Még mindig nem tudja senki mi lett a barby-szandy párossal? Többi lány előre szólni szokott, hogy bocs befejeztük, vagy valami. Aki járt náluk írjon már, privát üzenetbe is akár, hogy mi van.
Még mindig nem tudja senki mi lett a barby-szandy párossal? Többi lány előre szólni szokott, hogy bocs befejeztük, vagy valami. Aki járt náluk írjon már, privát üzenetbe is akár, hogy mi van.
Csak akkor írok, ha úgy gondolom van értelme leírni, és ha ő is beleegyezik.
Köszönöm szépen az infót, sokat segítettél vele.
csak ezt hogy bizonyitod az oldalnak hogy téged megl*ptak?
meg itt össze vissza ir mindenki mindent megy a vádaskodás.
olvasom hogy nem is tetszik a nő,de azert ott marad,akkor meg sztem magara vessen.
nekem is t*nt el laptop,másoknak meg p*nz,szomorú hogy már a kolleganökben sem lehet sajnos megbizni.
Kimrőől csak annyit,nálam az a kategória mint a Gina napok óta nem lehet elérni,és bejutni hozzá! Össze vissza hazudgál, hol azt mondja,hogy a Deák F utcán van,hol meg azt,hogy a Plázánál. Na,és persze az***moderálva***,ha valóban csak masszázst vállal?
Ezek a nők, mindent ki tudnak magyarázni....... Főleg, nagyon hamar! Ilyenkor egy férfi inkább hagyja, és mondja: oké igazad van, hagyjuk....... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyszer már leírtam nem tudom hogy tudom nem linkként megadni a google képkeresőjét. ***moderálva*** így talán nem törlik. Hölgyemény képét gépre letölteni, előbb említett keresőre feltölteni és máris buktavári :D
Höhö az új hölgy orosz, 172cm és 56kg de keresd meg a képeket egy ***moderálva***oldalán! :D Kamu az egész de biztosan kimagyarázza majd :D
köszönöm szépen a megtisztelö szavakat.puszi
Van olyan tatabányai szexpartner, aki foglalkozik 21 éves sráccal is ?:) Fiatalabb csajra lenne szükségem..
Üdv kedves régi és leendő v*nd*ge*nk.Rózsa és Évi vagyunk.A mai naptól családi okok miatt kb 10 napig nem leszünk elérhetőek.Köszönjük a megértéseteket.
Valaki tud valami infót az új hölgyről?
Halihó valaki kereste a régebben hírdető klaudiát VL ex..án van fent
Szanda39 erősen ajánlott ! Barátnő feeling ! Minden a helyén ! :-)
De, hát a mádámok sem egy észlények általában..... :D
1- értek :-))
Akár neked is kedvesem:)
Egyszer voltam Katrinánál, engem meggyőzött, hogy meglátogassam legközelebb is ha arra járok. Gyönyörű vékony test, szép arc, nagy -eredeti- cicik, kedves volt és vadítóan szexi. Ő maga és a lakás is igényes, tiszta. A tiszteletd*ja korrekt, az ágyban remek volt. No de nem akarom nagyon magasztalni mert még önreklámnak minősítik :D
Katrináról vagy Juditról van tapasztalata valakinek?
Bár, hirdetőként nincs jelen az oldalon, de néha felbukkan itt, a fórumon felhasználóként Édescsillag.
Ilyenkor megkérdezi, hogy nincs-e kedve valakinek esetleg kikapcsolódni. De ugye ezt gondolom minden látogató látta, tapasztalta már :)
Na, uraim szerény véleményem szerint érdemes élni a lehetőséggel.
Én ma tettem ezt meg és azt kell mondanom minden percet megért. Gyönyörű test, csillagos 5-ös hozzáállás és igencsak jutányos tiszteletd*j.
Annyi, hogy telefonon nem, csak e-mailen lehet egyeztetni vele, de azt hiszem ennyit bőven megér a dolog.
Azt hiszem nem a mai volt az utolsó találkánk.... :)