Bocs az a betűt elirtam:) Márti
Bocs az a betűt elirtam:) Márti
Nézd meg a közösségi profilom remélem meg érted amondani valómat szi Márti
Most le akarsz járatni én bántottalak téged:::))
Azért látszik a képeimen hogy leadta pár kilót de van aki így szeret SZIA KEDVES
De miért bántasz engem????????????
Sziasztok a győri Valentina 27- ről van valakinek tapasztalata.
Uraim, a véleményem szerint, csakis azért vannak a giggolók itt, mert az ő d*lg*z*ik is ezen az oldalon szerepelnek!
Ha a lakásban együtt vannak akkor itt miért ne szerepelhetnének együtt???
A masszázs *** moderálva *** a lányokat Nyíregyházán!
Didókám, én kicsi vagyok, és felnézek Tüncire. (Ahogy nagyon sokan velem együtt.)
Te hidető vagy ez érdekes nem????????????
Aki másokat lekicsinyel,az sose nagy.(J.G Seume)
Nem akarok senki védőügyvédje lenni! De ha rosz tapasztalatod volt Vele nemi iróniával fűszerezve megírhatod, és aki olvassa értelmezi így vagy úgy! Amiért egy Nő ilyen melóra kényszerül ( mert a töbség nem élvezetből csinálja) nincs jogod pálcát törni főleg nem minősíteni mint ahogyan tetted!! Ha a Nőt nem tudod tisztelni, tiszteld bennük az Embert!!!
Rebeka, Zoé mindkettőt ajánlom. Larát még nem ismerem én sem.
Nem értem ezt a Virág dolgot!
Én már voltam nála jó párszor és mindig elsőre sikerült vele egyeztetni és talizni is.
Nagyon jó vele az ágyban, mert odaadó, szinte minden benne van az alapban nála.
Ateste meg pont az én ízlésemnek való! :)
A Nagy Imre körúton viszont van két gyengénél is gyengébb ribi!
Nem a testükkel van a baj, hanem a hozzáállásukkal! Csak a lehúzás!
Minél hamarabb kitenni a vendéget ez náluk a jelszó! :)
:)
köszi::))
Ezt én is akartam már írni... Miért vannak a lányok között a fiúk hirdetései is?
Nati hozzászólásán meg mit kellett moderálni?
Nagyon jó volt az ajánlólevél amit kaptam Charlottéról, így meglátogattam! Az egyik legjobb döntés volt részemről - ilyen téren - az elmúlt években.Könnyű egyeztetés után, egy kimondottan csinos, jó alakú, szép arcú hölgy fogadott. A testét meztelenül látva teljesen a hatása alá kerültem.Nem fényezem tovább, de ami történt az ágyban minden kívánságomnak, és elvárásomnak tökéletesen megfelelt Örülök, hogy ezt az élményt átélhettem vele, és nagyon várom a következő találkozást!
Szia Nándi!
Téged is látni? :)
Ez nem csak olyannak tűnik, hanem az is! Azok ütnek övönalul akik nem érnek feljebb!
Ez olyan övönalulinak tűnik!!
Az írás nagyon jó, Edina felejtős!!!