Szia!
Hibáztam, hogy maradtam.
Szia!
Hibáztam, hogy maradtam.
Vanii, Nikoletta. Mindkettőnél voltam, mindegyik rendes, tiszta lakásban fogadott, zuhanyozási lehetőséggel. Nem voltak különleges igényeim, de amiért mentem azt megkaptam, és mindkettő top csaj szerintem.
Sziasztok!
régebben Tatabányán volt egy Nikolt nevű kiscsaj. Autóban tudott csak fogadni kinn a Burgernél. Esetleg valaki nem tud róla infót? Vagy véletlenül oldalon nem hirdető csaj kontaktot?
Sziasztok,
valakinek esetleg az oldalon nem hirdető kontaktja van? Sajnos azt veszem észre hogy az ilyen amatőr lányok kezdenek teljesen kihalni.
Kb 3szor próbáltam hozzá eljutni, mindig sikertelenül! Még régebben startaprón kezdte a pályafutását, de nem téti hanem lovászpatonai.
Feherváron tudnátok vakakit,jó szível ajánlani ?
Aki nem átverős,lehuzos kategoria ?
Köszi előre is...
Szép jó estét Kedves szombathelyi-, vas VÁRmegyei 😅 🤭 és környékről kedves ismerős - és ismeretlem Lovagjaim! 🥰
Ma hivatalos, halaszthatatlan ügyintézés miatt nem voltam elérhető, az ígéretem ellenérére! Ne haragudjatok KÉRLEK TITEKET Kedves Uraim, BOCSÁNATOT KÉREK! 😇
Február 7-én, azaz kedden a kiírtak szerint bátran hívhattok ha egy igazi, a tőlem eddig nem megszokott huncut hancúrra vágytok…..😉
ÍGÉREM, hogy a mai elmaradásom miatt kárpótollak titeket, hogy mivel? - az legyen meglepetés, ha megtisztelsz a látogatásoddal, akkor megtudod! 😜 🤭
addig is ölélés & csókjaim: Noémi
Sziasztok szép estét kívánok mindenkinek!
Elérhető vagyok minden nap, csak a rosszlányokon nem hirdetek most , viszont nyugodtan hívhattok :*
Puszi Hanna 🥰
staffi · Őstag · Az aproba hírdető Lia felkeltette az érdeklődésemet. Felhivtam, kicsit a teloba visszafogott volt de kedvesen elmondta az étlapot ami kifejezetten kedvező volt. Közbe chaten is beszéltem vele ott már sokkal cserfesebb volt.
Megfogom látogatni egy próbát ugy érzem megér😉😉🙏
Rákerestem, fullos a hölgy. Remélem, mihamarabb visszatér.
Johnnybegood · Újonc · Liza 26
Ne írjon neki senki dicsérő szavakat neki, mert elküld melegebb éghajlatra :)
Petya_001 · Tag · 😂nézegetem a lányok fotóit, és az egyik annyira hasonlít egy lányra akit keresnek pár napja illatszer " kölcsönvételéért". Szegény.😁
Tina19-ről vélemény?
Attsi · Újonc · Új vendégel is így fogadgya vagy csak a visszajárosokat???
Az a fránya gyros :-) :-)
Nálam a csúcs az volt, amikor múltkor erősen hagymszagú volt a szája, az kicsit lankasztotta a harci kedvemet.
50 rózsa?😂😂😂 Ezen beszarok....50 forintot sem ér. Amugy közel 50 éves lehet a nő, kb 500 mg c vitaminnal. Nekem is volt hozzá szerencsém, vagy 5 éve, akkor még elment egynek, legutóbb vagy 2 éve látogattam meg, de akkor már erősen letudós, siettetős volt, így hát nálam leszerepelt 1 életre, a fotókról meg nem is érdemes beszélni, ég és föld a profil és a valóság, node, ez a való világ.
Zalaegerszeg és Pécs között szokott ingázni.
Szia! Menj bátran! Élőben is olyan mint a képeken és semmi gond nem
volt vele
Nem csak nálad, sokan másoknál is, a kereső csodákra képes...
Ahová beírod a hozászólás szövegét, jobb felül kis kék gomb, nagyítóval. Szöveghez beírod a keresett lány nevét (kiválaszod a témát vagy keresel másik várost, néha az is hoz eredményt) majd katt a keresés indítása gombra és láss csodát... jó esetben ki is dobja a keresett hölgy bejegyzéseit... ha nincs semmi az lehet egy intó jel és érdemes olyankor kérdezősködni... ;)
Písz