Az nem érdekel. Naptárban gondolkodom, mint Tüncink. :)
Az nem érdekel. Naptárban gondolkodom, mint Tüncink. :)
Millának igazava,már bocsi hogy közbeszólók.Engem is mindig akkor hívnak ha eljövök valahonnan,másik meg az hogy más maganéletébe ne vájkáljunk hogy ki miért meddig és hol marad.Nekem is volt hogy az albérletet visszamondták,aztan ott alltam lakás nélkül.ezer ok lehet amibe egy vendég nem lát bele,nem mindig arra kell gondolni hogy sz.r valaki és azert változtat várost.
Üdv
Kedves ismeretlen! Amegbízhatatlanság NEM itt kezdödik!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tehetek arról,hogy nem volt időd arra,amíg a városotokban tartoszkodtam,hogy esetleg meglátogass. Ha már ennyire nyomon követsz szembesülhettél azzal,hogy a FŐ székhelyem évek óta Nyíregyháza.
Miért gond az,hogy az ember, más Városban is kiprobálja magát???
Ha ezek után esetleg,még valami gondod van velem örömmel várom a hívásod,és minden kérdésedre válaszolok!
További Szép Napot N.E.K.E.D.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosszindulat nélkül írom a giggolok miért nem a férfiak közé teszik fel a képeiket miért a nök közé???????????????????????
Azért ez a kemény! Jó megfogalmazás! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hello,
Annánál még mindig nem volt senki ? Tapasztalat, vélemény ?
Koszi !
Tisztelt Fórumozók!
Van itt lehetőség a hírdetők on-line elérésére? Nem találom.
Mint például a***moderálva*** oldalon: Üzenek neki. Ott az is látszik, ki hány levelet kapott, mennyi az olvasatlan (kevés) és mikor járt ott legutóbb a hírdető (jellemzően legfeljebb 1-2 napja szokott lenni).
Illetve vannak oldalak, ahol on-line bejelentkezés is lehetséges, illetve látszik, hogy ki van éppen on-line bejelentkezve.
Csakhát itt van a legtöbb pécsi hírdető.
Azért célszerű az ilyen elérhetőség, mert a hírdető maga választotta időben tud válaszolni és nem a "szolgálati" telefont kell érdeklődésekkel foglalni.
ENGEM MIÉRT UTÁLSZ?
:)))) Ezt a hozzászólást elolvasva nagyon jót szórakoztam, tetszenek benne a hasonlatok. xD
Magamhoz tértem!
Üdv mindenkinek! Örök vesszőparipám: Lányok! Az adatlapom nem azt kell kiíírni, hogy hány kg szeretnétek lenni, vagy mennyi voltatok 10 évvel ezelőtt, hanem a valós testsúlyt, ez azért óborzalom, hogy adott esetben egy, a képekkel még majdnem köszönőviszonyban sem lévő hölgy nyit az embernek ajtót. A kor letagadása is necces, de az valahol még magyarázható (bár itt is vannak/voltak elég durva csúsztatások), de hogy egy szemmel láthatóan kb 80kg környékén mozgó hölgy miért ír ki magáról 65 kg-ot, a másik aki kb 65kg körül mozog, miért ír ki 56ot, ez nekem rejtély..hacsak az nem magyarázat, hogy tényleg ennyire hülyék vagyunk mi, férfiak... és az esetek 90%ban nem érdekel senkit a dolog. Mindenesetre volt pár kellemetlen élményem már ebből, nem szívesen nevesítek senkit, mert volt ahonnan küszöbön kivülről sarkonfordultam. De felteszem a kérdést, ha már ebben nem képes valaki a valóságnak megfelelő paramétert megadni, mennyire számíthat korrekt szolgáltatásra az ember? (és most nem vagyok vevő a "de ti férfiak is milyenek vagytok" tipusú visszavágásra.)
Bocsánat, de ez most nagyon kicsapta nálam a biztosítékot.....
Egészen véletlenül mindent tudok róla. Edinánál ugyanolyan önkiszolgáló rendszer működik, mint a Tescoban. Odaérve először is kapsz egy kotont zacskós állapotban. Ezt majd neked kell felhúznod, miután kibontottad a zacskójából. Előtte ne felejtsd el felállítani a farkadat! Nem kell sietned Edina türelmes lány megvárja míg felállítod. Az se baj ha lassan megy, ő addig elücsörög az ágy szélén. Amennyiben nincs rutinod az óvszerfelhúzásban, mert azt eddig a partnered végezte, javaslom vásárolj egy dobozzal, mielőtt Edinához mész és még otthon gyakorold be. Szerintem ennyi plusz költség belefér. Ha mindezzel megvagy, ugyanúgy járj el mint amikor a Tesco üvegvisszaváltó automatájának lyukába behelyezed, a visszaváltandó üveget. Ha nem jól csinálod, a gép hibaüzenetet küld. Így működik ez Edinánál is. Pontos iránymutatást ad hogyan helyezd be, nehogy a gumi elszakadjon. Ha sikerült visszaváltani az üvegeket, kapsz a géptől egy papírcetlit. Edina viszont egy papírzsebkendőt ad, mivel az önkiszolgáló rendszernek az is része, hogy saját magadnak kell lehúznod az óvszert és letörölnöd csepegő farkadat. Jelenleg Edina azon dolgozik, hogy a pénz átvételéhez se legyen rá szükség. Ami úgy fog működni, hogy a kuncsaft leadja a lóvét a panzió recepcióján, bemegy a szobába, elvégzi maga a kielégítést utána elégedetten távozik.
És valamelyik suttyó még ezt is moderálásra küldte... nonszensz.
van meg valakinek tapasztalata Klaudiaval amugy? kivancsi lennek masok velemenyere....
A nap örömhíre :)
Örülök neked! :P
lináról infó?merre fele dolgozik?
Akkor belé is, kár lenne a pálinka is! :D
nem igaz én is ismere most is együtt fogadunk pasikat, te pedig nem jártál nála!!!
itt vagyok :) :)
Üdvözletem Uraim!
Hamarosan átutazom Debrecenen és szükségem lenne néhány információra a következő hölgyekről:
-Cony Shadow: képek alapján szimpatikus, de szeretnék azért tőletek is véleményt kérni a hölgyről.
-Didó: az idősebb korosztályból, a leirás alapján kicsit fura, hogy ezt nem - azt nem, valakinek van tapasztalata?
-Alexa 29, a képek alapján nagyon dögös, popsit is vállal (ez fontos szempont)
Előre is köszönöm,
Sz