Szerintem,ha valaki ***moderálva***,joga is van azt maximálisan kihasználni,a megbeszélt keretek közt.
Szerintem,ha valaki ***moderálva***,joga is van azt maximálisan kihasználni,a megbeszélt keretek közt.
Milike egy ork leányzó, aki elég pro tolvaj. (tőlem lenyúlta a maradék pénzemet miután kifizettem úgy h a tárcám végig nálam volt, még a fürdőben is!) Egyébként nem rossz a csaj, de ha mész előre kérdezz rá a költségekre és csak annyit vigyél..
Szevasztok,
Bogi (34)-et próbálta már valaki? Régóta szemezgetünk egymással :-)
Mogyorókrém!!!---Engem is nagyon érdekel mert régebben valaki azt írta a másik fórumba hogy nagyon élvezetes a nőben benne lenni,és hogy nagyon rendesek és kedvesek---szeretném én is kipróbálni a kis hölgyet!!
Tisztelt Andybaby!
Belső üzenetben válaszoltunk
Akkor menjél olyan szolgálltatóhoz aki ezt nem kérdezi meg,és maximálisan elkényeztet. Tanuld meg ***moderálva**** csak ha megvagy elégedve a szolgálltatásaival! Nálam az a szokás hogy nem is várok előre semmit csak ha kétes az illető. De ilyennel még nem volt dolgom hála isten. a városi élet más mint a vidéki.
Figyelmetlen voltam. Máskor jobban sasolok :)
Szép Napot Mindenkinek!
De hát más közösségi oldalon is megtaláltuk már........ Kicsi kertváros..... :D Tvt meg még kisebb...... :D De viccet félretéve, azért szörnyű, hogy vannak ilyen cuccos leányok, kik saját magukat vágják úgy tönkre, hogy az ember rájuk sem ismer, főleg, hogy milyenek voltak, a középiskolában.......Azért ez várható is volt tőlük...... Mondjuk az ilyen szerencsétlen legalább a karját, vagy a lábát takarná el, de hogy hogyan!? Az már az ő dolga! :D
Micsoda!? :O Van olyan ***moderálva*** leányzó aki megkérdezni? :O :D Tuti, telibe fejelném, csak úgy poénból! Messze vagy még!? Csatt-Csatt! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nah jó vicc volt! Nőt nem ütök meg, de pár azért megérdemelné..... :D
Sziasztok!
Én a múlt héten voltam Rozetty-nél, nagyon meg voltam elégedve. Nemrég kezdett itt egerszegen, remélem sokáig elérhető lesz még.
Harmincas korosztály, ***moderálva***, jó a parkolás, a hozzáállása pedig csillagos ötös. Nagyon jó teste van, szereti ha őt is kényeztetik. Lehet vele beszélgetni is, nagyon közvetlen, nem sürget az *kc*óval.
Ajánlom mindenkinek,***moderálva*** szolgáltatást szeretne kapni.
Képek alapján ők szimpatikusak utánna olvastam csak hogy Niky csak masszázst vállal mostanság :-(
de mint olvastam Ryta szokott vállalni mást is és az az igazság kicsit piszkállja a fantáziámat!
