akkor te lehet,hpogy a másik gináról beszélsz,mert ez a petőfin van.
akkor te lehet,hpogy a másik gináról beszélsz,mert ez a petőfin van.
Kedves Mindenki!
Ajkán még mindig Szandra a legjobb választás! Azt hiszem nehéz lenne felülmúlni bárkinek. Kedves, türelmes, jó alakú, csak Rád figyel, amolyan igazi barátnő feeling fogad Nála. Szerintem minden tekintetben 10/10 pontos.
Ez igaz, ugyanakkor ha valaki szuper, miért is van szüksége önreklámra? Lábimádó beszijével ellentétben ez az, ami sokat árt...
Egyetértek! Ajánlott kategória!:)
Én még akkor jártam nála amikor Tina néven rendelt Marcalvárosba. A képeken ő található de van rajta jópár fölös kiló. Nem kényszerfranicán voltam erről nem tudok írni. Egy fél órát voltam nála. Kedvességével semmi probléma nem volt de az aktus maga nekem nem jött be. Jah és még ami nem tetszett hogy 1 órát beszéltünk meg telefonba de a helyszínen már csak fél órára ért rá. De összességébe úgy 4/10-et adnék.
Sziasztok! Én voltam Mónikánál,velem nagyon jó volt,a végére teljesen elvesztette az eszét,olyan lett mintegy vad!! Nagyon jól csinált mindent!! De a Heni aki melette dolgozik az egy katasztrófa!!! Gyerekek nem tudtam megb....ni,és büdös volt a pi....ja is!! Szőrnyű!!!!!! Voltam Oliviánál,hát nem tudom!! Ő kényszerből dolgozik,nem is megyek hozzátöbbé!!!Maya! Ő nagyon jó,csak az a baj,hogy.amikor én voltam nála,akkor nem franciázott gumi nélkül,és ez miatt én lepontozom!! Szökeciklon Ő az én kedvencem!!!!!! Ő vele nagyon jó,Ő vele a sex istenkirály!!! Na persze voltam még egy pár nőnél,lánynál itt zegen,de sajnos azt kell mondanom,hogy nagyon gyenge itt a kínálat,nincsenek igazi jó csajok!!! Még annyit,ha igazi mélytorkos sexet akartok akkor Amandát keressétek fel,az én fa....om nem kicsi.azt mondják a csajok,de Ő benyelte teljesen!!! Nem játszik a csajszi,ilyen francia tudású nincs zegen!!!
Gyerekek stellat csak ajanlani tudom az a kar h csak 20. Ig lesz koztunk
Ma voltam nala nagyon jo volt vele el is elvezett velem gondoskodo nagyon. Köszönöm Stella!!!
Krisztina 29 nem is gáz. Most voltam nála. Fel lehet hívni és kiderül az egész... Belsőre kifejezetten normális. A hely nagyon jó, a korán szerintem faragott egy kicsit és a kép is photoshopos, de igényes nő. Igazat megvallva egy kibaszott szexy MILF.
"A jelenleg Kriszta név alatt látható néni korábban Dominika és Flora név alatt futott. Legborzalmasabb élményem kötődik hozzá, külsőre-belsőre is taszító a jelenség."
Van egy pár átvágás az biztos! Viszont én a hétvégén meglátogattam Alice-t. És mit nem mondjak eszméletlen jó nő azzokkal a gyönyörű hosszú combjival és még kedves és aranyos is. Ő nem csalódás!
Hú, de ritkán van olyan, hogy a másik fél is reagál, pedig erre is szükség lenne!
Amít írtál, max. a te egyoldalú teljes igazságod, a másik oldalé meg egy másik igazság. Mindenesetre annyi lejött, hogy szépen tusz túlozni, elég nagy a pofád, és gondod van az önképeddel.
Szerintem a másik oldalnak a remlámozása miatt, bár nem annak szántad(szerintem) hiszen, csak véleményt nyílvánítottál, de hát a reklám, az reklám...... Van egy ilyne régi HétköznaPI CSAlódások (ez a zenekar neve) Reklám címmel, mondjuk nekem mindig ez a szám jut az eszembe, ha a reklám szót hallom vagy hasonló..... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Üdv,
Mónikánál még korábban voltam, mikor ezelőtt Egerszegen "rendelt". Kedves volt, és ügyes. Jól csinálta, amit csinált. Masszázson voltam, franciás levezetéssel. Nagyon jó volt.
Fanis
Üdv,
voltam nála, nem volt nagy szám. Kényszeredetten, tessék lássék módon bánt velem. Nem megyek többet...
Ez privát élmény, remélem van, aki meg tud cáfolni
Fanis
Juditnál voltam pár hete, velem nagyon aranyos és kedves volt, nem érzed h szolgáltatónál vagy extra barátnő feeling.Nincs elszállva magától, nekem bejött.
Katrináról már írtak előttem, abszolút egyetértek csak jót tudok mondani róla.
Ez a beszámoló engem is kifejetetten érdekelne.. :) Tényleg kényszerfr. vagy kamu?
A képek nem kamuk, az tuti! Hogy a többi igaz e, az meg kit érdekel.. Nem azért voltam nála, hogy a svájcról beszélgessünk... :)
Letöltöm a képet a vl-ről, googlnál felül képek, fényképezőgép ikon kép feltőltése. Elég hasznos, meg lehet vele spórolni pár forintot.
Mellesleg örömömre szolgál, hogy egyre több hirdetésben jelenik meg a mélytorok, ugyanis ez a kedvencem :) kellemes látvány, ahogy eltűnik az ezredes.
Jónéven venném, ha küldenétek ajánlásokat. Akár privátban is. Néhány alkalommal ráfaragtam már azzal, hogy a telefonben deepthroat queen a valóságban na azt már nem... :(
Korábban Franciaimádó is Tina volt. Nagyon szívesen beneveznék nála egy kényszerfranciára, de sajnos a hetem meglehetősen zsúfolt.
Valakinek tapasztalat? Csak a hirdetés szövegezése ügyes, vagy a lányka is?
:) :D
Engem az érdekelne leginkább, hogy miként keresel rá a képeire a gugliban?!