed azt amit szeretnél megtalálni, "Két sírt ásson aki bosszúra készül" mondják a kínaiak.Szia szép napot, remélem ennyi elég volt. Hajrá Diósgyőr!!!
a tag nem kapott el semmit... beparáztatsz a tünetekkel, tegnap azt mondtad csak kifáradt..Gál Noémi nem az az időjós csaj? kefe már csak a lagzin jár az agyad? :p elsózom a kajátXD
Erről kérdezhetnék kicsit bővebben, mi volt a gond? Akár privátban is. Épp terveztem a meglátogatását.
Gina 19) Egy gyönyörü intelliges hölgyet ismertem meg személyében nagyon oda odó volt és csak kedves emberenkenk ajálom akik vigyázznak rá mint egy gyöngy szemre ! Retkivül kedves én biztos meg el hívom magamhoz ! :) pusszillak gina
Kedves mici- maci! Mire írásod kibogoztam, halálra röhögtem magam. Hát az a"0 la" nem semmi! Az már siralmas!
Te analfabéta vagy? Pont te hiányoztál ide! Még te mondasz véleményt Viviennről? Nem is ismered. Szégyelld magad!
Kedves,türelmes inteligens nő.
Na bakker!! :D
Igen, a férfiaknak üzenem, de én nem az vagyok...:)