Ennek örülök. Tudni kell, hogy 100% garancia semmire nincs. Viszont ilyen erővel ki se mozdulj otthonról, mert kitudja mikor esik a fejedre egy tégla, vagy megy át rajtad egy kóbor villamos. :)
Ennek örülök. Tudni kell, hogy 100% garancia semmire nincs. Viszont ilyen erővel ki se mozdulj otthonról, mert kitudja mikor esik a fejedre egy tégla, vagy megy át rajtad egy kóbor villamos. :)
Beszéltem a Dzsúlia vagy Jucus nevü hölgyel,és arra jutottam hogy ez ugyan olyan mint a barátnője---roszul számolnak nagyon!!!!
Köszi!
Valamelyest megnyugtattál :)
Sajna én egyébként is kissé hipohonder vagyok, minden kis apró tünet esetén már a legrosszabb dolgokat képzelem bele, pl. volt egy időben vissza vissza térő krónikus fejfájásom ami kiderült vérnyomás probléma miatt volt, de eleinte már azt képzeltem be agyrákom van :)
Arról én is olvastam, hogy *r*lisan is terjedhet de extrém pici az esélye ráadásul igazolt ilyen eset valóban nincs.
Szerintem túlaggódod. Nagyobb eséllyel kapnád el egy diszkóban felszedett tájékozatlanabb és felelőtlenebb csajtól, mint az itt hírdető lányoktól. Azt mondják, hogy *r*lisan is terjedhet, csak élőben ilyen esettel még senki sem találkozott.
Sajnos nem sikerült vele találkoznom.
Elég rosz vélemény alakult is ki róla!!
Pénteken este hívtam, már nem volt jó neki és kérte hogy, hívjam fel szombat délután.
Szombat délután 3. vagy 4. hívásomat vette fel és közölte, elutazott és vasárnap hívjam fel. Kérdeztem hogy biztos jó-e neki a vasárnap, válasz: persze reggeltől.
Vasárnap dél fele hívtam többször is nem vette fel.
Hétfő délelőtt hívtam 3. hívást vette fel. Megbeszéltük délre, kaptam címet és hívjam fel ha ott vagyok.
Délre mentem hívtam kb 3* nem vette fel, eljöttem.
Már a telefonban is elég bizonytalannak tűnt, amolyan nem törödő stílussal beszélt.
Nem voltam tolakodó, sőt igyekszem mindíg udvarias lenni, az időpontokat ő adta amihez én igazítottam magam.
dzsulia és izabella érdekes páros lehet se kép se semmi izabell***moderálva*** mindig awal probálkozik,hogy csak eddig meg addig dehát, d*gni nem szeret csak a***moderálva** szereti kicsit át kéne plasztikáztatni magát és fogni 1 gazdag pasit, vagy pedig el kel viselni ***moderálva****
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Kazinczin voltam nála egyszer, amit megbántam.többször bele botlottam a kamu fotok miatt de nem maradtam másodjára.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
Voltam nála,parkolás nehézkes, bejutás úgyszintén, csalodtam , nem maradtam,! nem úgy néz ki mint a képeken, plusz10kg, háj ide oda elment volna de ne írja ki valaki hogy 55 kg mikor 70. Alacsony tömzyi kissebségi csajszi. Nem evvel van a gond . hanem avval hogy másnak adja el magát. Én még a kazinczyban voltam nála meg a Petöfin de beguzott a csöbe. Több néven hirdetö szolgáltató.Elsö vizitem után megfogadtam hogy többet nem megyek de bele botlottam mivel kamu fotokkal hirdet. nagyon zavaró volt hogy nézte az idöt és 13 perc után rám szolt hogy mikor vagyok hajlandó " elmenni " na ebböl nem kérek . NF - nulla nem ajánlott kedves makkosok
inkább haljak meg balesetben mint kapjam el a HIV-et :)
az a baj, hogy sok marhaságot összeolvastam ami hamis információ és ráparáztam, pedig valóban gyarkolatilag 0% az esélye, hogy fertőződtem.
ennyi erővel minden férfi aki ilyen szolgáltatást vesz igénybe rá lehetne erre parázva. lehet csak túl hipohonder vagyok.
elmegyek a tesztre legalább tudno fogom biztosra, hogy rendben vagyok és akkor megnyugszom :)
Szia!
Mivel most ennyire ráparáztál, szerintem már csak a vizsgálat után nyugodnál meg
mert, ahogy vélem te most már csak az eredmény miatt félsz hogy kiderül e valami vagy sem
ha meg mégiscsak besikerült a HIV akkor jobb ha időben kiderül mint majd a tünetek jelentkezésekor.
