megyek mégén is az biztos, csak az idő kérdéses :)
megyek mégén is az biztos, csak az idő kérdéses :)
Mindent tudunk róla. Vendégmunkás. kb. 3 éve Lindaként volt Kaposváron. Utána Pécsre ment, aztán újra visszajött, de másodszorra rövid időt töltött körünkben. Aztán Miskolc, Szolnok, Szombathely stb. Megoszlottak a vélemények róla. Én 3-4 alkalommal voltam nála. Első alkalommal végighisztizte a produkciót. a következő alkalmakkor nem volt vele gond. Utoljára a körülmények félelmetesek voltak, ezért úgy döntöttem többé nem látogatom. Egyébként , komoly praxissal bíró , jó kis dögös lány. Akinek van türelme vele kísérletezni, 70 % esélyt adok, hogy nem bánja meg. Ha jó napja van, egészen normálisan el lehet vele lenni. Ha viszont nincs jó napja, akkor a maradék 30 % lép életbe.
A jedi bölcselet szerint ledöntve minden fát le lehet gallyazni :)
Nem hiszem, hogy néhány centi magasságkülönbség kifogna a lányokon. Ha aggódsz kérd, hogy ne vegyen fel magassarkút !
Akkor ezek szerint te is jól érezted magad!Én tuti visszamegyek még hozzá!
Ok--ok--- + találtam.... koszi
Hát ez is több mint a semmi ! Na majd egyszer.
Jah régebben amúgy cica néven hírdetett, valaki azt írta rá hogy kedves lány. Tudtommal más info nincs róla.
Hát engem nem nagyon zavar nem a méret a lényeg :DD
Én a ***moderálva*** Ginánál voltam!!
Apropó Zsüliett ki hogy van azzal a dologgal hogy egy nála magasabb lányhoz menjen el "látogatóba". Nem vagyok egy égi meszelő de az itt lévő lányoknál azért néhány kivételtől eltekintve magasabb vagyok, viszont pl. itt van zsüli is aki jól néz ki de 1-2 centit lehet rám ver, ha még magassarkúban nyit ajtót hát nem tudom mennyire érezném kényelmesen magam :D De lehet ezzel csak én vagyok így. Szerintem csak jobban érzi a lány is magát ha ő a kissebb, még akkor is ha ez nem egy szokványos "randi":)
Örökösföldön ki kapható még a mai nap folyamán egy óvszer nélküli végig franciára???
Segítsetek MakkTátsak!
Sziasztok! Zsüliettről valami infó?? Tapasztalat valaki ??? Nekem nagyon bejön de így látatlanba nem vállalom :D
udv mindenkinek
Engem Annabell erdekelne
jart mar nala valaki?
kepei alapjan biztos jo no de par info nem lenne rossz
Hát ha felhívod nem ezt a választ kapod...hanem hogy már nem dolgozik, vagy egyetalán vagy csak itt...
Dorka visszatért... milyen a franciája? Valaki tapasztalta már?
Igen, ezt már én is szóvá tettem nála, hogy nem éppen megfelelő a hőmérséklet. Igaz mikor beindultunk, már egyre jobb volt. De azért ilyen időben még nem ártana begyújtva hagyni a konvektort.
Szia.Szolnokra ment dolgozni.
***Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Üdv embertársak!
Van valakinek infója Héráról?
Beszéltem vele a krt-on rendel, elég bizalom és mást "gerjesztő" a hangja.
Várom az infót!
Köszi.
Sziasztok MT-sak!
Noos egy kis negativ tapasztalat. Új lány .hmm lány Saci. Már a telefonban gyanus volt de gondoltam csak a hang.Rekedt , olyan kocsmai. de gondoltam tévedek vagy newkem rossz a hallásom. belváros,parkolás könnyen ment. Most jönnek a csodák de Én voltam nem normális. Ajtóban egy jó 50 es nö . nem is evvel lett volna a gond. fizettem fél numerát és 15 perc volt minden.- Nem ajánlott kategoria,kivéve ha szereted a jó érett nöket. szakxi 0. és a nö is.
Szép jó reggelt