látod gubás elbujtak :DDDDD
látod gubás elbujtak :DDDDD
Szia, Engem érdekelne. Írj a ***moderálva***, hogy megbeszéljük a részleteket! Üdv: Laci
Helló az mindig van itten! :D
Helló! Pécs!
Köszönöm,már megoldottam a problémát! De kedves vagy!
Bugajakab,Sherlock Holmes! Látjátok mondtam,hogy megjelenik egy támadó hangvételű hozzászólás,mert mertünk kérdezni és válaszolni egymásnak egy lányról. :)))) Mondjuk semmiképpen sem akarok Füstössel vitába szállni,mert már közelít az 500 hozzászóláshoz és biztos több fizetős lánynál volt már,mint én. De meggondolom mostmár kétszer is,hogy írok-e valakiről jót esetleg. :)
Köszönöm az infót mindenkinek.
Jóféle! :D
Ki kell pihenni a hétvégét... :D
Lina (18) új kápei durván jók lettek.
Eddig is tervezgettem már, hogy meglátogatom, ezek után szinte kötelezőnek érzem :D
Hogy érezték magukat nála, akik már meglátogatták ? Milyen a hozzáállása ?
Tisztelt xyt!
Köszönjük az ötletet!
Ez a top 10 lista véleményünk szerint nem feltétlen a valóságot tükrözné. Ha végig gondolja mi megy a fórumokban, a szavazásokon is hasonló végeredmények születnének...
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Szia
Azt hogy most Dóri, vagy masszázs a név teljesen mindegy szerintem.igen hétvégére szüneteltetemDe a Vidéki lány az csak egy dolog. áll. van családja , és magán élete mindnkinek.Vagy pedig a dal is mondja,: nem csak a 20-éveseké a világ.Legyen szép napja mindenkinek.
Tisztelt Szerkesztőség!
Lenne egy javaslatom:
A pozitív értékelések alapján fel kellene állítani az országos TOP 10-et és ugyan ezt a negatívok alapján.Így könnyebb lenne választani és elkerülni a rosszat!
Üdv.!
Erről a Dóri 20 nevű szőke lányról van valakinek tapasztalata? A képek alapján úgy néz ki mintha Isten csak azért teremtette hat nap alatt a földet, hogy a hetedik nap őt hozza létre:) A kérdés vajon, hogy kedves és korrekt is?
NEGATÍV TAPASZTALATOK!!!!!
Szerintem ez nem a lejáratásról szól, hanem ha vki nem korrekt, akkor azt leírják itt róla....... De hát a sok védő reg.- kik egy, kettő hozzászolásért reg,-el, általában a dolgozó leányzó........ :D Mindig azt a példát mondom: Nincs negatív vélemény a boltban sem, ha a kifizetett füstölt sajtos párizsi a papírban, füstölt sajtos párizsi, és nem sima....... Nincs meglepetés, nincs negatív tapasztalat...... :D :D :D :D :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha Kaposváron jártok az Adrit keressétek. Nagyon ajánlom. Nem fogtok csalódni.
Az ilyenek, nem is érdemelnek szót! :) ;)
Nelly38 nem az aki a képen volt. A csaj aki így hirdeti magát,és fogad teljesen más.Egyébként egy nagy nulla. Vigyázzatok vele!!
Nah! Így vasárnap reggelre meghalt a fórum!? :D :O :D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁh! :D :D :D :D :D
Az ég óvjon tőle!