Annak igazán örülök, hogy egy visszafogottabb, kevésbé fellengzős stílusban már végre érthetőbb az amit először is mondani szerettél volna. Kicsit úgy érzem, hogy bizonyos lányokkal szemben nem nagyon tudsz levetkőzni némi előítéletet, ennek biztosan megvan a magyarázata vagy az előélete, de ezt én nem akarom megfejteni, annyira nem érdekel a dolog. Afelől sincs illúzióm, hogy meg fogjuk győzni egymást egy-egy hölgy megítélését illetően, mert láthatóan másképpen közelítjük meg a dolgokat és mást gondolunk erről a játékról mindketten. Az egy kicsit továbbra is zavar viszont, hogy azt gondolod és írod, hogy te jobban ismered az általad lényegesen kevesebbre tartott lányokat, mert az általad adott jellemzés és reakció akár korábban a Lola vagy éppen az Írisz esetében szerintem nem helytálló és pontosan arról árulkodik számomra, hogy nem igazán tudod mit is kaphat ott a vendég. Az is igaz, hogy ez nem elsőre és nem is biztos hogy a második alkalommal derül ki, de ha valakiben látok valamit ami számomra érdekes- ami minden lánynál más egyébként-, akkor szívesen szánok rá időt, hogy megnézzem hol is vannak a határok. Szerencsére persze nem vagyunk egyformák, így a te vagy az én vagy egy harmadik ember véleménye is csak egy vélemény a sok közül, amit vagy megszívlel valaki amikor döntést hoz egy látogatást illetően vagy nem. Így aztán a javaslatom az, hogy tartsuk tiszteletben egymás véleményét, még akkor is, ha az egyébként eltér a sajátunktól, mert mint látjuk más látószögből teljesen más kép alakul ki egy-egy lányról és az adott szituációban talán úgy is tűnhet, hogy ez a minden kétséget kizáró egyetlen igazság, de mint ahogyan te is bizonyítottad ez egyáltalán nincsen így.
Üdv!
Jóestét mindenkinek!
Valamiféle "szégyenfalat" én is támogatnék, de van abban is valami igazság, hogy ezt teljesen objektív,
elfogulatlan formában szinte lehetetlen megvalósítani.
Van viszont minden fórumtagnak lehetősége itt, nem publikus (privát) felületen egymás között véleményt
cserélni, kritikát megfogalmazni. Én például jónéhányszor kommunikáltam így. Kaptam, és osztottam meg
hasznos tapasztalatokat. Egész jól működik, próbáljátok ki!
<nagyutazo>
Az oltás után köddé vált, de visszatért az oldalra Lilla néven, új képekkel.
Sziasztok..
Léna, Jázmin, Korina... ez a három lány nagyon színpatikus.. Esetleg valaki volt már a hölgyek valamelyikénél ?? Tudtok róluk mesélni előnyt vagy esetleg hátrányt milyen élményt váltott ki belőletek minden vélemény érdekelne :) előre is köszönöm .. :) vagy esetleg tudtok ajánlani valakit aki eszméletlen jó ? :)
Én meg még mindig a házaspááról érdeklődnék, volt valaki náluk? Megírhatná itt, vagy priviben. Köszi
Kedves 88 :) ha rákattintottál volna a nevemre azonnal kidobta volna a hirdetésem :) Léna. De én messze vagyok a téged érdeklö korosztálytól :) Jó éjt
Zotya!!!!!!!!!
Ha egy csajhoz beakarsz jutni akkor nem csak arról szól. hogy 5 percel előtte amikor neked jó felhívod és megsértődsz azon ha éppen nem tud fogadni. Lehet pl. előre egyeztetni.... Viszont pl. Millánál fültanuja voltam annak, hogy aki már egyszer beigérkezett és magyarul átbaszta azt már nem ugy kezeli mint a normális vendéget. Én a 3 emlitett leányzónál már voltam, és semmi gond nem volt velük. El kell dönteni mit szeretnél és időben egyeztess. Gina 25 F*renc utca???????? Gondolom már párszor beigérkeztél és magyarul basztál menni. Milla pl. egy forgalmas helyen rendel, Gina 25 pedig egy csendes diszkrét helyen. Nem fikázni kell a csajokat, nekik is van magán életük és érzésük. Zotya én ezt minden sértés nélkül írtam. Mindenki oda megy ahova akar és ahol jól érzi magát. Milla ha jól tudom csak masszázst vállal viszont Gina (fullos s.e.x) Kinek mi fekszik. Én sem ragadok le egy csajnál, mikor mire van szükségem. Na sok sikert.
Szia! Dobj egy elérhetőséget lenne pár kérdésem! üdv
Sziasztok :)
Milikéről érdeklődnék, tapasztalat valakinél? Miket részesít előnyben? :D Előre is köszi a válaszokat :)