Nem kell ezért strigolettót tartani. Elég ha 2 lány együtt dolgozik, még akkor is ha a másik csak felvigyázó.
Mondjuk egy sokkoló megteszi! De ez csak szerény tipp volt!
Nem kell ezért strigolettót tartani. Elég ha 2 lány együtt dolgozik, még akkor is ha a másik csak felvigyázó.
Mondjuk egy sokkoló megteszi! De ez csak szerény tipp volt!
Én tudok ajánlani két hölcset neked, akiknél jártam.. Az egyik Anett23 és a másik vivienn42. maximális a kedvességük, nagyon igényes ápolt hölgyek, Ök nem stopperolnak, látszik rajtuk hogy a vendégért mindent megtesznek..Bátran ajánlom nektek, nem fogjátok meg bánni...
Meglátogattam Mayát,nem csalódtam benne Ő van a képeken,jó élmény volt,kellemes környezetben.Visszajáró leszek... :) Üdv
Szia!Gabriellát nagyon ajánlja mindenki lehet voltam már nála,igaz nem szombathelyen,nincsen mütéti heg a hasán?
Sziasztok szerdán érkeznék a városba petrárol valaki valamit?
Sajnáljuk :( Reméljük, jól vagy az ijjedségen kívül!
Sziasztok.Csak egy kis infó a pasiknak :) Tegnap érkeztek Soprónból a lányok Zóé és Nicoletta a főnökasszonyuk még Sopronba van de nemsokára az egész bagázs ide jön.Olvassatok vissza a ***moderálva*** van jo-is meg más-is régebben, a forumon,hogy miket irnak rólluk érdemes tényleg,én annyit tudok rolluk,h valamelyikőjüknek valmilyen betegsége volt de,hogy melyiknek és mi ne kérdezzétek.Azt tudom,hogy Sopronba már a lábukat se tették be hozzájuk a férfiak.
Én ennyit tudok rólluk. puszi
Pameláról tudtok valami infót???
Köszi
Néha nem ártana az írásaidhoz forditókód!Ettől függetlenül aszem értem.
Láttad már,hogy egyesek a 2947 hozzászólásod alapján stricentőnek gondolnak?
Szasztok :)
Zsani Babánál jártam nem olyan rég és meg kell mondjam hogy nagyon profi!Csinos kedves lány!Ami a legjobban meg tetszett benne hogy nagyon figyelt rám!Ajánlani tudom!
Csak annyit mondanék,hogy a Röhej név az enyém már bocsi.
Üdv. :
Linda
***moderálva***? Melinda19et tudom, és még?
Kedves Fórumozok most én szeretnék egy élmény beszámoloval magyarázatot adni pár kérdésetekre!Panaszkodtok sokat hogy nem mentek olyan helyre ahol ***moderálva*** vannak.Abba nem gondoltok bele milyen dolgok lehetnek,történhetnek a lányokal ha egy ***moderálva**** jelenik meg :/ Mert én most igy jártam.Egy kis ***moderálva*** bejelentkezet ugyebár telefonon nem tudjuk eldönteni mennyi idős az illető és milyen elme beteg lehet.Minden rendbe is volt mig be nem jött az ajton.Megyjegyzem egy 18 és t*k*nyrol beszélek most!Elkezdte mondni hogy ő szűz és nem szeretne fizetni hanem ajándékba,fizetségnek a szűzeségét ajánja fel.Mondom kizárt ne haragudjon de nem érdekel engem a szűzesége..ezt az egy mondatot mondtam de szépen,értelmesen.Erre ő erőteljesen megszoritot lent már az ajtoba de mondom ezzek a dolgok másodpercek alatt történtek hirtelen mocani nem birtam,elöktem magamtol ezért erőteljesen ökölel beleütöt a mellembe..Na hogy legyek igy biztonságba?Ezek után elgondolkoztam abba hagyom mert legközelebb ki tudja milyen elmeháborodot jönn és bántalmaz,vagy tovább fajul..Mivel hogy nekem nincs***moderálva*** aki megvédjem.Én biztositom a diszkréciot,be engedem a lakásomba és ez a hála!!!Üznem a illetőnek remélem olvasa hogy nem maradok hálátlan!!!!!
Szia Sherlock H.!
Érdeklődtél Klaudiáról, úh. néhány gondolat erejéig megosztom a tapasztalataimat.
Többen jelezték, hogy a telefonban nem túl kommunikatív, ez valóban igaz, de ha felkeresed pozitívan fogsz csalódni.
Kicsit részletesebben:
A rendelő könnyen megközelíthető,parkolás akár a ház előtt is.( Múzeumot és Kórházat is neveztek el az utca névadójáról)
Klaudia arca talán nem az a Barbie típus, de nekem semmi gondom nem volt ezzel. Kedves, közvetlen, mosolygós-nem nehézkes Vele a társalgás.
Az alakja számomra 10/10-es. Kerek, feszes "alma " cicik, ruganyos feszes bőr mindenütt. (has, comb, popsi stb.)
Sajnos NF nincs, de bőven van olyan erotikus kisugárzása és teste, hogy nem kell különösebb rásegítés.
Simára borotvált "kopaszbarack" p*ncus, az átlagostól sokkal jobb rugalmasággal.
Kedves és abszolút megbízható. TP nincs, ***moderálva*** Kölcsönös szimpátia esetén***moderálva***
Részemről abszolút ajánlott kategória, "visszajárás" gyanús, pedig eddig csak néhány csaj érdemelte ezt ki nálam.
Minden szinten megelégedve, és kielégülve távoztam, köszi!
Más: Tudom, hogy sokféle vélemény olvasható a lányokról-reklám és ellenreklám egyaránt előfordul. Épp ezért mielőtt megkeresek egy lányt, van úgy hogy hetekig(hónapokig) figyelem a beszámolókat.***moderálva***(Mivel ilyen szakmában dolgozom, a hanglejtését ezer közül is kiszűröm, call centeres lévén ebben nagy rutinom van.)
ui. Bia és Heléna érdekelne, ha valakinek korrekt beszámolója lenne róluk.
ÁÁÁ megtaláltam egy *** moderálva *** a bantu hirdetését azok a képek vannak fent amikor itt még dóranéven hirdettett +1 kép amin a leharcolt feje is látszik dobok linket is csáó!!!&***moderálva***
A kamillát ajálanám mindenkinek itt Nyíregyházán,nagyon odaadó és figyelmes.Igazi mélytorkos!!
Lily kikéne probáljam ki volt már nála az irjon már nem tudom mijyen lehet képek szerint jó
kihez mehetek
sziasztok nem tudom kihez menjek itt debrecenbe valaki tud mondani valakit
Klaudia mennyire ajánlott kategória? Vagy mennyire felel meg a képeknek???