ez a 18as Maya?
ez a 18as Maya?
Mónika 32 vagy Viki 32-nél járt valaki?
Ha igen légyszí írja meg
köszi
Hali!Van több kiszemelt is pl.Magdaléna,vagy Adél.Voltam mostanában de nem Győrben,úgyhogy friss infóval nem tudok szolgálni!Még!:)
Sziasztok
Tudtok valamit a régebben itt hirdető szoboszlói csajokról?? Konkrétan Candyre, és Perlára gondolok.Előbbit valamelyik oldalon láttam hírdetni, de utóbbit nemtalálom sehol. Annó sokat szemeztem a képeikkel, és mire rávenném magam, és a helyzet is azt hozná eltűnnek.
Szia!
Mandy jó csaj,közvetlen barátságos és nem mellesleg jó nő!!Tiffany a barátnője szintén az!Menj nyugodtan,nem fogsz csalódni!
Sziasztok!
Mandy Tiffany és Annabell érdekelne. Itt a fórumon jókat írtak róluk.
Valódiak a képeik?
Fehér etnikumúak?
Na ebben most egyetértünk :)
Én személyszerint mindíg fürdök ,ha benne van az időben ,ha nincs ,nem érdekel! Ha pedig közlik velem, hogy benne van az időben akkor az életben nem megyek oda többet és megírom a véleményemet itt! Bár ilyet én még nem tapasztaltam, annak ellenére,hogy olvasni olyan beszámolókat ahol van ilyen.
Kiválasztasz egy lányt az oldalról, aki jól néz ki, csinos még a beszámolók is alátámasztják, hogy jó lesz. Odamész, kif*z*ted ELŐRE a nem kevés ór*b*rt, aztán go zuhi, visszaérsz ,elkezdődik a műsor és megérzed a bűzt! Na arra lennék kívánics, hogy hasonló szituban ki- mit cselekszik?! Ez költői kérdés volt ,nem kell válaszolni, viszont eléggé elgondolkodtató! Főleg azoknak akik magukra ismernek...
Szia wjdks!
Írtam privátban, olvasd el!Ha elolvastad jelez vissza és a többit is meg írom!
Húsvét hétfőre virradt ma a reggel,
de a férfiembernek mindig ugyanaz kell,
felkerekedik hát leány nézőbe,
van e szorgos pillangó széles e megyébe,
gyöngyőrű virágszál ki nem rest cidázni,
megleli jussát attól nem kell parázni,
félre hát a pacsulis flakonnal,
meglocsollak örökítő anyaggal! ;)
Kellemes húsvétot minden hölgyeménynek!
Sziasztok!Nem igaz,hogy élvezetnél még nem járt senki:((Valakinek van valami tapasztalata akkor ne tartsa magába!!!Ezért van ez a fórum,hogy meg tudjuk a lányokrol érdemes-e meg látogatni öket!!Akkor fiuk hajrá ha valaki járt már nála ne tartsa magába!!Elöre is köszönöm!sziasztok
Sok problémát ki lehetne küszöbölni, ha a fénykép garancia tényleg garancia lenne! :) Tényleg, ezt ki dönti el hogy valakinél van, valakinél nincs?
Minden kedves lánynak kellemes húsvéti ünnepeket és sok locsolot kivánnok !!!!!
Még mindig érdekelne, hogy kit ajánlanátok leginkább Debrecenben egy jóféle SOS franciskára... légyszi, akinek van jó tapasztalata ezen a téren, az írjon nekem! Köszönöm előre is.
Lizáról olvastam eddig a legjobbakat, de sajnos őt már nem látom a hirdetők között. Ő kiszállt a buliból?
Hát mostmár tényleg megpróbálkozom,márcsakazért is. :)
szoval neked nincs embered...
en irtam rola par sorral lejjebb.
igy van,nagy ur az ehseg szoktak mondani,meg hogy higienia adott es elvart...
ok, ki a kiszemelt? esetleg voltál vkinél mostanába? én is a jövő hét elején mennék vmerre :P
Ezt azért nem sarkítanám ki ilyen formában!
Ha elmegyek egy csajhoz, viszonylag jól is néz ki, elkezded vele a műsort és ott a helyszínen érzed meg ,hogy megcsapja az orrod vmi nem helyén való bűz, az szerintem rohadtul nem engem mint vendéget jellemez, ne félj nem is megyek oda az életben többet.
Abban pedig megint biztos vagyok, hogy rajtam kívül még sok kalandor járt már így és az szintén nem azt jelenti automatikusan, hogy a vendég fexik le büdös nemibeteg nőkkel és ,hogy igénytelen lenne!
Nem kicsit túlagyaltad és kiforgattad azt amit leírtam! Tipikus :D
A színvonalról pedig annyit, hogy kíváncsi lennék nálad milyen a színvonal ,ha már ennyire nagy a szád
Igazolni tudom elöttem szóló tapasztalatát Rekával. ruhában jobban néz ki, sajna a cicik + a poci bizony kicsit megereszkedett, amúgy csinos, szépszemü lány. igyekszik kedves lenni, bár nem sikerült igazán barátnösre a dolog mint másokkal, lehet, hogy nem voltam az esete...egyébként ***moderálva***, összeségében nálam 7/10.