tündike,pakolj és költözz haza bajára!
tündike,pakolj és költözz haza bajára!
Kaposváron unatkoznak az emberek?! :DDDDD
akkor fullos a csaj,nem?
Mostanában nem voltam nála...
Szerintem utoljára legalább egy éve.
Bár akkor sem volt mai csirke....
De viszont kedves, tiszta lakás, lehetett popóba dugni, PLUSZ szereti a végén lenyelni a cuccot.....
Sziasztok, szeretnék érdeklődni Virág-ról, a képei alapján nagyon tetszik, érdemes kipróbálni, vélemények? Köszönöm
Sziasztok,
Szeretnék érdeklődni Lola-ról és Szösziké-ről? Hozzáállás, diszkréció, vélemények? Köszönöm a segítséget!
SÖRHAS TE MIKOR VOLTÁL NÁLA UTOLJÁRA.MERT MOST NINCS CSÚCSFORMÁBA.NEM AKAROM MEGBÁNTANI SENKIT.DE AZ IDÓ MINDENKIT UTOL ÉR,
SAJNOS NEM JUTOTTAM EL.DEAMIKET HALLOTTAM NEM BÁNOM
MÉG ÁTGONDOLOM.LEHET NEM ÉRI MEG NEKEM VALAKINAK MÁS VÉLEMÉNYE VAN?
HÁT KIRE GONDOLSZ?MERT TÉNYLEG VAN EGYKÉT BERÉNYI FÖLDTURÓ PARASZT TAJBÁK!
Linácskát hagyd a fenébe. Semmit nem csinál, csak fél órát vállal és olyan a mozgása és a hozzáállása, hogy a szextől is elmegy a kedved... Ha szeretsz gyönyörködni egy festményben, csak akkor menj el hozzá, szexuális élményt szerezni teljesen felesleges.
Este nyolc után volt egy rejtett számú hívásom, először végigkérdezte a szokásos dolgokat majd elkezdte a pr*stikat szidni hogy mindegyikünk ilyen meg olyan, egyikünk sem különb. Rákérdeztem hogy te írtad az üziket mire letette. Saccra kb egy ötvenes férfi hangja lehetett de a teló elég csaló tud lenni. Sose tünnek el a hülyék
<body><p>sziasztok. volt valaki mostanaban izacska(30) -nal. erdemes meglatogatni? elore is koszi<br><br><br>
Köszönjük Kamilla a hozzászólást, és az önreklámot! Reméljük, jól érezted magad. :D
csak a neten :)
Hali Sógorok!
A segítségetekre lenne szükségem. Sajnos elég sok iparos lányban csalódtam. Ők már nincsenek itt ahogy látom. Azt vettem észre, h a legtöbb lány igénytelen. Már az elveszi az ember kedvét az egésztől, amikor megérkezek a lakásba és már egy puszi után levágom, hogy nincs frissen tisztálkodva. De sajnos még egy kis parfümre is sajnálja. Szex közben még jobban érezni az ápolatlanságot. A szobák tisztaságáról már ne is beszéljünk...Így hirtelen három lány érdekelne. Maya, Nína és Klau. Ha valaki járt már náluk írja legyenszíves a véleményét. Nagyon megköszönném! Üdv
S ami még attól is lehetetlenebb???? Gina 39 t mostanába megdugni :)
:D
Sziasztok!
Nagy Eszti szolgáltatását valaki igénybe vette már?
nekem négyet irt valami pénz bajja volt meg batesza bajja meg á tiszta zöldség volt meg fényképező gép fotó á szóval tök mind1 mert engem se izgat söt ha baj van ö baszik rá nem mi !!Ennyi csak unalmas ilyen lázadó emberek!Föleg asse tom ki ez ! Megö se tudja én ki vagyok !