Lécci valaki vasút , vidéki környékén ami abban a városrészben tudvalami csajt aki tud lécci írjon köszi:)
Lécci valaki vasút , vidéki környékén ami abban a városrészben tudvalami csajt aki tud lécci írjon köszi:)
A mi álláspontunk sokszot sok esetben egyezett már a múltban is, tehát megnyugtatóak a szavaid, ahogy az előtted szóló szavai is. Persze a teljes nyugodtság a negatív teszt eredmény után lesz meg.
Köszönöm!
Sajnos sokan nem valós fotókkal hirdetnek és az a legszebb hogy itt Kecskeméten sok az átutazó lány is . Akik a vendégeket és a kolleganöjüket is úgyszintén meglopják. Akármit írhatunk mert nevet változtatnak és képeket. Más oldalakon léteik a szégyenfal és szigorúan kiteszik az olyan szolgáltatókat akik másokat megkárositanak,valótlan fotókat tesznek ki. itt is be kellene vezetni.....
Rizs linkelte be a győri, Tina nevű leányzót, akiről több fotót is találhattok Lovegisele néven, ha rá gugliztok.
szerintem inkább azért vannak a boros árak mert aki a madamot játsza izabella sokat kér leadot a lánytol a csaj meg mindent exrába számol mert az
a p*nz az övé hamar fel fogja adni ennél a madam nál!
És ez mi akar lenni, vagy ki?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok!
Voltam néhányszor Rebecánál! Nyugodt szívvel tudom ajánlani.Nincs lehúzás és élvezi amit csinál.
Nem lejaratas ha nevszerint megnevezzuk azt aki kamu a valosagot nem fedo kepekkel hirdeti magat, a helyszinem meg ratolja a kamu szoveget meg surget stb.. hagyjuk mar ! Ezeket a hirdetoket felraknam valami szegyenfalra, amit mindenki lat es a komment reszt sem tiltanam le.. Ha a lanyok nem tisztessegesek velunk szemben akkor nekunk mar csak a Forum marad.. :D
Az ilyen lányok tuti, hogy magasabb *rakon dolgoznak. Nálunk egyesek még a "vidéki" *rból is alkudoznak. :D
Nyugaton mindenben magasabb a színvonal. Bele kell törődni. :(
HOI! Megnyitottam a keresőt, és véletlenül a Hajdú-bihar helyett a Győr-Moson lett kiválasztva, erre ez fogad:
meg ez :
Azt hittem elájulok.....de aztán rájöttem, hogy mit b.szt.m el...
Lehet megalázó a kérdés, de ilyen leányzók miért nincsenek errefelé????
Ott jobb a keres(l)et? Oda már érkeznek az EUR-os osztrákok, vagy miért?
Kedves Vendégeink!
Sajnálattal közöljük, hogy szerdáig nem leszünk; csütörtök reggeltől újra várunk mindenkit szeretettel!
Gina25 és Bia22
Sziasztok!
Maryann nevű hölgynél ját valaki?
Vannak tapasztalatok?
Hoi! Nagy eséllyel megnyugodhatnál, de ezt az én szavamra úgysem teszed. Szerintem menj el a szűrésre, úgyis segíteni akarsz és kikerülhetetlen és tudd meg, hogy nem vagy fertőzött. Jó multkorában én is egy barát-dokinál voltam, aki mondta, hogy vérvétel, és ha már szúrnak, akkor megnézet mindet. Akkor volt csak a nagy meglepi, amikor kiküldték címre az eredményt. Nem azért mert negatív volt, hanem azért mert leszűrte a HIV-et is, meg mindent, aztán az asszonynak meg magyarázhattam........Én úgy gondolom, hogy a dokit nem kell tájékoztatni arról, hogy volt alkalmi kapcsolatod, mert ezeket a dolgokat nem csak úgy lehet elkapni, hanem például az orvosnál is, ha nem sterilizálnak eléggé, ( volt / van amerikában ilyen per bőven ) és máshogy is. A HPV -vel kapcsolatban csak annyit egészítenék ki, hogy HPV egy herpesz fajta, ahogy írta tapasztalt MT-am, a férfiakon általában semi nem látszik, de a nőknél a méhnyakrák "elengedhetetlen" kelléke, de az összes HPV -ből is csak egy pár ami gubancot okoz. A HPV-t, mint a herpesz-t sem nagyon lehet kiirtani mesterségesen a szervezetből, inkább csak a szervezet tudja "kiiktatni". A HPV-re meg kimondottan jellemző, hogy cseppfertőzéssel is terjed, tehát nyilváno slozin, a kilincsről is simán elkaphatod.Na ezek miatt mondom, hogy az alkalmi kapcsolatokat nem kell a dokinak elmondani, mert a szűrést igyis-ugyis meg kell csináltatni, és ha tudja a dolgot, attól még nem fog máshogy szűrni.
Remélem segítettem....
vegyes_03 Megleptél!Tudod mit?Ne foglalkozz vele a jövöben.Én is jártam már igy hogy levolt beszélve az idöpont és mikor mentem még is más vendége volt.Van még itt hölgy akikböl lehet válogatni.:-))))Dórit feltétlenül ajánlom!Korrekt csaj.
Ez a győri Tina 24 vagy Gisele Blonde amerikai akt modell vagy kamu:) Szerintem az utóbbi:)
Sziasztok.
Voltam párszor Jázminnál, és nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek. A belvárosban van, egyedül a lakásban. A képeken Ő van és élőben is nagyun tuti a csaj, bájos szép arcú és fantasztikus a teste! Élvezi a szexet, és lehet keményebben is du..i! ***moderálva***
Sziasztok.Ismét vadászni szeretnék,de nem tudom kihez menjek.Elakartam menni egy pár új lányhoz, Pl:.Diáklányok,de a kismalacka nem jön be,szépen néznek ki....Esetleg tudnátok valakit ajánlani,2 lánny-os felállást?Köszönöm.Én is megyek vadászni,és hozom a beszámoloimat.Jó vadászást mindenkinek.
Lehet lógtak a matekóráról? :O :DDDDD
Ezt most kinek írtad Drága?:P