Én egyébként nem is szeretem náluk sokáig húzni mert rohadtul lehangoló(és nem egynél jártam így)amikor 2 és fél perc után megkérdik hogy "összejön"vagy"messze vagy még"?
Én egyébként nem is szeretem náluk sokáig húzni mert rohadtul lehangoló(és nem egynél jártam így)amikor 2 és fél perc után megkérdik hogy "összejön"vagy"messze vagy még"?
Az elözőhöz: A másik, 5 perc alatt elhozom a mennyországot! Magamnak......... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Látom! :( férfi segítség orvosság, kék tabi! :D De így már nem vicces :( De a reklám miatt érteni az okot...... :D :( :DDDDD
Akkor egyáltalán, hogy került Niky szóba? Mivel ő viszont biztos masszázst csinál csak. Csillánál tuti kapsz mindent, akkor menj hozzá.
Nádorvárosi hölgy vagy vasútkörnyékén? Kérem aki tud valakit írjon. Köszönöm
Rytáról elég kevés amit találni lehet. A telefonban masszázst mond, igazából más érdekelne :-)
Nem kéne a helyszinen koppanni hogy mégse:-(
Örülök,h mint szolgáltató hozzászoltál,mert így tudjuk,h hova menjünk,kik szeretnek minket Magyarokat:)))
Nem árulod el,h milyen néven szerepelsz az oldalon?:)
:)))Igazából kicsit a fórumról,az osztrákokról:)
Tulajdonképpen én már vele is szemezgettem,és most itt volt az alkalom,h megkérdezzem,h mit vállal:)
Nos,csak,mert nem egyeztünk,ezért nem jelentkeztem be hozzá.
Egyébként remek kis csaj!:)És a beszélőkéje lenyűgözött!!!:)
Megjegyezném,h így kapásból 5 intelligens szolgáltató van az oldalon!!!:)
Virág,Kinga,Sonja,Rebeka,és Betty,akiről nem tudjuk,h milyen néven rendel valójában :)
Szia!
Nem kaptam privit...Üres a levéltáram...
Igen,ez az osztályozás félreérthető volt.Igazán arra gondoltam,h mint szolgáltató úgy lehetne osztályozni.rossz,jó ,nagyon jó,felejthetetlen valahogy így gondoltam....
Nyilván,h valaki jó csak,vagy sem,az ízlés dolga...
Nekem pl mind1 csak guruljon :))))))) vicc volt:)))sorry:))
Illetve aki ismeri.
Azért aki akarja érti! :D
Ha beírod a neveüket a keresőbe mindhárom lányról van bőven infó, nem tudom pontosan mire vagy velük kapcsolatban kícváncsi. Mindhárom ajánlott kategória egyébként, rosszul szerintem egyikkel sem jársz, szóval menj ahoz aki jobban bejön.
Ne haragudj amiért így írok, de ha mindent rendesen elolvastál volna akkor tisztában lennél vele! 4 nap! 4 napon belül elbírálják és felteszik!
Na de ehhez el kellett volna olvasnod mindent!
Pedig még csak nem is apróbetűs rész!
Haylee Lee vagy Kaylani Lei Bio! :-)))
Üdv: Thomika
Senkinek semmi infó? Holnap mennék valamelyik lányhoz jó lenne egy kis információ!
:D:DEnyire nem megy az üzlet??:DDDD
Nem értem mire jó az "önreklámozás"!
További jó forumozást!Puszi:Szandy
Kimoderálták a poént:(
Te tudatlan ilyet nem irkál ki az ember jokedvébe,amugy meg tisztába vagyok a jogaimmal elvégeztem amit lehetett,szoval ne okoskodj itt a paragrafusokkal mert még a végén megijedek menjen el az öreglány és mossa mega protkoját, ami szopás közbe ugy mozgott a szájába mint ami ki akar esni, szoval ne oktass ki engem hogy minek mia büntetés tétele (vetessek dnst az öreglánytol mega farkamrol is)azt majd kiderül mi lesz??
1 napig vagy 1 hétig kell várom míg megjelenik a hirdetésem?
gubás ezt tök jól írtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!