Melyik Gináról beszélsz, mert most van egy új a ***moderálva*** oldalon is....???
Melyik Gináról beszélsz, mert most van egy új a ***moderálva*** oldalon is....???
Én tegnap jártam Ginánál,ugyérzem nem utoljára!Érdemes!
én is nem rég voltam a hölgynél, Évivel van együtt, adyváros.
10/10 pont nálam is, aboszolút barátnő feeling, nálam eddigi kedvenc!
Ebből a játékbol elég volt ha nektek ez igy jo lessz akkor HAJRÁ meglátjuk kinevet a végén én nem bujok álnevek mőgé a lejáratok NAGYON VIGYÁZZANAK.
Teljesen jó ez a forum fantom nökről írogatnak hozzászólásokat.
Olyanok mint a népmese hol volt hol nem volt.....
Vivienn42 az aproban van, egy rozsaszin ruhában guglva. Csak simán ugy van fent vivienn. üdv
Úgy látom egyretöbb itt az légios Debiből nem baj az csak ha infokellenek valakinek azon a forumon is körbelehetnézni sokkal durvábakat irnak mint itt van minden csáó
Nahát csak fogja Gyulát is az idö hihetelen:)Szevasztok
Bellánál mit jelent a meglepi nem tudja valaki?
Sziasztok.
Pénteken jártam Zoénál. Csini a csaj az biztos.Csak mondjuk jobban szeret kényeztetni mintha neki csinálják. Az nf szuper volt és hátulról jól pakolható a csaj bár a popót nem engedi!!! Volt ott több csaj is ,de majd hétvégente sorba megyek majd!!!Ami késik nem múlik!!! Tisztelt Kaz..... Klaudiát inkább próbáljuk társaim ,mint,hogy igazoltattok!!!!!Próba után infó ide..
A mi nap jártam Vivien42-nél az apróban hirdet!! csak jót udok mondan róla, aranyos kedves hölgy. munkaadó mentes környezet, maga a hölgyis ápolt, nem stopperól, az ágyban is odaadó. Szóval merem ajánlani..
Én is csak nagyon jót tudok mondani VIVIEN 42röl. Én rendszeres vissza járó vagyok!! kedves türelmes hölgy, csak ajánlani tudom..
Szia bonanno Anitababyvel a Dóri23 nevezetű lány, illetve tudomásom szerint a Héra26_tal rendel!Dóri23-nál én már jártam csak ajánlani tudom kiváló a masszázsa amit egybeköt egy franciával és szexel!
Marcsi az apróban hirdetve negatív élmény.
Vivienn 42. aprók közt hirdet. korrekt, munkadó mentes környezet, nem sürget és oda adó, a kedvességet viszonozza, normális átlagos körülmények , csak ajánlani tudom annak aki a vékonyab milfeket kedveli.
Mi ez a nagy csend :)
Sziasztok.A Rózsa-Éva párosról van valami infótok?Illetve nem tudjátok hogy Anitababyvel ki rendel együtt?Köszönöm.
Kedves , korrekt, szerény lány. Nem óranézős. Maya34_el dolgozik. A szexben odaadó és élvezi is. Kedveli a gyengédséget és viszonozza. Szerntem a Kf fantasztikus az aktusról nem is beszélve. Ajánlott kategória.
Miért mi történt????????????? :O
Köszönöm