Néhány magazin tolongani fog érte.
Néhány magazin tolongani fog érte.
Elnézésed kell kérnem, összekevertelek Helga(40)el. Ő volt Petra(40) néven fent és azt hittem róla van szó!
Bocsánat!
A korábbi hozzászólásom semmis ennek megfelelően.
Kedves marcus80!Sajnálom hogy lepukantnak tünt a lakás,bár ugy gondolom célnak megfelel!!Ami a lényeg tisztálkodási lehetőséged volt,tusfördő választék is,tiszta törölközö,és lepedö is!!Vagy nem??Azt hogy esetleg 50-nek nézek ki ezen nem kell csodálkozni,3 gyerek,és a tűzhely mellet állás és némelyik uriember ezt hozza ki belőlem!!:-))
De amugy köszönöm hozzám irásodat!!:-))
Lehidaltam! :)
Szia, nem kell Pécsig utaznod, pécsváradnál megtalálható Bia22 és Héd20i, érdemes őket felkeresni.... családi házban vannak, Hédi egy görög lány, hely tiszta.
:DDDDDDDDDDDDDD
Nyújtani, és lazítani, minden edzés után kell! Jót tesz az izmoknak, és laza maradsz...... :DDDDD Mondjuk a tiszta levegő, meg tisztítja a tüdőt...... :D
olvass vissza a fórumon, volt róla szó korábban
de megkönnyítem a dolgod: maximálisan ajánlott a kishölgy
Gondoltam érted haver az iróniát!
Egyetértek, csak aztán eltűnt, de remélhetőleg most egy darabig nem fog!:) Ajánlott kategória!
Ami viszont Natit illeti, nekem elég volt anno egy telefon is, már abból sok minden lemérhető...
sziasztok valaki meg tudná mondani mi történt lizával {19}? időnként megjelenik a hirdetése de sose ő veszi fel a telefont. miért hirdeti akkor magát?
hogy érted, hogy ilyenek kellenek Zegre??
Sziasztok!
Gabócáról tudna valaki információakt adni?
Anita tuti kis csaj , nagyon kedves, kőzvetlen és ugyanakkor valóban egyedülálló módon franciázik . Tiszta barátnős minden mozdulata . Nagyon ajánlott kategória .
Már nem fontos, el tudtam érni Lottit.
Viszont olvastam egy hatalmas hirdetést az egyik ilyen oldalon. Figyeljetek:
Anyagi támogatóm keresem!Én egy csinos 30éves ,nagy mellű lány vagyok..Kép nélküli levelekre nem válaszolok!Mindenkinek nem tudok válaszolni,csak annak aki számomra szimpatikus!30év alattiak,illetve mackós testalkatú férfiak nem érdekelnek!
:D
Szia!
Ilyenek kellenek Zeg-re, akik gumi nélkül is vállalják, valahonnan jött, sok makktárs meglátogatja és lép.Hát igen , a többit a fantáziátokra bízom
felhívtam Rozetty-t, és megkérdeztem mi merre hány méter.
közölte, hogy gumi nélküli szexet is vállal!!!!!!! egy kicsit gondolkodhatna...
Sok szerencsét mindenkinek!
szia
a klubbhirdetések között vannak jó pécsi és siklósi party servicek
hell eve (***moderálva***) is ott lehet telefonszáma kint van irj neki!
eva
Katrináról valami infó?
Mostanában terveztem meglátogatni, aztán a hirdetése eltünt az oldalról.
Dóri engem is érdekelne... ;-) meg, hogy mikor lehet elérni mert szinte lehetetlen... :-(