Thanx:)
Thanx:)
Lotti nagyon érdekelne valakink infója??
Jázmin és Léna nagyon érdekelne engem valaki infót??
Nah! Ez egy pozitív vélemény! :) :D
Már látom ám! :DDDDD
Nagyon jók a képeid!!!
Sziasztok!---Egy kis beszámoló Bogikárol--nagyon aranyos finom husi,jó illata van izgató megfogni a combját és a fenekét,a lába között fincsi minden! A franciája nagyon finom úgy csinálja ahogy kéred,szereti ha dugják és nagyon jól dugható is---érdekelne a feneke is de azt majd legközelebb kipróbálom--aki szereti a nőies husit annak nagyon ajánlom,igaz kicsit látszik a ciciken hogy szült már de szerintem ez mint szexepil belefér!!!!
Rebekánál nem voltam, de Gina közel ugyanez a kategória.
Hozzáállás 0.
Szevasztok!
Sárváron hirdető Helgáról nincs valakinek infója számomra?Vagy valami méretesebb fenekű csajról?
Akiket szeretnék meglátogatni: Katrina (21), Bia (22), Hédi (20), Maya (34), Dóri (22)... Róluk esetleg van tapasztalat??? Kit(kiket) ajánlotok erősen vagy kevésbé... Előre is köszönöm! Elkezdtem visszaolvasgatni a fórumban, de már kifolyt a szemem... :D
Dior33: fake pic - kár:-(
Sziasztok! Leírnám eddigi tapasztalataim... Még kezdő vagyok-e téren, de Pécsett már meglátogattam 3 lányt. Az első Vivienn(22). Nagyon jó tapasztalatom volt vele, mint első "ilyen" lány az életemben. Kedves, igényes... Nagyon fincsi és illatos a puncija, elképesztően feszes és kerek mellei és feneke van... Úgy csinálhattam vele a dolgokat, ahogy szeretem... Nem szólt semmiért, nem kényeskedett, gondolom élvezte... Bár szerintem én is bejöttem neki, mert elég jó kiállási faszi vagyok... ;) Tetszett a hozzáállása a dolgokhoz, nem egy sürgetős típus... Kis tündér... Lina (18) és Adri (20), na náluk egyszerre voltam, egy helyen dolgoznak... Kicsit kalandos volt az odajutás, mert a várostól kiesik... Adrinak szerintem egy kicsit régebben készülhettek az ide feltett képei, vagy egy kis Photoshop becsúszott, olyan átlagos lány... De ezt leszámítva nagyon kezdeményező és érti a dolgát... franciája nagyon ott van és oda teszi magát rendesen... Lina (18), hát Ő egy olyan fajta lány aki után az utcán is hátranézel... Piszok jó teste van... Franciában ügyes, főleg ahogy ketten csinálták... Jó páros... Linát szerintem még külön egyszer meglátogatom... :D Remélem tudtam ezzel a pár tapasztalattal segíteni az itt keresgélőknek... Mostanában én is elkezte olvasni a fórumot és ha még lesz alkalmam több lányhoz is eljutni szívesen megosztom veletek... Remélem rossz tapasztalatot nem kell soha...
Kis név módosítás:)
Néha kell a pihi,meg a csavargás:)
Nem panaszkodhatsz,már itt is rálelsz a hírdetésemre:D
a teste szexi lenne, kívánatos, de a hozzáállása katasztrófa. nagy kár érte..
Sziaasztok nem tud vki olyan ***moderálva****
Helló!Vivit ajánlani tudom, jó csaj.
Vilikém te meg ne állj le ilyenekkel :))))
Mi nagyon jól tudjuk ,hogy normális ,kedves vendég vagy!
A véleményed meg igen is számít,mivel te is régi motoros vagy már és korrekt hozzászólásokat szoktál írni!
Aki meg erre félháborodik az forrjon a saját levében :)))
Puszi
Az igazság néha fáj :))))
Kedves Kereső ezt nagyon szépen megfogalmaztad :))))
Teljes mértékben támogatom :)
Szerintem ki van írva mindenkinek, minden..........
A jó dolgodat! :DDDDD