Nah igen a kockásfülü! :DDDDD Meg az esti mesés mackó zárásnak az mindig jó volt..... Most is nyomják, néha elkapom! :DDDDD
Nah igen a kockásfülü! :DDDDD Meg az esti mesés mackó zárásnak az mindig jó volt..... Most is nyomják, néha elkapom! :DDDDD
kockásfülü nyul nálam mindent vitt: DDDD
itt is vitézkednek páran de közben nagyon süsük :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tavaly a Bartók Béla úton rendelt Ada néven. Keress rá esetleg a nevére, nem ajánlott meglátogatni...
Jujj, akkor még szerencse, hogy végül nem fogadott. Felesleges pénzkidobás lett volna.
Tök véletlen láttam meg ezt a posztot, látom majd egy éve íródott, csak azért reagálok rá, mert Ada egy minősíthetetlen hozzáállású ribi. Megbeszéltük az időpontot délelőtt 10-re, mondta hogy a Bartók útról hívjam és megmondja melyik ház és hova csöngessek. Mindezt 8-fél 9-kor beszéltük le. Ott voltam már majd fél órával korábban, vártam 50-ig, hogy legyen ideje még készülődni. Persze fel se vette már aznap. SMS-t írtam, arra sem reagált. Másnap hívtam, továbbra sem vette fel, majd másik számról és láss csodát... Kerekperec közöltem vele micsoda aljas féreg, odacsődíti az embert, utána annyira se méltatja hogy böffent egyet hogy bocs, mégsem. A legjobb, amit erre reagált, hogy fél 10-re volt időpontja nőgyógyászhoz és ott nem tudta felvenni, ajánlottam neki az elmeorvost, ha egy órával előtte még nem volt időpontja. Azt hiszem most terhes vagy már szült, ha neadj Isten újból hirdetné magát, nem ajánlom senkinek! :)
Most látom újból hirdet, Wendy néven és ismét hosszú a haja.
Bár kiskoromban a Süsü a sárkány és a János Vitéz vitt mindent! :DDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDD
Bár én a Vukot jobban szerettem! :D
Amandáról vélemény ?:)
az egyik legjobb és nagyon tanulságos
az egyszerű kis szegény móresre tanítja a beképzelt rút gögös senkiházi :) :) :)
Az egy jó mese volt! :D
ludas matyi :)
Tisztelt szerkesztőség!
Érdeklődni szeretnék Bogika aka Bettike iránt: Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Érdekes, eddig Bettike néven hirdette magát a következő paraméterekkel:
Kor: 25 év
Magasság: 165 cm
Testsúly: 50 kg
Mell/derék/csípő: 75/-/- cm
Körülbelül tegnap óta Bogi néven az alábbiakkal:
Kor: 34 év
Magasság: 155 cm
Testsúly: 55 kg
Mell/derék/csípő: 90/-/- cm
Mivel a képeit nem tudom máshogy megmutatni, a link ugyis ki lesz moderálva, viszont önök látni fogják:
http://gyorilanyok.hu/bettike_szexpartner_gy%C5%91r.html
Kérem nézzék meg a képeket és döntsék el, hogy öregszik-e valaki 1 hét alatt 9 évet, megy-e össze 10 centit, s közben hízik-e 5kg-ot és szed föl mellben 15-öt. :D Majd tetováltat a teste különböző részeire. Egyedül a telefonszáma a régi.
Szerintem ez megint egy kamu hirdetés. Hadd kérdezzem meg mi alapján lesz valaki fotógaranciás? Visszajelzések után?
Üdv.
panda
ez nagyon igaz
Remek megfogalmazás! Majdnem, mint amit én írtam! :D Tetszett! Más mai nyelven! BIG-LÁÁÁÁJK! :DDDDD
Szeretkezés? Barátnő érzés? Micsoda? Max egy luxus lánynál, ***moderálva*** azért ez egy kicsit erős megfogalmazás.....
Másrészt az, hogy az Oral és a Francia között van különbség....... Hát nemtudom, de kinek mi jön be.....! :D :D :D :D :D
Teljesen jogos! :D
Sziasztok!
Lolita nevezetű hölgyeményről tud nekem valaki, valami infót mondani!!! ha lehet priviben írjátok már meg, hogy mit lehet róla tudni!!!
Előre is köszi!