Szia!
Próbáld meg azokat a lányokat akik arcossan hirdetnek, gondolom nekik nem gond ez sem. Ez egy tip!
Szia!
Próbáld meg azokat a lányokat akik arcossan hirdetnek, gondolom nekik nem gond ez sem. Ez egy tip!
Figyelj Torkos, vagy rossz nevet írtál vagy Kamillának egy úgymond ellenfele vagy, mert nála jobb nő nincsen ezen az oldalon!
Azt ne mond már hogy nem jó a mélytorkosa! Oyan jól mint Ő még senki se sz*pott le!
Mindig szépen tisztán vár engem, szerintem minden vendégét, úgyhogy nem hiszem én hogy szőrös volt a lába!
Különben is kit érdekel, nem a lába a lényeg!
Egyébként meg melyik itt lévő lánynak nincs szétb*szva a pinája?
Ennyit erről én továbbra is visszatérő vendége leszek és csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sziasztok!
Tudtok olyan lányokat akiknél lehet fényképezni vagy videózni? Nem muszáj az arcnak látszania.
Az lenne az igazi maradandó élmény!
Amúgy, ha vki forró és ork egyszerre, hát az jó kombó bazki...... :DDDDDDDDDDDDDDDD
jani..... :D
Üdv.
Csütörtökön nem leszek elérhető......
és ***moderálva*** neked ez?
IGÉNYES "nevű" debreceni hölgyről van info valakinek??
Voltam Málnánál... én korábbról ismertem, ezért is látogattam meg ;)
Aki igazi NŐ-élményre vágyik, annak kihagyhatatlan - nekem jobban bejön, mint Kriszta, de ez egyéni vélemény. Formás test, szép arc, brutálisan magas színvonalú szolgáltatás, ráadásul a tarifa is átlagos, sőt! (ahogy mostanában tapasztaltam ;))).
Igazi minőségi együttlét az igényes "keresőknek".
Üdv! Anna engem is érdekelne!naggyon karaj a csaj!
Edit43 felhasználó elérhető vagy még?
Most szombaton szabad leszek,otthon leszek,szívesen kikapcsolódnék melletted,ha ráérsz!!
"jelige-barátnő feeling"
Puszi honey!:)
Kedves társaim, valaki magyarázza már meg nekem miért jó az hogy a lányok 70% duplán triplán hiredeti magát, más más névven, számon. Szánalmasnak és szemét dolognak tartom. Becsapják a vendégeket, illetve lejáratják a becsületesen hírdetőket. Ja és még az is durva hogy vann sok olyan hirdetés ami kamú, mert már az adot hölgy rég nincs e pályán. Segítsetek nekem kik akik nem hírdetnek sokszorosan. Köszönöm
ejnye bejnye mihálovics
Kérdeztem már, de tényleg nem tud senki semmit a nádszál karcsú kis Diáról?
Alina a képeit egy Christine Marie LeMaster nevű glamúr modelltől lopta!
Az irigység saját hiányosságunk kivetitése másokra......olyan gonosz emberi jellemző ami olyanná teszi az embi lelket ,mint a 40-en fokon szunnyadó kocsonya .Szóval bekaphatják,és le van szarva a lelki világuk a Júdás Álszent embereknek!!!!!!!!!!!
Jó reggelet mindenkinek. Érdeklődni szeretnék,hogy erről a Milla nevezetű lányról tud valaki valamit?? Jók a képei. Mit vállal és ***moderálva***??
Azóta már fel is 3x........ :D :D :D :D :D És te!? :D
persze, alap, ti is segitettetek, most mar csak a levelet kell megvarni, kivancsi vagyok mit ir.... :P
Lekapcsoltad már?:D