Itt van fenn az a Marian a VL-en?
Itt van fenn az a Marian a VL-en?
Barby 19 ről valakinek tapasztalata? ***moderálva**
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy a Mariann nevű hölgynél járt-e már valaki és ha igen, van-e intim piercingje?
Az 1 képéről ami fent van neki úgy tűnik, hogy van...
Valamint kérdezném, hogy tud-e valaki pécsi, vagy Pécs környéki intim piercinges leányzót a fiatalabb korosztályból?
Köszi a segítséget!
A vivienn42 nevű hölgynél jártam! A tapasztalatom nekem is csak jó, korrekt tiszta, és a franciája kifogástalan, ****moderálva*** a másik szobában, 42 éves de 10 letagadhatna! Aki a vékony csajokat kedvelei ne hagyja ki. Merem ajánlani!
Maya: a polírudvarban rendel, alacsony, formás lány, arca inkább érdekes mint szép. ***moderálva****. Mikor elkezdődik az action olyan mintha tanárnéninél lennél, ide ne nyúlj, ezt ne csináld, ide tedd a lábad, stb. Csókolózni és fr*nciázni nagyon nem tud.***moderálva***. Számomra felejtős.
ezek után kinek van ***moderálva***
Ha rákeresel a nevére láthatsz róla némi infót. Amúgy szerintem aranyos kedves lány, mikor én voltam nagyon odatette magát, sőt...én inább úgy fogalmaznék hogy, majdhogy nem már nem én őt, hanem ő velem magát:D Francia szerintem kiemelkedő. Ha nem tudtam volna, hogy ezzel foglalkozik azt mondtam volna, hogy már régen volt neki:) Amúgy a lakásban többen vannak, szóval erre fel kell készülni. Valaki írta itt hogy "nem idén nyáron barnult", nem tudom hogy igaz-e, de sem a beszédén sem a viselkedésén nem látszik, és egy szép lány. Nem tudom, hogy segítettem-e valamit, remélem igen.Cserébe te is megoszthatnál velünk valami kellemes tapasztapalatott, valamelyik itt hírdető lányról:)
Mivel többen is kedvező dolgokat írtatok itt Puncicáról, ezen felbátorodva felkerestem. A fórumozóktók eddig olvasott véleményekkel összhangban minden téren nagyon ott van a éány. Nyílt, közvetlen, csipkelődő humorú és az ágyban vad és tüzes. Méretes, feszes cicikói, kedves arca és bomba p*psija van, amit élmény tapogatni. Keményen d*gható és élvezettel, szenvedéllyel teszi a dolgát. Nagyon hamar ben*dv*sedik és lelkesen c*m*zik. Óranézés és sürgetésmentes, egy jó 10 perccel tovább maradtam nála a megbeszélt időnél, de ezen sem problémázott.
Hű azért ha valaki rákattint a nevedre, akkor azért egyértelmű hogy ki is vagy/vagytok, ilyet ***moderálva***! Ráadásul ***moderálva*** jelentkezget máshova is, rád panaszkodva! :-)
Sziasztok,
Anitáról tud valaki infót adni,köszi.
Nah végre vmi jó értékelés....... :D :D :D :D :D
Dáááááááááááá jó! :D
megerősítem, én annó Lizzynél találkoztam először azzal a kellemes élménnyel, hogy a p*nciját nyalva eperíz, a bőréről pedig friss tusfürdő illat áradt. Az ember ilyesmiket tud igazán értékelni!
óóóóóóóóóóóóóó
Itt vagyok Tündérem, hisz' szólítottál!? ;)
Jó estét Uraim ! Látom visszatért Eliza, esetleg volt már kint nála valaki ? Egyedül van, vagy van barátnője ? Csütörtökön vagy pénteken megyek haza, jó volna egy kis info. Amúgy itt határon kívül euróban egy kicsit költséges ez a dolog, nagyon sok a magyar lány.
...s íme, megjött büdös sajt is :)
nem tudjátok véletlen h kik rendelnek a tóciban?? köszi a segítséget
:)
Kedves Izácska!
Nagyon szomorú, ami Veled történt, és legyen ez egy intő példa minden hirdető számára!
Bízom benne, hogy nem viselt meg túlságosan!
Vigyázz magadra! :)