szia! Anett23 száma kellene---vagy hol van melyik oldalon?
szia! Anett23 száma kellene---vagy hol van melyik oldalon?
<body><p>koszonom a valaszod<br><br><br>
NEM TUDOM ÉVA MIÉRT GONDOLOD,HOGY ÉN LEAKARLAK JÁRATNI.SEMMI BAJOM VELED
Azt hiszem rosszat nem írtam rólad ugye?
Sőt inkább dicsértelek.
:-)
Kitti (25) ről mi a véleményetek? Valaki írna róla egy pár sort hogy megéri e elmenni?
CSAK KÍVÁNCSIVÁ TETTÉL HOLNAP RÁ IS CSÖRGÖK.
Én nem bántani akarlak,csak az igazságról beszélnék ez nem lejárató kampány ne magyarázd félre csak a szolgáltatókról érdeklődnék.
Engem is érdekel Renáta, meg aprohirdetések között lévő Rebecca 23 is
Enikő (26)-tal mi van mostanában nem látom a hirdetését?
Ki található a belvárosban?
Sziasztok Suzyval vigyázzatok hol marcalit hírdet hol Kéthelyet hol ezt hol azt én voltam nála megbeszéltük hogy találkozunk Marcaliban mert ott bérel egy lakást meg is történt a találka aranyos kedves volt de utolag belegondolok kicsit zavart. Majd elsétáltunk egy kocsmához ahol az ajtó elött azt mondta bemegy a kulcsér de elötte agyam neki oda a p*nzt mert nem kapja meg a kulcsot én mondtam neki hogy nem majd ha szobán leszünk akkor de elkezdett magyarászkodni hogy muszály stb na jó oda adtam neki a pénzt majd bement én meg megvártam kint. 2 perc jött is ki szolni hogy kb 3 perc és megvan a kulcs és mehetünk. Én vártam 5 majd 10 majd 20 percet semmi benéztem a kocsmába és nem volt bent lelépet hátul az ajtón szerintem hívtam telefonon de ki volt kapcsolva. Vigyázzatok vele nagyon jó alakja van feje kicsit gáz duma van nála benem áll a szája. KERÜJE MINDENKI!!!!! JA ÉS MÉG ANNYIT NAGYON RÁMENŐS TELEFONBA VIGYÁZZZNI VELE!!!!!!!!!!!!!!!
Próbálod igényesen tenni, meg ésszel is. :-) Lájk!
Napi 20-nál nagyobb esélyed lenne, ha először szeretnéd benyújtani a pályázatodat! :-))
Szerintem ez elég erős kijelentés. Létezik ezt cáfoló tapasztalat is. Atz meg, hogy mennyire közelről ismered, ezt Ő maga dönti el.
Én jórégen voltam már, akkor viszont többször is, de soha se csalódtam :)
Na elírtam az előzőt...Renátáról valaki? Valami infó?
Énke.Sajnos nincs.De ha jársz nála oszd meg légyszi tapasztalataid.Köszi.:-)
Ebben tudok segíteni! Aktuális még a keresés ??
Aki még nem járt nálam,ne írjon véleményt,ráadásul hazugságot!
GYEREKEK! Nagyon nevetséges amit egymással műveltek!
Szerintem aki az oldalt ill. a lányokat látogatja jól szeretné magát érezni , nem egymást szivatni a lehetetlen dumával!
Mindenkinek kellemes PÁSZTORÓRÁKAT kivánok!!