Sajnos nem értem, hogy mire vonatkozik, amit ide írtál. Magyarázd meg kérlek.
Sajnos nem értem, hogy mire vonatkozik, amit ide írtál. Magyarázd meg kérlek.
mindig mindenek vann és lessz következménye ha nem akarod el hinni ez akkor is így van és így is lessz te sem vagy és leszel kivétel
Hali! Nemrég jártam egy nagyon kedves lánynál debrecenben. Még megsem érkeztem már a hangjából éreztem hogy jól választottam. A fotói mintha hozzám szóltak volna, egyszerűek, mégis erotikusak voltak nekem. Vannak negatív tapasztalataim más lányoknál (neveket nem sorolnék) de nála egy darab sem! Régóta keresem az igazi kikapcsolódást, és nálla megtaláltam. (Én sem gondoltam volna, csak reménykedtem). Fantasztikus látvány fogadott, a mosoly, a barátnő feeling, és az egzotikus illat, ami elkapta az orromat, azonnal szűk lett a nadrágom. Szép környezetben várt, kellemes lágy zenével. Éreztem, itt a helyem. Egész időt maradtam, és olyan kikapcsolódásban, törődésben, és odafigyelésben volt részem, ami eddig számomra ismeretlen volt. Alig várom, hogy újra találkozzunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom! És hogy ki ez a drága hölgy? Nem más mint Léda (42). Makktársak, ha igazán jól akarjátok érezni magatokat, és egy kellemes kikapcsolódásra vágytok, higiénikus környezetben, és egy ápolt, higiénikus hölgyel, akkor Lédát keressétek! Minden szempontból ajánlom nektek! Sziasztok!
U.i.:Köszi Léda!
Kim?
Szia,
Perlát nyugodt szívvel ajánlom, részleteket priviben, ha érdekel.
Üdv,
BJ
Sziasztok!
Nem tudjátok Kitty (25 ) honnan jött a mi kis városunkba?
Korina (26 ) is érdekelne. Láttam, hoy máris négy ember kedvence lett. Aki már volt Nála, igazán írhatna egy kis beszámolót.
Illetve Perla (31) is csiklandozza a fantáziámat.
Köszi: Thomika
Nikol (22):
Könnyű egyeztetés után átlagos panelben fogad. A képek a testéről szerintem stimmelnek, arcra átlagos a lány. Elszámolás előre, zuhany, aztán nem sok udvarlás volt, egyből a lényegre tértünk. Jól csókol, a párizsi nyelvjárást is elég jól beszéli. Akció közben van egy kis 'így ne, úgy ne", nem veszélyes, de azért egy kicsit zavaró. Egynek elment.
Melicica (24):
A lakás átlagon felüli, tényleg kellemes a környezet. A lány intelligens, ha te is az vagy, akkor tutira szót értessz majd vele. Tetszett az arca, a teste nem igazán az én ízlésem (nekem egy kicsit darab a csaj), de ezt a képek alapján tudtam előre, így meglepetés nem ért. Inkább a feelingre voltam kíváncsi, az viszont tényleg barátnős, nem túloznak a rajongói. Itt nem csak marketing, hogy te vagy a középpontban. A csók, a francia és az akció is rendben van teljesen. A finomabb BF-et keresők megtalálják a számításukat nála.
Hasonlóan rossz véleménnyel vagyok én is Ritusró. Nekem tetszett a lány nagyon de a higiénia az tényleg gáz (pedig első voltam aznap) + rendesen azt éreztem, hogy undorott tőlem mintha kényszerből csinálná ezt a dolgot. 8 perc után eljöttem.
Amanda 20 ról valakinek tapsztalata?
Meg kell erősítenem lányfüggő sorait.
Nem vagyok kaposvári, így csak egyszer voltam Évikénél. Ilyen bensőséges, oldott hagulatot amit Ő teremtett sehol nem tapasztaltam. Bártan hívom szeretkezésnek azt amiben ott részem volt. Mintha nem is pénzért történt volna a dolog. Fantasztikus érzéki csókolózás, isteni finom, profi francia, ami nagyon sokáig tartott. (Nem mértem az időt, de közel egy órát voltam a lakásban, de sokat beszélgettünk is.)
Ha kaposvári lennék, akkor hetente mennék hozzá.
Szia "Thoma"Violettáról nemtudok semmit.Vivi21-ről viszont igen.A képeken tényleg ő van.Igazi bombanő.Nem lehúzós,nem óranézegetős,kellemes francia,kedves,közvetlen.A látvány,az meg felejthetetlen.10/12 Ja még csak annyi.Ha menni akarsz hozzá,ne sokat hezitálj,mert már nem lessz sokáig(nagy bánatomra)és természetesen VIGYÁZNI!rá,mert ritka gyöngyszem.
Próbálok lépést tartani :D igyekszem tanár úr igyekszem :D :))
Tisztelt Szerkesztőség!
Hivatkozva korábbi levelemre, és az Önöktől arra kapott válaszra, a korábbi ígérettel ellentétben nem lett semmiféle módosítás végrehajtva a "törvény" linkben.
Üdv
Aruba
Tini Diánál volt vki ? Írisz megéri a p*nzét ? :)
Engem ő Ancsa 18ra emlékeztett, az alkat, a magasság a súly, nyitvatartási idő:) Bár ekkora melle talán nem volt(bár műtermi képekről beszélünk, ott hajlamos a mell nőni), de ide a bökőt hogy ugyanott rendel ahol ő:) Nem mondom,hogy ő az, de engem emlékeztet rá.
xD Tisztelem a beválalóságodat:) Jah lehet nekem sem kelleene foglalkoznom ilyenekkel, bár amit te írtál nekem az már tényleg az extrém kategória, de biztos egy egész új élmény lehetett:)
Zsuzsi 21.nél járt már valaki ? :)
1x voltam nála, elég is volt! A képek alapján "jobbat" vártam, próba cseresznye!
Ki milyen extrém. Ego 175. BP. volt egy lány 191!!!!! + A cipö! Isteni volt! Értette a tréfát,sokat voltam nála.... sajna abba hagyta
Sziasztok Rózsa és Éva vagyunk. Kedves Régi és új vendégeim, szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy ezen a héten 14.-ig tudunk fogadni benneteket,mert családi események miatt kb 10 napig nem leszünk elérhetőek.Köszönöm a megértéseteket.