Én csak miután megvolt az ebéd utáni szunyám, addig bátran előzhetsz :)
Én csak miután megvolt az ebéd utáni szunyám, addig bátran előzhetsz :)
Szerintem most mindenki fejvesztve rohan Biához, de én biztosan! :)
Nagyon úgy tűnik, hogy itt van egy-két ember, aki mindig, mindenkinél, mindent jobban tud...
Budati...
Ferrári...
:)
Pl. ilyen a trichonomas
Sziasztok!Viki francia tanárnőről valakinek valami tapasztalata?Meg köszönném az infót!
De mi volt a hozzászólásával a gond? Ő ezt tapasztalta, és ezt leírta mindenkinek. Egy olyan fórumozót vonsz kétségbe aki már lassan két éve beregisztrált, és ez idő alatt alatt csak egyszer volt Biáról hozzászólása és akkor is azt írta, hogy bizonytalan a negatív beszámolók miatt. Persze kicsit szubjektív a dolog, de hát istenem, jól érezte magát és így is meg akarja hálálni:)
Sziasztok! A mostani hirdetők közül kik a megbízható szolg*ltatók? Fél év alatt sokat változott a paletta. ***moderálva***
Hát ez nagyon átlátszó volt kispogi/Bia. :)))
De, azért ez sem semmi: Page not found - Fémker
HY! Vivikénél meg napsugárnál voltam röviden nagyon super mind 2 csaj !!!!
grátz !Vivienn22 éves
Köszönjük Bia!
Ámen!!!
:)
Szia!
Ha visszaolvasol akkor Budati Veyronhoz is hasonlitották már :) , nem csak Ferrárihoz.
A négyütemű motorok első ütemét mesterien végzi a Gina :), remélem mindeni tudja mire gondolok.
A Tescoban is előbb fizetünk ,utána zabálunk.... Az ilyen dumáknak nehogy bedőljetek már macskák!! :D Akinek meg nem tetszik az verje ki.....
Üdv mindenkinek egy rövid beszámoló: régóta nézegettem Bia fényképeit amik nagyon tetszettek de a sok negatívum amit itt a fórumon olvastam róla kicsit elbátortalanított és mindig halogattam azt h felkeresem és saját tapasztalatot gyűjtsek. A napokban ismét Debrecenbe keveredtem és erőt vett rajtam az elszántság h csak meglátogatom Biát, telefonon egyeztetés minden oké 20 perc múlva a helyszínen voltam becsengettem és lás csodát ott állt előttem csinosan sexysen fehérneműben egy szépség. kedvesen fogadott innivalóval kínált aranyos volt megbeszéltünk mindent síetnem kellett úgyhogy csak fél órát maradtam. Az akciót nem részletezném nekem tökéletes volt majdnem egyszerre végeztünk ( azok a cicik még most is előttem vannak), nyoma sem volt flegmázásnak modortalanságnak ,ezzel csak megköszönni szeretném Biának és remélem mihamarabb újra találkozhatunk. Még csak annyit h akivel rosszul viselkedik vagy viselkedett biztos meg volt rá az oka nem lehet mindig mindenki mindenkinek szimpatikus nincs ezzel gond nem kell oda menni megint így én is könnyebben tudok majd időpontot egyezteni vele. Még egyszer köszi Bia puszi.
:D most beszélgetünk, igen bazi nagy lagzi lesz... FÖZZ, SÜSS!!! :D
Hát mostmár annyi pozitívat olvasok erről a Gina39-ről,hogy tényleg addig fogom hívogatni,amíg fel nem veszi. :) Valaki már Ferrarihoz is hasonlította és ez azért nem rossz. :) Mondjuk ilyennel még esküszöm nem találkoztam,hogy egy nőt kb már 15-ször hívtam és nem tudtam elérni. :) Pedig voltam már Pesten is 1-2 igencsak jó nőnél,de azért 2-3 próbálkozás után őket is el tudtam érni. Nah mindegy nem adom fel mostmár. :)) Amúgy árról tud valaki vmit nála?
Sziasztok!
Renkáról tud valaki valami infót?
Köszi
Én érdeklődtem nála, *rszabása enyhén nevetséges volt és nincs NF.