Hali! Nem tudja esetleg valaki hogy ki Alexa barátnője? MErt ha ő is szimpatikus volna akkor beneveznék egy társastánc tanfolyamra :D
Hali! Nem tudja esetleg valaki hogy ki Alexa barátnője? MErt ha ő is szimpatikus volna akkor beneveznék egy társastánc tanfolyamra :D
lehet hogy meglátogatom én is akkor a közeljövőben, Leilánál voltam már 1x, legalább tudom hova kell menni pontosan:)
Mónika 32 vagy Viki 32-ről tudtok adni infót?
előre is köszi!!
Sziasztok!
Volt régebben a dózsagyörgyön az egyik panelban egy tündéri, aranyos lány Nikol vagy Nicol néven hirdetett (20 év körüli, barna vállig érő haj, szemüveg, szája szélén piercing)
tud róla valaki valamit? Elérhető mostanában valahol valamilyen formában?
Istenien éreztem vele magam minden alkalommal, és jó lenne még találkozni vele:)
Privátban is jöhet az infó!
Köszi
Nah most már a f*zet szó is automatikusan csillagozva lesz :)
Szia wjdks,
csak kitartás kell hozzá, mert kb 2 hét után 20-adjára vette fel (naponta 20-30-szor hívtam különböző időpontokba)... előtte volt olyan, hogy hívtam két órán át 5 percenként végig foglalt volt, aztán hirtelen kikapcsoltra váltott :(
Ha rákeresel a hsz-imra, akkor nagyon régen megadtam a mail címem, oda írj és válaszolok minden kérdésedre :)
Kellemes ünnepeket mindenkinek, a lányoknak sok "locsolót"!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
A csajoknak sok locsolót! :)
Elisa trinityről tud valaki infót????
Köszi! Neked is, locsolásban gazdag ünnepeket ! :D
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok! :)
(A mai napon még elérhető vagyok 18 óráig.)
Puszi: Heléna
nem tudom és nem is akarom tudni! én nem szolgáltató vagyok,hanem vendég, F*Z*TŐ vendég! és ,ha én f*z*tek egy jó dugásért, akkor igenis elvárom,hogy a hölgy ne legyen igénytelen!
A másik meg,hogy nyugodtan elküldheted az ilyen vendégeket, inkább az a szomorú ,hogy az ilyeneket van aki bevállalja...!
Bacardi!
Kellyxxx nagyon kedves fiatal lány, formás popsival és szűk puncival. (már akinek szűk ;)
Uránvárosiban az Építők útja környékén leled, ha keresed.
Ajánlott kategória.
Na erről lemaradtam. :) Gyere a chat-re délután 1-kor. :)
Boldog nyuszit! :D
Igen! :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Boldog nyuszit! :D
Sziasztok! Debrecenben SOS franciára ki az, akit a leginkább ajánlanátok?
Ginus20-ra én is kíváncsi vagyok. A képek alapján szerintem nagyonis jól nézhet ki, egyáltalán nem zsíros a feneke, pont jó az alakja. Szép formás a lába és a melle. Az a néhány pattanás nem halálos kór, bárkinek előjöhet alkalmanként, biztosan foglalkozik is velük.
Ezt tapasztaltuk néhány alkalommal... :D
Üdv!A hozzászólásokat olvasva elmondom a taktikámat hogyan szoktam "vadászni"!Amióta úgymond ezt a rendszert követem azóta nem igen csalódtam.Az első hogy a túlságosan profi képeket általában ugrom is át és megpróbálok a nem műtermi képekből válogatni.Ha még is tetszik egy profi képes csaj előbb igyekszem informálódni róla!A második a hívás,egy mondatból le lehet vágni az inteligencia hányadost,és ha pl. nem tetszik a hozzáállás vagy stílus akkor felejtős.A harmadik pedig amikor már fenn vagyok,az az első hogy akkor beszéljük át újra mit kérek és mibe kerül és ha picit is eltér a telefonban elhangzottaktól akkor lépek!A harmadik tudom nagyon nehéz,mert ki van számolva mindenki ideje és nehezen feljutottál valakihez inkább azt mondod magadnak hogy maradok.De ne tedd,inkább halaszd el egy két nappal,jobban jösz ki!Ez csak egy jó tanács,nekem segített!