Üdv Emesenel voltam párx. Jó test, de ne szamits baratno feelingre.
Üdv Emesenel voltam párx. Jó test, de ne szamits baratno feelingre.
Ezt már megírtam korábban. Alicéhez járok. (Ma is voltam nála) Viszont ha erre nem lesz lehetőségem, visszafogok menni Évihez, ugyanúgy mint az idén nyáron és ősszel amikor Alice nem dolgozott. Végiglátogattam a kedvenc lányaimat Barbarától Anitáig. Évihez is akkor mentem.
Sziasztok,
Infó kellene a következő hölgyeményekről: Vivi21 és/vagy Violetta 25
Kidobott az asszony, kéne aki helyrehoz picit... Köszi előre is! :)
Ja, minden lány tudja. Mert ez egy ilyen műfaj. Amelyik tetszik, azt hívd fel, és el fogja mondani.
Mivel a szeretkezés szót, úgy látom nem egyformán értelmezzük, engedjetek meg egy kis kiegészítést. Évike valóban csak franciát vállal. A szeretkezés szót Évitől hallottam. Én csak mint postás továbbadtam, miután nem ellenkezik azzal, amit nála tapasztaltam. Az ő franciája nem olyan volt mint amivel az *r*mlányok általában szolgálnak. Hanem olyan mint amivel szerető barátnő, vagy feleség ajándékozza meg a szerencsés férfit. Fantasztikus előjátékot kaptam tőle, forró ölelésétől elvarázsolva éreztem magam. Így utólag visszagondolva úgy summázhatnám, sokkal többet adott, mint amennyit t*rf*ként kért. Igaz, hogy ő aktust nem vállal, de az ő franciás szeretkezése számomra felért 2 átlag aktussal.
Segítsünk albit találni?Mekkorát ?Hány főre?
Sziasztok!
Aki bejutott Ginahoz (39) az elárulná mostanság merre rendel, illetve hogyan alakulnak az *rfolyamok?
A választ privát üzenetben is küldhetitek.
bakker a szolnoki oldalakon sem talalom.... jo lenne valami telefonszam.....
koszonom szepen! :)
Halli
Tudna valaki ajánlani a belvárosban vagy környékén ajánlani valakit? *r*kat tud valaki????
Sziasztok!
A barátommal szeretnénk menni 2 csajhoz is. Tudtok olyanokat ajánlani, ahol 2-en vannak egy lakásban? köszönjük
Bővebben? Mert ez így elég - khm - manager szagú...
Mivel alig lehet alberletet találni=nincs hely.
Sergio!....voltál nála többször is vagy csak 1x ?....Ő lett volna a következő "áldozat".....de ha nem Ok a higénia akkor valszeg sztornó ez a csaj is.
Szia!
Sok sikert a tovbábbiakban!
Üdv: Thomika
A 39 éves Lilláról vagy a 40 éves szőke hölgyről mit lehet tudni?
Veszprém mellett rendelnek ha jól tudom.
Patrícia biztatóan mosolyog! van valakinek tapasztalata?
Masszázs Lilla 22.Minden jóérzésü férfinak ajánlom!! Nagyon jóóóóóóó
Veszprém és környékén ki az ajánlott aki vékony és szereti a popsit?
Cicimániás!Puszi neked!:-)