Szeretnék infót Roni-ról! Megbízható,nincs lehúzás? Előre is köszi mindekinek. Ui: Sok lánynál voltam már de mostanság már mindeki aki jó sz*lg*ltatónak számított abbahagyta. Sajna.
Szeretnék infót Roni-ról! Megbízható,nincs lehúzás? Előre is köszi mindekinek. Ui: Sok lánynál voltam már de mostanság már mindeki aki jó sz*lg*ltatónak számított abbahagyta. Sajna.
Válaszolni fog. Elküldi a tel. számát és ennyi. Ha felhívod, majd tájékoztass minket légyszíves. :D
fuh nagyon szepen koszi, irtam a kiscsajnak, kivancsi vagyok valaszol-e majd....
mas:
a kulombozo oldalakon hirdeto ALINA-rol van valakinek tapasztalata? milyenek az *rai? tiszta? a kepeken vajon tenyleg o van, vagy csak szedte oket vhonnan?
Hello mindenkinek ! Bella 23 nevű leányzóról tud valaki véleményt mondani ? Az apróban hírdet ! Előre is köszönöm szép napot mindenkinek !
Szia! Hát valóban egy gyöngyszem a drága, de amikor én beszéltem vele Pécsi címet mondott nekem nem Komlóit. Bztos vagy benne hogy Komlóii?
Krisztina vadászatához becserkészési stratégia:
Hétköznap de. ne hívd, mert hasztalan lesz nagy eséllyel. Du. is inkább 13-tól érdemes, de ha hétvégén is van lehetőséged akkor a szombat az sikert szokott hozni többnyire. Hajrá!
Bella(19) és Vanda(20) nevű lányokról van valakinek infója?
Egy elég friss beszámoló! Az este Nina 23-nál jártam, szegényhez elég késön értem oda és ahoz képest,hogy Vasárnap majdnem éjfélkor találkoztunk, rendkívül készségess és figyelmes volt! A lány külselye mint a képeken, csak párosul hozzá egy nagyon aranyos arc, szivesen elfogadnám barátnömnek is! Én egy gyors Franciára mentem, tökéletes volt, nagyon ügyes! Vissza megyek majd még az biztos!Nagyon ajánlott kategória! Köszönöm Nina :)
Annáról valakinek infója képek alapján tutti meglátogatom!!
Mikor?Ma voltál?
Kedves Otika76 .. már nem vagyok elérhető Szolnokon .. :(
Ez elég jó ötlet, főleg így vasárnap késő du-ra! :DDDDD
Erre én is rákérdeztem nemrégiben, olvass vissza. DE csak ezért ne menj szoboszlóra :(
Sziasztok!
Voltam Kamilla(40)-nél és nem az várt amit magáról írt.Popsiba nem igazán engedi bettenni, p*nája nagyon szét van b*szva és undorító,lába némileg szőrös volt,mélytorkosa sem az igaza.Nem ajánlom csak azért regisztráltam hogy elmondjam.Többet bisztos nem megyek hozzá,esetleg valaki tudna ajánlani megbíszható??
Szervusztok!
Nem tudjátok mi lett a hajdúszoboszlói hölgyekkel? Gondolok itt Perlára vagy Candyre. Pár hét múlva lesz ott egy kis dolgom és gondoltam elnéznék valamelyikükhöz de most nem látom, hogy hirdetnének.
Majd nem oltjuk le a villanyt:D
Jó pénzért! * Javítom! :)
Jó pénzést biztos akad.....
privátba eltudod küldeni a linkjét?
Sziasztok!!!
Tud valaki olyan 18-35 közötti szolgáltatót ajánlani, aki vállal videózást vagy fényképezést az esemény közben?
Nem fontos, hogy az arcunk is benne legyen, elég ha a "lényeg" látszik.
Ez lenne egy maradandó élmény és emlék is az eseményről. Mert így ha nincs p*nzem sz*lg*ltatóra elég csak megnéznem a közös videót vagy képeket.
Vagy ha épp véletlenül rátalálok erre az esetleg elfelejtett emlékre a kedvenc sz*lg*ltatómmal, kedvem támadjon újra meglátogatni!
A videó nem lenne több 5-6 percnél, és se a videót se a képeket nem mobillal csinálnám.
Segítsetek légyszives, vagy írjatok lányok!