Nem kell betojni srácok!!!!!
LIZA MEGÉRKEZETT!!! :)
Nem kell betojni srácok!!!!!
LIZA MEGÉRKEZETT!!! :)
érdekelne sopronban milyen lányok vállalnak fiatalabb kuncsaftokat? ha esetleg valaki tud ajánlani valakit.. vagy te magad irnál kedves hölgy : ***moderálva***. Tényleg érdekelne
Üdv.!Volt szerencsém meglátogatni Liza(35) nevezetű hölgyeményt!Jól éreztem magam.10/10!Kérdésekre privátban válaszolok!
Hali! A héten készülök hozzá, de addig is szívesen venném én is az infókat.
Köszi
Igen volt már itt.
Sziasztok!
Érdeklődnék Dalma(22) nevű lányról, tetszenek a képei. Vkinek tapasztalata? Kedves, jól csinálja a dolgát?
Spock
Már azt hittem, hogy csak engem zavar a dolog. Pontosan az ilyen típusú tagok miatt nem szívesen írom le a tapasztalataimat. Nem mintha irigy lennék (mert mire is lennék?), de ideális esetben úgy nézne ki egy fórum, hogy mindenki belead a közösbe, amiből a másik okulhat. De itt (és ahogy olvasgatom, nagyjából a többi városi fórumban is) eltolódtak az arányok. Szóval inkább maradok a privátnál. Ott szélesebb körű az információcsere, és még az az idétlen cenzúra sem játszik.
Írtam priviben. :)
Én nem akarlak basztatni, de miért nem hívod fel a csajokat? Hamarabb megtudod, hogy hol rendel, mint hogy itt kérdezgetsz minket.
Az alábbi hölgyekhez volt eddig szerencsém: Kinga (21), Nati (23), Katrina (21). Egyiküknél sem találkoztam munkáltatóval, csak a lányokkal.
Újra itt van Szidi!
Jó volt vele, van benne valami nagyon izgató.
Szerintem, megint menni fogok hozzá.
Tisztelt mak társak!
Mindenki érdeke szerintem hogy tisztességes normális szolgáltatást nyújtó hölgyekhez járjunk, és gondolom mindenki biztonságos helyre vágyik. Ami strc. mentes, a javaslatom az hogy a véleményeinkben tüntessük fel hogy találkoztunk -e munka adóval az érintett helyen, talán így kevesebb kellemetlenség ér minket!
Helló lányok!
Csíkom-ot ismeritek???
Tisztelt Kefegép!
Köszönjük a jókívánságokat. Igaz megkésve, de mi is kívánunk Önöknek minden jót!
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Ez így van! :))))) :D
Sziasztok érdeklödnék tud e valaki régen Beatrix névan hirdetö lányról a pláza környékén Millával volt mi az uj száma.
Hello
És milyen néven? Mert a régi névvel nem találom őket.
Evelin egy nagy bögyös csaj. Kicsit sokat jár a szája, sokat szeret dumálni, de nem fogsz benne csalódni. Kertvárosban jártam nála anno...
Pincur-nál nyáron volt szerencsém a nagy hőség idején. Szó mi szó döglöttünk a melegtől, de ennek ellenére alaposan megdolgozott. Kedves, aranyos és szerény.
Szia kun!
A keresett hölgyek nyíregyházán tűntek fel nem rég.keresd ott őket.