Sziasztok MT-k.
Cleóról van vkinek infója?
Sziasztok MT-k.
Cleóról van vkinek infója?
Ahogy én is :-P szerintem náluk nincs jobb a városban!
Sziasztok fehérváron van sok lány de én Iza cicához tévedtem . Sexy, szép ,nem lehúzós fiatal lány aki nagyon finom is . De a barátnője Anita sem lehet rossz mondjuk őt csak láttam de nagyon csinos lány. Én náluk maradok :p
Azért nem mindenki juthat be oda sem.
Ja mivel két vivienn is van, én az idösebbre gondoltam.
És még annyit hozzá tennék, hogy a képeken ök vannak teljes mértékben, és a tisztaság, és a higénia is kíváló, nagyon ápolt csinos hölgyek..
Figyelem úrak! szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Két hölgynél jártam, anett23-nál és viviennél, hihetetlen kedves mint két hölgy, és iszonyú jók az ágyban, a franciájuk is csodás.. Ajánlom öket neketek is..
Hát igen... :))))))
Figyelj Petya!
Nem Kamilla vagyok, tényleg jártam a lánynál és köszi tényleg jó volt
Uraim! Izlések és pofonok különbözöek!Ha valaki a fiatalabbat szereti hozzá megy,ha az idősebbet,akkor ahoz! Sörhas csodálkozom,h még nem jöttél rá arra,h a biduviczki néve irogató kicsoda!Ennek a lejárató kampánynak amit ellenem folytat,értelmetlen és elitélendő! Nem hirdetem magam cicababaként vagy modellként!Valoban nem álltam elöl,amikor a szépséget osztották,de talán annyira gáz sem vagyok,ahogyan próbálnak beállitani!Van elég hölgy békéscsabán,igy le is lehet szállni rólam! További kellemes perceket,órákat az Uraknak!
belugabela mi van veled elgurult a gyógyszered vagy csip a pisi?:)) Te nö vagy vagy pali?:)Mert jóban sirsz mint egy fürdös kurva ha meg sms bajnokságra készülsz akkor meg hajrá !:))Szponzorod vodafone zrt?:))Vagy sok volt tegnap a maligán és túl töltöttél barát !! Vegyél vissza a lendületböl mert hannyat vágodsz ha lányok nem játékszer akit te le kúrvázol meg ha valami nem tetszik akkor aludjá kicsit magadnak mert valahova betalálsz valaki telicsapkod unalombol,ugy ahogy te lányokat elnyomott smsekel basztatod !! Űlj el aszt feküdj le csicsikálni magadnak !
Azt nem írám hogy fullos de békés megyei viszonylatban elég jó ami a szolgáltatás illetti....
Van nála szebb biztos nem mondanék neveket de pl akiről beszélek az egy nagy nulla az ágyban hiába csinosabb fiatalabb....
Vadász olvtárs erről győzködtem én is pár hete a tisztelt egybegyűlteket mert egy *** moderálva *** tényleg bezárták a kaposvári részt. Belugabela meg lehet lebukott otthon, nem ez volna az első eset :D
Sziasztok!
Ez a fórum is úgy fog járni mint a *** moderálva ***. Le fogják tiltani de igazuk is lenne.
Lassan már csak az állandó egymás elleni vita ,trágár szidkozódás megy.
Szerintem itt a véleményéket tapasztalatokat kellene leírni.
Ha gondotok van egymással kedves hirdetők akkor hívjátok
fel egymást mobilon és beszéljétek meg úgy.
Szerintem srnki sem kíváncsi arra, hogy hogyan szidjátok egymást.
Ez egy őszinte és elgondolkodtató vélemény volt részemről.
Sziasztok!
Szevasztok srácok úgylátom Gyulukának megjött a segély van most fent egy pár hirdetése vigyázatok a bantuval már van másik albérlete is!!!!Üdv Gyula a só egye meg a talpad
Nem is tudom mifolyik ebben a városban! talán ugy nevezném átverések tömkelege. Azt vettem észre hogy pár napig ámitják a hölgyek a vendéget utánna más városban jelennek meg. Nem is tudom vagyis sejtem mi az oka. Mért nem lehet mindenkinek felvállalnia saját magát ugy a maga természetes mivoltjába? én ezt teszem azt akinek tetszik eljön. De legalább a képen látottakkal találja szembe magát. Ami fontos nem csalódik. Nekem ez a véleményem az egészről!
Szép Napot makktársak.Régóta figyelem a hirdető lányokat,de különösen szemet szurt a masszázs oldalon ez a zsANI. Ma láttam az új fotóit,hát nem gyenge!
Amilyen jól nézzet ki valamikor,most annyira le van épülve, mint ha anoreksziás,vagy buhémiás lenne. Sokkal izgatóbb,és nöiesebb volt jopár honapal ezelött.
már nincs is mit fogni rajta,a mellei meg lecsúsztak a hasára. Lényeg a lényeg izlések,és pofonok,ki kit választ magának egy jó masszázsra, vagy kézimunkára.
Sziasztok!
Thai lány Jázmin nagyon felkeltette az érdeklődésemet, csak nem érem el telón! Tudnátok róla mondani valamit? Előre is köszi!
Lara loptad a képeid! http://www.rossoannunci.com/TOPCLASS_Bergamo_silvia_%5B2308%5D.aspx (Itt Szilvia vagy.) http://www.girl4sex.ch/models_det_a.php?galerieid=433 (Itt meg Felia 25.)
Mi történt mi történt? Amit leírtatok 70-es telszámot az egy internetes ingyenes üzenetküldő ezért nem is tudod felhívni Évike :D Az én számom +69-cel kezdődik szóval nem én voltam a bűnös!