***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szia! A Beatrix a Plázánál rendel Regivel,és Millával. Nagyon jó,és megbizható csapat.
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szia! A Beatrix a Plázánál rendel Regivel,és Millával. Nagyon jó,és megbizható csapat.
Ez az Erzsike nekem is izgatja a fantáziámat:) de sehol senkinek semmi infó róla sajna, beszéltem már vele és nem időre van a dolog hanem menetre elvileg:)
Szia Mixeres!
Eddig nem gondltam,hogy alaptalanul vádaskodsz,de sajnos most azt teszed!Szilvinek egyetlen egy hírdetése van,amin lehet hogy változtatott nevet.Az általad említtt lányokhoz semmi köze nem ö az!Ha nem hiszed járj utána,hívd fel az általad említett lányokat és rá fogsz jönni az igazságra.Eddig korrekt voltál maradj is az.De most tévedsz és alaptalanul vádaskodsz.
Csokicica tényleg néger félvér, vagy cigány félvér??? Nem-e valami norvég vendég diák, aki ***moderálva*** hiszi magát?
Erzsike 36-nál aki az apróban hirdet, volt valaki? Igaz, hogy úgy néz ki, mint egy heroinos zombi, de annyira extrém a kinézete... Szóval ki akarom próbálni. Tapasztalat?
Nem bírod ki önreklám nélkül? Te régi, rossz dízel...
Melicica a strigó,személyi edző, lízinges Skodájával pózolgat! Láttátok?
Miért Nyíregyháza, miért nem Debrecen? Ergó Debrecen nagyobb, több potenciális látogató, foglalkoztatottság is jobb, tehát elvileg pénz is több van...
Hajdúszoboszló nyáron meg kitűnő. 7-8 éve Szoboszlón ***moderálva*** én ennyiért találtam anno. Helyszín: Pegazus majd onnan séta a közeli lakásba, a tett helyszínére...
Meg, de úgy is kimoderálják! Ha keresel, írj csak várost, és a hirdetések alatt az aprókban fel szokott tűnni
Tisztelt mixeres!
Nem kívánunk Önnel vitatkozni.
Amennyiben jogi pályán van, úgy tudja, hogy mi mivel jár, mit lehet és mit nem lehet tenni a szólás szabadsága címén... Azt is tudnia kell, ha van egy vád, akkor azt bizonyítani is tudni kell (nem felénk...). Gondolom azt is tudja (mivel jogi úton tevékenykedik), hogy több fórumozót (más oldalakról) igen súlyosan bepereltek, mivel alaptalan vádjaik, rágalmazásaik... voltak. Ön örülne egy kártérítési pernek (nem irányunkból)?
Egy fórum nem egyenlő az anarchiával, ahol mindenki azt tesz amit akar, inkább bizonyos kereteken belüli vélemény nyilvánítás színtere!
A negatív véleményt is meglehet kultúráltan fogalmazni.
Tisztelettel:
VidékiLány Szerkesztősége
Hétfőn voltam Gabriellánál Kaposváron egy forgalmas csomópontnál rendel. Tiszta lakás kedves fogadtatás. Halk zene megbeszéltük az *rakat. Kértem két ext*át is. Az aktus nagyon jól esett mindent elkövetett, hogy jól érezzem magam. Természetesen az exrákig nem jutottunk el mert jól éreztem magam abban a pozicióban. Szex után beszélgetés, kaptam egy frissítőt de kérhettem volna kávét is. Nagyon meglepődtem mert fogta a p*nz és visszaadta amit k*f*zettem az extr*kra. Azt mondta nem került rá sor. Beszélgetés közben megtapasztaltam jóltájékozott öröm volt vele beszélgetni. Gabrielláról csak annyit, hogy egy mosolygós világosszemű szép arcú ápolt hosszú szőke hajú nagyon de nagyon kemény fenekü (én még ilyet nem tapasztaltam) jóízű kisujjnyi pöcökkel ellátott punc*ja van...... a műsorról nem fogok ódákat zengeni mert a külső már tükrüzi! Hozzá vissza fogok még menni.
