Sziasztok!
Gabócáról és Kittyről tudnátok írni pár dolgot?
Sziasztok!
Gabócáról és Kittyről tudnátok írni pár dolgot?
Köszi a segitséget,aranyos vagy!
Igen, csak ott. Én csak franciát kértem. Az jó volt. :)
:-)köszönöm petra!!!legalább mi regi szolgáltatok tatrtsunk össze!!!!a forum tele van negativ elmenyekkel,es ez durván leminösiti szolnokot!!!!!vilikem,semmi baj ha leirod tapaztalatod,elmenyed,söt,az a jo ha adsz infokat az embereknek!!!!fölmegy a vendeg egy uj lányhoz(tisztelet a kivetelnek)csakis negativ elmenyben van reszük!!!JOGOS A FELHÁBORODÁSUK!!!
kellemes napot nektek:-)
Violettáról tud vki valamit?
Szia HOT,
szerintem bal oldalon az "ÜZENETEIM" menüpontban tudsz közvetlenül a szerkesztóknek írni. Azt csak hamarabb észreveszik, mint a fórumbejegyzést.
Tisztelt VL!
Érdeklődni szeretnék,hogy a fényképes fizetett hirdetés mikor jelenik meg? Most már semmit sem értek,mert a gép nekem jelenleg azt jelzi,hogy nem vár a hirdetésem jóváhagyásra.Kérlek tájékoztassatok.üdv:HOT
Miért ne csörgethetnéd meg ?lehet ki van kapcsolva,más városba van,vagy kiment külföldre.
De ha megírod a nevét,lehet tudja valaki.
Volt már valaki Tiffanyval és Mandyval hármasban? Érdemes hozzájuk menni?
Te is szemcsis?!Bár én csak olvasáshoz.
Biztos! :DDDDD
Tudom, hogy mondtad, és látom is! Van rá 4 szemem is...... :P :D
Petya ki ez a lany??csak skype-on lehet elerni??
köszi :) (Y)
=fényes :)
Mi az a polírudvar? Már többször is láttam ide leírva, de sajnos műveletlen vagyok. Ha modik miatt nem lehet kiírni, akkor privátban is elküldhetitek. Thx :)
Csapókert környékéről van itt lány?
Gyönyörű más képével,ékeskedni kedves Dóri. Látom nemtudtok ,már mivel próbálkozni. szánalmas :P
Ráadásul egy adonisztól :DDDD
Konrét tapasztalat?