Mert rájött, hogy a föld nevű bolygón él.
Mert rájött, hogy a föld nevű bolygón él.
Ha ezt olvasod, Niki33, én szívesen kifizetem a díjadat. Mikor leszel újra elérhető? Ha visszkapcsolod a telefonod, én felhívnálak. Köszönöm!
A Wizzair nál kell jegyet venned, hogy láthasd!
Régebben Ariana néven hirdetett, egyébként nekem jobban tetszettek a saját kpei, de ízlés dolga. Én egyszer elmentem hozzá iharosberénybe vagy Inkére, már nem emlékszem...mert indulás előtt egyeztettem vele, hogy kb 1 óra múlva ott leszek (messze van sajnos) és amikor a közelből hívtam volna, hogy na itt vagyok pár perc múlva, akkor már nem vette fel. Aztán később visszaírt, hogy elment Nagykanizsára bevásárolni és majd 3-4 órával később ráér. Köszi. Addigra túl voltam Ibolyán, mint B terv és már bánom, hogy nem ő volt az A terv.
sziasztok,
Niki33 azóta el is tűnt, telefonja se kapcsolható (tudjátok, az 50 ezres nőci :D)
Tudtok róla valamit? Volt aki meglátogatta?
Kiara néven (mától) inkei hirdető képet is Te csináltad?
elég jók!
Aztba csajt ki kell próbálnom, bár érdekes, hogy egy napon belül három helyre is hirdeti magát, meg nagyon gyorsan váltogatja a neveit. Ez nem valami bizalomgerjesztő, viszont nagyon jól néz ki :)
Egyértelmű Böbe
Szia én pécsi igényes ápolt lány vagyok ha aktuális még a keresés hívj v írj
Én tudom a számát
Csak addig nem akarom felhivni, míg valaki azt nem írja hogy tényleg melózik
nem Niki 21 masszirozott Lena neven a koruton a benzinkuttal szemben?
Múlthéten Hanna (31)-nél voltam. Szintén szupi volt. Ajánlott.
Engem is érdekelne :D
Sziasztok
Azt hallottam Alíz 24 újra dolgozik!
Igaz?
Tud valaki róla valamit?
Zitácska!!! Te vagy a leg jobb .
sziasztok. Nagykanizsa Adél 22 nem ajánlom senkinek
Zsozso36
A TELEFONBAN RÉSZLETESEN TAJEKOZTATTALAK MINDENRŐL! KÜLÖN MINDENKINEK EL MONDOM HOGY A MEGBESZÉLT IDŐPONTOT Tartsuk be mert NEM TE VAGY AZ EGYEDÜLI EMBER AKI EL MEGY EGY LÁNYHOZ! Külön felhivtam a figyelmed hogy nálam nincs ilyen hogy majd amikor te úgy gondolod ide csapodsz mert kell az a kis idő hogy fürdeni tudjak és tisztában várjam a vendéget!!! Mindenki tudja aki járt már nálam! 21:30 - ra VOLT IDŐPONTOD HOZZÁM, ENNEK ELLENÉRE TE 21:16-től 3 PERCENKÉNT HIVTÁL!!! EGÉSZEN 21:34-PERCIG! AMI ALATT ÉN A TUSOLÓBAN VOLTAM ÉS FÜRÖDTEM!!! BALSZERENCSÉMRE MERT FOLYAMATOSAN HÍVTÁL IDŐ ELŐTT BELE EJTETTEM A VÍZBE A TELEFONT BE ÁZOTT ÉS EZ MIATT SEMMIRE NEM TUDTAM REAGÁLNI SE FELVENNI VAGY VISSZA HÍVNI!!! TE MIATTAD TÖBB ÓRÁN KERESZTÜL HAJSZARITOVAL PRÓBÁLTAM SZÁRÍTANI DE MIATTAD ÚJ TELEFONT KELL HOGY VEGYEK MERT LE FAGY!!!
Sziasztok!
Tud valaki Meliről valamit(Súr)
Mostanában nem hirdet.Nem tudom elérni.
Amanda 27 járt nála valaki mostanában?
Engem is érdekelne 😁
Sziasztok tud valaki a hirdető néger lányról.