Meg tudod adni a számát???
Meg tudod adni a számát???
akinek írtam priviben, azoknak annyit hadd javítsak már, hogy nem tök fej, hanem tök JÓ fej, tudom csak két betű, mégis mekorra különbség :)
mindenki mindenkivel ezt itt már gruppen :)
39 körüli Lilla több is van! A cholnokis nagyon jó tud lenni!
Timi 19-rői valaki valami infót tud,
Hát igen, elég konkrét a kim optikailag :D Ha meg még egyéb téren is odaba..ós. Írd meg mi volt engem is kíváncsivá tett,bár még soha nem voltam masszázson,kivéve thai :) inkább izélős helyre mek, de a Kimen nekem is végig szaladt a szemem :D Én nem nagyon gondolkoznék rajta! "Egyebet nem tudok el mondani, kérem kapcsolja ki a kamerát ":D
Ó de jól eljátszadoztok a szavakkal!Ne itt párbajozzatok és kiskori tudásfelmérést csinállyatok!Miköze ezeknek a meséknek az itt lévő hölgyekhez? Inkább kényeztessétek magatokat,abban még élvezet is van!Ja ui és ha kedvesek vagytok nem kell horibiris összeget f*z*tnetek a meleg szexi ölelésért meg a jó szexért!
Most nálatok ki kire megy? Elvesztettem a fonalat..... :DDDDD
Üdvözlet Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valaki meglátogatta a hölgyet? Tapasztalat, vélemény?
Szia.
Küldtem privát üzenetet, majd nézd meg.
Akit még szintén nem tudok ajánlani, nem tudom most hirdet-e magát egy vékony kis fiatal vörös csajszi, Marcal I-en fogad a Lajta úton a ***moderálva***. Egy ideig Éva (22) néven hirdette magát ha jól emlékszem. Annyira nem nyálaztam most át a felhozatalt, lehet fent van valamilyen néven. Róla annyit kell tudni nem szabad masszázst kérni tőle, mondtam neki akkor max 2 aktus között, mégis azzal kezdte, aztán úgy elhúzta a dolgot, hogy a végén csak 1 aktus lett belőle. A legnagyobb gond nem azzal volt mégsem, hogy rettenetesen óranézős, az ágyban igazából olyan volt, mint egy darab bot. Élettelen, nem hogy egy árva hangot nem adott ki, de még talán levegőt sem vett. :D
Akik nekem eddig pozitív élmény:
Júlia (54) Adyváros - Közvetlen, kezdeményező, jó beszélgetőpartner, nem óranézős és mód felett kedves. Tőle aztán remegő lábakkal távoztam (ezen az oldalon nem hirdet),
Laura (24) Marcal II - Imádnivaló pici roma lány, viszont ő figyel arra, hogy az 1 órából, ne 65 perc legyen. Ami viszont pozitívum nála, hogy a natúr francia előjáték alap nála, nem pedig extra,
Lora (23) Adyváros - Formás kis székely csajszi, de már nincs ugyebár. Benne a szépséget szerettem és amit kértem pózt csinálta szó nélkül. Kedvencem volt vele, amikor guggolva lovagolt. Hátrány volt, hogy nagyon óranézős.
Alina (20) Belváros - Már ő sincs Győrben. Megoszló véleményeket olvastam vele kapcsolatban, nekem csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Carmen (28) Marcal II - Kissé óranézős ő is, bár ennek ellenére kivégzi az embert 2x az órahosszban, csak jelzi hogy húzzunk bele. Mondjuk neki van egy kisfia, szóval lehet utána hozzá sietett. :)
DarkAngel (41) Nádorváros - Kedves, közvetlen, nem sürget. Tetszett a hozzáállása. Egy ideje eltűntek a hirdetései, majd lehet felhívom él-e még. :)
Kb ennyi. Voltam még Ritus (27)-nél, nem tudom hogy már máshol van-e, Szigetben rendelt Marcsival együtt. Mondjuk elég érdekes volt vele a találkozó, mert megbeszéltük délután 1 órát, aztán hívtam hogy akkor hova menjek, aztán mondta legyen inkább 2, mert kiugrottak kajálni, mondta a cimet. Végül 3 órára haza is értek, aztán mondta hogy bocsi, csak még beugrottak a Mekibe meg a rossmanba gumiert... Viszont ők nem óranézősek. Ritus ágya egy ilyen széthajtható régi franc, marha kényelmetlen volt. Szegényemnek aludni is azon kellett. Kedves arca és gyönyörű szép szemei vannak.
pofonok?? :) ezt már szeretem benne vagyok :DDDDD
igazából semmi értelme maximum csak rossz dolgok sülhetnek ki belöle de van aki anyira sokra tartja magát hogy már már isteni tulajdonságokat érez magáénak lehet hogy otthol a zárt kis világában meg teheti de kint a való életben NEM ÉS HAMAROSAN JÖNNEK A NAGYPOFONOK KÖVETKEZMÉNYEK és nagyon hamar kiderül hogy minden ember csak egy földi halandó
igen!Tényleg ő az "ada".Én sem feledem a hölgyet,bár szeretném.Annyit tudok mondani,örülj,hogy nem jöttél össze vele,így legalább a p*nzed nem bánja,mert ez a csaj nem ér egy f*rintot sem.Nem is részletezem mert még most is bosszant a dolog.Kerüljétek el, ha jót akartok.
Ejjjj! :DDDDD Bár sok értelmét nem látom...... :D
itt mindig ez van :)
Héééééé ti itt most egymásra mentek? :O :D Miért? :O
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Sziasztok férfitársaim!
Egy-két éve járok itt Nyíregyházán különböző hölgyekhez,sok negatív és pozitív tapasztalatom is van már. régi vágyam volt,hogy kipróbáljam két lánnyal is. Szerencsémre találtam ezen az oldalon 2 belevaló lányt,akik barátnők is és a való életben sem mondanak egymásnak nemet. Elmentem hozzájuk-előzetes időpont egyeztetés alapján- és már az ajtóban kellemes meglepetés ért,mivel a lányok tényleg olyan csinosak mint a képeken. Beinvitáltak a nappaliba,ahol üdítővel kínáltak és egy kicsit beszélgettünk.Utána következett a közös tusolás,ami már önmagában is egy élmény volt,igaz a kád lehetett volna egy kicsit nagyobb....
A lányok fergeteges showt nyomtak,aztán én is bekapcsolódtam. Legyen annyi elég,hogy ez sokkal jobb volt,mint amit elképzeltem magamban. Köszönöm csajok,biztos,hogy visszajáró vendégetek leszek!!!
Ha valakit érdekel,a két hölgy neve és elérhetősége,akkor priviben megadom! További szép estét mindenkinek!
Üdv: Joseph
piano am tudom ki vagy :) hát akkor kezdödjön a játék !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na most akkor te nem voltál higiénikus vagy ő? Mert nem egyértelmű!
Már régen megakartam látogatni, de még mindíg ott tartunk, hogy büdös, de bomba!
Meg fadarab, de jók a csöcsei! Egyáltalán jól érezte valaki nála magát?
?????