Üdv Vili13!
Írod, hogy Virághoz jársz, aki egy *** moderálva *** hirdet. Most van itt is fent egy "Virág". Nem ő az? Ha igen, meglátogatnám! :)
Köszi!!
Üdv Vili13!
Írod, hogy Virághoz jársz, aki egy *** moderálva *** hirdet. Most van itt is fent egy "Virág". Nem ő az? Ha igen, meglátogatnám! :)
Köszi!!
gáz a nő.nagyon gáz!!
Szia! Igazán korrekt lány jó körülmények között bizony van Pécsett, és könnyű megtalálni őket....próbáld a 28 év feletti korosztályt, nagy az esélyed, hogy sikerrel jársz. Elnézést kérek a fiatalabb korrekt lányoktól...
Sziasztok!
A Maya nevű hírdetőről tud valaki infót adni? Érdemes meglátogatni?
Illetve közel 3000. A tényszerűség kedvéért. :)
Bugajakab! Este házibuli után írtam ide és Gróf kurátor ki is nevezett gyulának. :)) Nekem viszont a közel 5000 hozzászólása a gyanús. Úgyhogy ő a gyula. Bibíííí!! :)))
Sherlock !
Klaudia (21) tavalyi tapasztalat: nem lehúzós Ő van a képen környzet 10-es skálán ha csak Nyíregyházát vesszük alapul 9-es a részletekre nem emlékszem de pozitív volt az élmény :-)
Sziasztok,
nyilván ez a hozzászólás szám nem véletlen, és minden tiszteletem, de szvsz miért ne lehetne megmondani, hogy minden rendben volt? Engem se nagyon érdekel, hogy másnak mi és hogy folyt, de azt jó lenne tudni, hogy pl. nem-e lehúzos parti.
A többivel egyetértek.
Hali! Sajnos hasonló tapasztalataim vannak régebbről. Leírnám a lányok nevét de már nincsenek itt. Jellemző az igénytelenség, nincs egy igazán korrekt lány. Ha esetleg valaki tud/ismer egy csinos, ápolt, korrekt Nőt, aki illatosan, frissen fürödve, tiszta ágyneművel fogad, az legyen szíves írja le a nevét! Előre is köszönöm! Ja és völgyesi! Ha jól emlékszem egy-két hete valaki már panaszkodott a vivienn nevű lányra. Ő a büdös puncit emelte ki. Ezért jó, ha minél többen megosszák/olvassák a tapasztalatokat itt, így megelőzhetőek a hasonló csalódások...Üdv
Az új lányok csúszkamasszázsáról tudtok-e már valamit? Volt már valaki náluk? Érdekelne a tapasztalatotok, talán én is meg tudom látogatni őket hamarosan... Előre is köszi!
Értem, csak ennél sokkal lelkesebb voltál... :)
Kedves Fórumtársaim!
Úgy tűnik számomra, hogy ez a vita kezd értelmetlenül eszkalálódni.
Ugyanazokat a köröket rójuk, holott az egységesen elfogadott vélemény már kialakult:
Akárhogyan is van, kell a munkaruha (annak ellenére, hogy pl. én magam sem szeretem)!
<nagyutazo>
Persze az mindegy is, hogy mi a név, csak így keresgélni kell. Bár a honlapodon is meg lehet téged találni. Bár az mondjuk kicsit fura, hogy a honlapodon még a kisgyermekkel érkezőkre is gondolsz(játszósarok), a másik 18+os oldalon már szerepjáték fenekelés, kikötözés stb. is szerepel.
Nyílván a kisgyermekes apuka nem viszi el magával a gyerekét, és teszi be a játszósarokba, míg őt kikötözik, és a mellbimbóját harapdálják :D :D
Mondjuk ez engem nem zavar, én ritkán kérek ilyen jellegű kiszolgálást...
conny-nak van más telefon száma mert probáltam a 31-es telefonszámon elérni de ezt nem engedi kapcsolni a 30-as az meg előfizetőnek nem kapcsolják?ha tudtok más telefonszámot akkor kérlek irjátok már le kösszi.
A lényeg Gyulanak most is van 3 hirdetése vigyázzatok csáó.
Csáó sporttársák ez elmúlthetekben elmentem Barbyhoz Baktalórántházára sokcsajt felhivtam unothangok stb felhivtam Barbyt értelmesen válaszolt stb.Na akkor utazunk!!!Amit megbeszélszvele azt kapod a köbön Nagyon csinosan szolidan sminkelve fogadott még este 10körül is.A nfrancia az nagyon ott van nem,hogy a homlokod horpad be de még a hajad is rövidebb lessz 2 centivel.Aktus jólpakkólható akár merről és szereti is ha valaki aktív (ö mondta)szereti az igazi féfiakat akik jól megpakolják!A képeken ö van 100%ban. Nagyon kedves és jó a dumája.Összegezve nekem megérte leutaznom az én részemröl ajánlott!!!!!
Ui:Mindenkinek szerencsés élményekben gazdag és gyula mentes vadászatott Csáó
Sexycsokiról van esetleg valakinek új, friss infója??
Sziasztok!
Az apróban hirdet egy hölgy,malna67 az email címe. Tud róla valaki esetleg információkkal szolgálni?Volt már nála valaki?
Lehet, hogy alszanak, így vasárnap du-án még?! :DDDDD
Szesztek!
Tudna nekem valaki egy igazán perverz csajt ajánlani? Ne síránkozzon mindenért. Meg lehetőleg 30 alatt legyen. Remélem nem voltam telhetetlen.
Üdv.!