Köszi Gabi :-)
Tisztelt szerkesztőség! Miféle lejárató kapámpányról beszél itt nekem. Ennek a fórumnak az a neve "Negatív tapasztalatok"! Ez egy fórum a fórumnak az a funkciója hogy a látogatók megbeszéljék megvitassák egymás között és nem a szerkesztők között a negatív tapasztalataikat! Maguk semmit nem tesznek meg ennek érdekében azon kívül, hogy a hatalmukat fitogtatják és a szólásszabadság fogalmát semmibe vegyék és cenzúrázzanak! Ha vennék a fáradságot és arra is használnák az éles elméjüket, hogy átlássák azért írok vagy válaszolok egy másik kedves kommentelő megnyivánulására hogy elejét vegyük annak a negatív élménynek az átélését amit már átéltünk! Szerintem maguknak nem az a munkájuk ,hogy elhalgattatják azt aki informál átverésről, lehúzásról, bűncselekményről mert ha az teszik joggal gondolja azt üzleti kapcsolat van önök között. Mielött törölt visszaolvasott egyáltalán, hogy nem alaptalanul írok arról a bizonyos személyről akinek naponta változik a neve, székhelye, telefonszáma és rajtam kívűl még többen is "negatív tapasztalatot" írtak róla! Ráadásul úgy, hogy az információ nem jutott el hozzájuk az önök állandó moderálása végett?! Nem érzik magukat egyáltalán felelősnek az ilyen tetteikért ennek nem arról kellene szólni, hogy megelözödjenek ezek a dolgok? Magam csak fórumozok és visszaolvasok de már most tudom milyen nick neveken írnak vissza mert tükrözi milyen helyesírási hibarátával írnak mert tükrözi a kilétüket és ezt mind úgy, hogy nem vagyok a munkatársuk nem ez a munkám! Jogi pályán dolgozom és nagyon jól tudom mik a jogaim és önöknek is mi a jogos mi nem. Ezt a levelet most elmentem függetlenül attól, hogy semmi olyan tartalma nincs amiért moderálni kellene. De még nem válaszolták meg nekem az előző fórum hozzászólásom moderálását mert semmi olyan nem volt benne ami ezt indokoltá tette.
Üdvözlettel : Egy az önök oldalán hirdető l*ny által pórul járt vendég
Már megoldottam köszi,te kis segítőkész:)))
Köv héten érkezünk,puszi:P
Tisztelt panda11!
Köszönjük az észrevételét! Ellenőriztük a hirdetést.
A hölgy egyértelműen igazolta, hogy ő látható a képeken. A méreteit sajnos nem ismerjük, de a hirdetésében szereplő fotók nem valótlanok.
Tisztelettel:
Tisztelt mixeres!
A hozzászólása nem véletlenül lett törölve. Az, hogy mit gondol, az a szíve joga. Üzleti kapcsolat pedig valóban van, mint hirdető és hirdetést megjelenítő között, ugyan úgy, mint Ön irányában van egyfajta kapcsolat (hirdetést megjelenítő és látogató). Mi elég sok mindent látunk és kicsit érdekes fordulatokat vett már ez a csevegés Önök között. Az, hogy megírja a véleményét önmagában még nem gond, de a lejárató kampányra már itt nincs szükség. Az egy másik odal.
Tisztelettel:
Én voltam petránál hát őszintén a képen ő van tán kicsit régebbi mellek szépek a lakásban vannak többen is szoba lepuki.Nekem nem jött be óranézegetős nagyon.
ááááááááááááááááh :D :D :D :D :D
Kuba és környéke, mi mást lehetne várni?! :D
Ne tedd!!!!! Még ki akarlak próbálni :P
És miért éppen Nyíregyháza? Miért nem Debrecen?? Távolságra vágytál?
Tolna megye nagyon gáz "ebből a szempontból". Számomra megfelelő lány messze nincs az oldalon.
Pécsett már jobb a helyzet, csak hát az nem a szomszédban van.