Még valószínűbb, hogy az is kamu képpel hirdet. Katarina Nikita egyébként a művészneve, ha valaki kiváncsi a hölgy életművére.
Még valószínűbb, hogy az is kamu képpel hirdet. Katarina Nikita egyébként a művészneve, ha valaki kiváncsi a hölgy életművére.
Amúgy van egy ettől szolidabb társkereső oldal.Ott van egy tök ilyen nő.Azt írja Svájcban él és ott keres szintén ott élő magyar férfit.Csak azon a képein ruhában van,mivel ott nem szabad ilyen képeket feltenni.99% esélyt adok neki,hogy ugyanaz a néni mindkettő.Szerintem hazajött egy kicsit és addig se tétlenkedik.
Aha persze. Googleban rákeresve a képeire egy 37 éves orosz nőt dob ki, a barátnője Tina meg amerikai.
Miért mi vagy Te? Mozgássérült?? 10 perc alatt kétszer végimegy bárki az egész belvároson. Anyám...
Sziasztok!
Nem vagyok ismerős debrecenben.Tudnátok ajánlani fiatal megbízható lányokat?
Jázminnál még tavaly volt egyik ismerősöm és jókat mondott róla.
Amina-ról valaki nekem cseten nem mondott jót. Zsani meg, nincs NF és sokba van.
Hálás lennék fustos!
Barby 26.. A képeken ő van, nagyon fullos csaj, közvetlen, ilyen melleket az ember csak a tv-ben lát.. :) Állítólag nem marad sokáig Győrben, úgyhogy hamarosan újra megyek!
nevet váltott, és némileg korban is eltér.
Szia ő vasútnál vidéki buszmegálló oldalon van kb?
Halihó.
A ***moderálva*** hírdető Alináról van valakinek infója?
Jónak tűnik
Ezt most miért kellett moderálni!? Kimagyarázta magát a csajszi telefonon hogy ő a Graz-Kaposvár tengely mentén dolgozik egyszerre? Tény hogy fizetett a hirdetésért de a képeivel csak átvágja a nagyérdeműt
Az meg haggyán de nem tudni hejjesen se irnisse
:)
Jól hangzik :D
Gina
Ja és Jázmin(19) is érdekelne.
Köszi: Thomika
Sziasztok!
Zsani(20)-ról és Amina(19)-ről nincs valakinek használható információja?
Üdv: Thomika
Dalma22 és Wendy22 ugyanaz a csaj. Azóta felszedett még jó pár kilót. Akinek bejönnek a duci csajok megfelelő. Hozzáálás átlagos.
Megmondjam?
Ennek több oka lehet!Pl mivel szinte biztos nem nyíregyházi nem ismeri a várost.Nekem is volt olyan csaj aki azt mondta,hogy a belvárosban van a Korzónál.Majd ha tényleg megyek és ott leszek a környéken hívjam és megmondja a pontos címet.Így is történt.Erre mond egy örökösföldi címet.Jó!Kocsiba,tűz oda,mikor már bent vagyok mondom neki.Mi jön le a válaszból?Nem tudja melyik a Pláza és melyik a Korzó.Meg neki Örökösföld a belváros.
Akkor a másik,hogy lehet kicsit ilyen szempontból butácskák,de van amiben gyorsan jár az agyuk.Ott van pl a Gina problémád.Az a nő akárkivel nem fog csak a zséért hancúrozni.Meg van egy kialakult létszám akit előnyben részesít és az elég is neki szerintem.Ha van egy új telefonáló és fel is veszi neki két mondat után rájön kivel beszél.Érdemes-e bevenni a csapatba vagy nem.