Szia ez nem valós mert voltam náluk debrecenbe.
Szia ez nem valós mert voltam náluk debrecenbe.
Szia mi az uj száma a régi hirdetés nem él.
Sziasztok!
Ki járt már Jessica 25-nél?
Ha van tapasztalatok vele kapcsolatban ne hallgasátok el :), privát üzenetben is jöhet a beszámoló.
Sziasztok!'Valaki irna Hencikéröl .Köszi!
Ha a saját magasságommal tisztában vagyok, nyilván meg tudom ítélni +/-5 cm pontossággal szemtől szemben állva a partner magasságát. Nem erről van szó. Miután válaszoltak a Szerkesztőség részéről, amúgy is tök feleslegesen bonyolítod a témát. Viszont ha már válaszolok, leírom én mire gondoltam szemben azzal te mire gondoltál, hogy én mire godoltam. És hidd el, abból csak baj van, ha valaki helyettem akar gondolkodni. :)
Nem az a baj hogy pár centit füllent mellbőségben vagy sem, karcsúsítja-e magát vagy sem. Közelítőlegesen bárki meg tudja mondani képekről. És bizony mindig tűnnek fel a színen lányok, akik más képeivel hirdetetnek. Nyilván nem azért jelzem, ha valami számomra szokatlant látok hogy felkorbácsoljam az állóvízet, hanem hogy ne érjen bennünket (téged, engem, a makk társadalmat) különösebb meglepetés. Szerintem ez is az ilyen tartalmú oldalak lényege. Ha te másképp gondolod, lelkem rajta.
Vannak lányok akik, szemrebbenés nélkül akár 20 cm eltéréssel hirdetnek különböző oldalakon és nekem bizony számít - ha nem is a tényleges, de a közelítőleg valós magasság - mert ha éppen olyan kedvem van, hogy egy pici lánnyal szeretnék hancúrozni, akkor ne egy langaléta nyisson ajtót, akihez stokedli kell, hogy felérjem. Korban hogy ki mit ad meg, annak az az oka hogy szeretnék behatárolni a vendégkörük életkorát. Ezt Ritus is alátámasztotta, hiszen ő is 5 évet letagadott hirdetésben, amit természetesen személysen el is mond a partnerének.
########################################
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Köszönöm a választ!
panda
Sziasztok kedves Maktársak!
Már régebb óta ribizek Győrben,de még nem találtam meg azt akihez igazán érdemes visszajárni,már bőven több sz*lg*ltatót kipróbáltam,de legtöbbször csalódás ért,úgy jöttem el hogy ehhez a nőhöz,meg helyre soha többé,mindig keresem az újat,főleg a vékony magas szolgáltatók jönnek be nekem,de amúgy mindegy csak normális hozzáállása legyen,érje meg a p*nzét,amiért meg is dolgozhatna!
Tudtok Győrben ajánlani akkár több jó sz*lg*ltatót aki nagyon megéri a p*nzét,és érdemes visszajárni és nem két hétig van Győrben!
Ja és még valami!Azt hiszem nem tartottam kést a nyakodhoz hogy ugyan neked maradnod kell nálam,ugye??Ha már lepukinak tartotad a szobát,nem lett volna kötelező maradnod!!
Ja és ha már ugy érezted többen vagyunk a lakásban miért nem néztél körbe??Nem tartottalak volna vissza!!
Kedves kuki79!!Meg írnád nekem hol,melyik lakásban voltunk többen!!És ha már voltál nálam észre vetted hogy sem a lakásban sem a kezemen nincs óra!!!Kunkurencia szaga van ennek is!!
Én is beszéltem már Vele, nagyon szimpatikus volt.
De perpill, néhány napja nem hirdet. Mit gondolsz, máris befejezte volna?
Szia!
Te milyen véven hirdetsz? Nem látok Kim néven hirdetést pedig ezzel aranyos hozzászólással felkeltetted az érdeklődésemet :)
Egy igazi nő kortalan,de véleményem szerint az érett gyümölcstől nincs édesebb a cukorka meg a gyerekeknek való :D
Hétfőn voltam nála,de nagyon nehéz volt bejutnom hozzá,de hidd el megérte. Kitartás!!!!!
Szzasztok! érdeklődöm,hogy Zsany 25-már nem dolgozik? valaki valami infót tud róla? köszönöm.
Úgy látom Gina eltűnt... valaki nem tud róla valamit?
Hmm...
Kedves Márkó1!
Akiröl én beszélek az most is hír*et megismerem a fotó alapján a frizurájáról és a tetoválásairól. Többen is pórul jártak vele. Nekem negatív tapasztalatom volt vele, de örülök te nem jártál így! Részemről lezártnak tekintem az ügyet nem rugózok rajta most már csak figyelem a fórumot. Remélem nem lesz több panasz a l*nyra akkor talán elértem valamit.
Üdv: Mixeres
Tisztelt szerkesztőség!
Ok! Idézem: ?????????????????????????????????????,
mesélj'''''''''''''''''''''''' mi van be szartál??????????????? Tehát önök szerint ezt lehet. Ez melyik kategória a kultúrált vélemény nyílvánítás? Picivel lentebb megtalálható ez a rövid szösszenet amiben ráadásul 5 nyelvtani hiba is van.
Üdv: Mixeres
Ezt nem nevezném bevállalóságnak, csak olyan lányokhoz megyek akit csak igy kaphatok meg.....
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Szia! A Beatrix a Plázánál rendel Regivel,és Millával. Nagyon jó,és megbizható csapat.