Sokan nem gondolnak bele hogy orállal is terjednek mindenféle dolgok, és hiába van
a csajnak papirja arrol h minden rendben, ki tudja hogy előtted egy órával épp ki járt nála, és ugye akkor meg már hiába van ott a papir hogy tegnap még minden okés volt. De szerintem alap dolognak kell lennie hogy a csaj is korrektül dolgozik és ha van valami akkor nem vállal senkit
halihó!!---Beszéltem a Kuba melletti Rékával és azt mondta hogy ő és Zsuzsi és Orsi vannak ott--ha őket hívjuk akkor biztos nem lesz csalódás a vége--kedves volt a hangja és nagyon értelmes lány benyomását keltette bennem---azt hiszem felkeresem---ha más lányok hivatkoznak az ő címükre akkor azt ne vegyem komolyan!!!--
Mármint jóval nagyobb az esélye.
Hát ha csak attól félsz, én nem feltétlenül mondanék le erről:) Mármint 1:100000-nél jóval kevesebb az esélye hogy valamilyen balesetben meghalsz.Persze ha elkapod, ez az arány nem vígasztal, de úgy gondolom, hogy ettől még nem élek veszélyes életet:D
Itt nyiregyen tényleg sok a ***moderálva****!!Viszont én Lolitához szoktam járni és maximálisan megvagyok elégedve a szolgáltatásaival,és nyugodtan kint merem hagyni az asztalon is a pénztárcámat telefonomat,de mint irtam egy két helyen már megjártam a könnyelmüségemel,volt hogy kutyával fenyegetek és volt hogy nem egy nyáron barnultak jöttek be a szobába ez milyen már?? :(
Én nyugodt szivel Lolitát ajánlom.
Nagyon rossz véleményel vagyok Nyiregyházárol,egyre több a ***moderálva****,akik magyar csajokal együtt rendelnek!!Szóval megy a l*h*zás ezerel vigyázzatok!!
Köszi!
Én igazából a HIV-től félek. A többi gyógyítható ha el is kapja valaki. A HPV-t ismerem mert egyszer átestünk egy exemmel rajta mindketten de kikezeltek minket véglegesen. Illetőleg olyan nővel már találkoztam akinek gombás fertőzése volt. Viszont az is kezelhető. Ellenben ugye a HIV az egy halálos vírus ami egy életre megbélyegez. Noha hazánkban alig másfél ezer fertőzött van nyilvántartva és a terjedés esélye nagyon kicsi még akkor is ha tudva lévő, hogy fertőzött emberrel létesítesz kapcsolatot teljesen óvszer nélkül, akkor is félek tőle. Egy biztos, hogy többet NF-et sem fogok kérni gumi nélkül senkitől.
Sziasztok, létezik itt olyan szolgáltató aki egy valódi érzéki (oda vissza) erotikus masszázst nyújtana,kölcsönös kényeztetéssel csókkal meg mindennel sex nélkűl ??? Nem csak ilyen k***moderálva***á :) ???????
én már voltam nála többször,de nem bántam meg egyszer sem !ajánlott!
Ez szolgáltató függő, de ilyen esetben mindenképp le kell teszteltetned magad, mivel egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy mindegyik tesztelteti magát, másrészt még ha ki is derülne neki, elhiheted, hogy nem fogja elmondani senkinek. Van olyan aki azért tűnik el pár hónapra mert elege lesz, van aki elutazik, és hát van aki kúrálja magát (jobb esetben). Az HPV például terjed orális szex útján is, és míg férfiak látható nyomok és következmények nélkül hordozhatják, addig a nőkre nagy veszélyt jelent. Sokan nem is hallottak róla, pedig az egyik legelterjedtebb "nemi betegség", az európai nők 80%-a találkozik vele, aki ezzel foglalkozik, hát én megelőlegezem a 100-at. Ezért kell(ene) rendszeresen méhnyakszűrésre járniuk. Persze a szervezet amúgy gyakran legyőzi ezt a vírust, de 10-ből egyszer tartós a betegség. Szóval száz szónak is egy a vége, nem véletlenül kérdezik meg, hogy vannak-e alkalmi kapcsolataid, és ha tényleg segíteni akarsz az illetőnek, erre őszintén kell válaszolnod, és bízni az orvosi titoktartásban.
Halihó a VL hírdető Reginánál volt e valaki ha igen légyszi rakjon föl beszámolót ui: Hatalmasak a mellei