Egyszer elmennék masszíroztatni, de csak a Nuru létező vagy nem létezőre.
Egyszer elmennék masszíroztatni, de csak a Nuru létező vagy nem létezőre.
Én épp fordítva jártam.
Arra számítottam, hogy nem tudok majd beszélni Vele, ehhez képest körülbelül 3. csörgésre felvette - az igazsághoz hozzátarozik, hogy megkért, egy óra múlva keressem, épp vendége jön. Mindez múlt pénteken, 22-én történt, 4 illetve öt óra környékén.
Teljesen ledöbbentem a hangján, mintha egy tinilánnyal beszéltem volna.
Tájékoztatást kértem (és kaptam, ráadásul elég széleskörűt), még nem jelentkeztem be hozzá. De szimpatikus és nagyon-nagyon csábító!
Masszázs témában új élményem van.
Körbenéztem kicsit a tárgykörben, a régebbi vélemények között is, és eljutottam Elvirához. Kicsit megoszlanak róla a vélemények, hát íme az enyém.
A bejutás a táncrendbe nem egyszerű, talán két hetembe tellett míg sikerült találkoznunk. A lakás jó helyen van, úgy mint a hírdetésben erre a célra fenntartva. A hölgy nem tagadja le a korát, jól karban tartott, sportos, igényes megjelenés. A beszélgetőtárs érdeklődő, a hangulatos felvezetés után jöhet a szakszerű, erős, de igencsak regeneráló meleg olajos masszírozás. Miután rendesen megdolgozták az izomzatodat, a kedves vendég megfordulhat és jöhet a foglalkozás érzékibb része. Amit a Hölgy becsukott szemmel végez a szerszámmal a kezével, a gyönyörű olajos szilikonos mellei között, azt muszáj nézni, mert az több mint izgató. Az olajos kényeztetés kategóriájában én még ilyen finomat és profit nem láttam a városban,- bár nem voltam mindenütt, az is igaz.
Tudom, hogy úgyis jön a kérdés majd, hogy van-e ennél többre lehetőség. A válasz az, hogy ha szerencsés vagy akkor igen, de azt nem az első alkalomtól kell várni, hogy a bokor összes termését betakaríthasd. Annak aki kitartó, annak viszont megtelhet a gyümölcsös kosárkája egyébb élményekkel is. A foglalkozás nem túl dr*ga a másfél órás műveletre való tekintettel. A Hölgy részemről nagyon ajánlott!
Szerintem a büdös vendéget az nem küldi el akinek embere van.
Sergio neked meg gratula hogy büdös nemibeteg nökkel lefekszel és ezért még f.zetsz is.
Eszem megáll hogy milyen emberek vannak komolyan mondom,eszméletlen.
Szinvonal az megvan.
Azt se tudom mikor találkoztam utoljara büdös emberrel,annyira régen volt,de akkor is az ajtót megmutatom és kikisérem.ennyi.ezt nem kell túlragozni.mivel az ember zavarba jön úgyis,hát szégyelje is el magat ha igénytelen valaki,és egy nő elé odamer igy állni.és ezt nem a munkasruhára értem,hanem az alapigénytelenségre.
Kedves Sporttárs!
Ajánlott kategóriába tetted az Írisz néven futó Hölgyet, hát elmentem én is. Amit leírtál róla az teljesen úgy is van, a társaság, a hozzáállás vagy a d*jazás tekintetében. Az eb is aranyos és igazán ragaszkodó a gazdihoz, bár akik nem állatbarátok azoknak talán ez kicsit sok is lehet. Kissé fáradtak voltunk talán induláskor- ezt a kései időpont rovására írnám talán-, de a vendéglátó igen nagy tapasztalattal hamar rájött a gyenge pontomra és kifacsart rendesen. Bárkinek ajánlom a Hölgyet szíves figyelmébe, tényleg megérte.
Hát anno én is így hivogattam,ahogyan te,de két nap után meguntam kb. :) Lehet két hétig kellett volna akkor. :) Bár megmondom őszintén nekem ez nem túl szimpi,hogy elérhetetlen és ennek ellenére folyamatosan hirdet. Nah mindegy ezek szerint csak létezik,lehet majd egyster megint nekiugrok a hívogatásának. :)) Igazság szerint Bencec csak az érdekelne,hogy megéri-e azt a sok hívogatást? :) Mondjuk egy 10-es skálán te hanyast adnál neki,ha azokat a lányokat,nőket veszed alapul,ahol már jártál? :)
Igazad van!Nem veszekedni járok ide én sem,csak leírok valamit hogyan szoktam én csinálni és le vagyok hurrogva!De mindegy ő így látja,én meg máshogy látom!Egyébként kedden tervezek egy locsolkodást,majd megírom a tapasztalatokat!
Nem szoktam Győr fele nézegelődni,de bejön nagyon a szép kerek popsi, láttam Vanda 21 hirdetését és érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata róla!Vagy tudtok-e valami frankó nagyfenekű csajt!?
Nem vagyok én nyuszi,
Kell nekem a puszi!
Gombold ki a blúzocskádat,
Hadd locsolom dombocskádat!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK AZOKNAK A HÖLGYEKNEK AKIHEZ RENDSZERESEN JÁROK !!!
ne veszekedjetek inkább írjatok beszámolóknak, elég rutinos rókáknak tűntök a témába mindketten :)
Hali! Mi a baj vele? Nem ő van a képeken? Érdekelne mert pont őt néztem ki magamnak! Írj! Köszi
Minden kedves koléganőnek és vendégnek kellemes húsvéti ünepeket kívánok!!!!
Hát........akkor.........:
Kellemes Húsvéti Nyuszikat kívánok Az Uraknak!
A Hölgyeknek sok locsolót! :-)
<nagyutazo>
Mónika 32 és Viki 32-nél járt valaki?
Ha igen légyszí írja meg
köszi
Mónika 35-nél járt valaki?
Egy kis infót megoszthatna
köszi
gloria eltünt!!
És szerinted én miről beszéltem?Igen,gyanús a műtermi fotó mert kb.70%-ban megszívtam!De az írásomban olvashatod,hogy ha mégis nagyon tetszik valaki akkor informálódom róla.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Szerkesztőségnek Kefe és a csipet csapat a chatről! :)
Lányok csak egy kérdésem lenne miért van ilyen gyenge felhozatal sopronban mint a többi nagy városban?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPET, SOK LOCSOLÓT a lányoknak, TOJÁS FESTÉST (rúzzsal) a makktársaknak!