Hello! sajnos ez igy van,es tessek csak figyelni :``Kifejezetten figyelmes és türelmes lány vagyok! Szeretem kipróbálni magam az erotika területén, élvezem amit csinálok!`` basszus,ha kenyszerbol csinalja ,akor inkabb ne is csinalja,osszevissza igergetnek minden felet,megjelennek itt a forumon a negativ tapasztalatok,es aztan tiplizes...ha mar belefognak ebbe a szakmaba akkor tegyek mar oda magukat hogy becsulettel csinaljak amit csinalnak.felhaborito, eskuszom,foleg ez a felidos dolog,abban minden benne kel legyen,megerkezes,levetkzes tuss,akcio ,es csao,mar reg lejart amikor meg a 25perc csak kozeleg.tanulsag,mar az ajtoban vissza kell fordulni ha latjuk hogy valami nem koser.Heninel en is voltam tobbszor is boszormenyben,sajan volt hogy a beigert masszazs elmaradt meg igen ido elott tavoznom kellett,elallithatodott a vekkere,de volt olyan is hogy a felesbol bo egy ora is volt.a masik dolg hogy nem keri el elore,nalam mar ez + pont volt.maskulomben benne nem fogsz csalodni,imadja amit csinal,sztem korrekt szolgaltato,mindenjot,hello!