Üdvözlök mindenkit. Rózsa vagyok-Szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy Május 26.-tól Június 5.-ig nem leszek elérhető,köszönöm a megértésteket.
Üdvözlök mindenkit. Rózsa vagyok-Szeretnélek tájékoztatni benneteket,hogy Május 26.-tól Június 5.-ig nem leszek elérhető,köszönöm a megértésteket.
Szisztok! Eddig csak olvastam a forumot és rengeteg hasznos tippet kaptam tőletek, ugyhogy leírom én is a tapasztalataimat.
- Apróhírdetések között társkeresés néven van egyébként Franciska: Csak házhoz jön nincs kérója. A képén a feneke fogott meg de nagyon így lehívtam 1 órára. Az árak átlagosak a feneke élőben is brutálisan jó volt. Kora inkább 33 mint 23 és kifejezetten csúnya cickói voltak (kicsi, lógós, formátlan) kedvem sem volt megfogni. Maga az action nem volt rossz, de kicsit gépies, a NFVSZ résznél is inkább a gyorsaságra ment. A lány eléggé visszafogott nem túl beszédes. Mégegyszer biztos nem hívom fel.
- Niki (30) Őt csak legénybúcsúba hívtam táncolni, így action-ről nem tudok írni de eszméletlen jó show-t nyomott le a barátnőjével és nagyon korrekt *ron. Előtte személyes talin voltam nála a lakás kifejezetten igényes panel és a hölgy is nagyon jól néz ki, bár a cicik nagyon kicsik, kor stimmel. Nagyon közvetlen nyílt természetűnek ismertem meg, tuti elmegyek hozzá a napokban, hogy bepótoljam ami kimaradt.
- Camilla 2-3 hónapja voltam nála. A képeken ő van és élőben is nagyon csinos, a kor is stimmel. Egy*t*m sgt-on volt anno, most nem tudom. Telefonba kisebb *ssz*get mondott mint személyesen szó szerint hülyének nézett pedig többször is eggyeztettünk, ezért már az elején nem volt szimpatikus. A hely lepusztult, fürdő nem használható. Kezdetnek kaptam egy masszázst akár kértem akár nem. Rámnyomott egy fél tubus testápolót és még egy törülközőt sem tett alám, hogy ne az ágyat kenjem össze. Ezután el tudom képzelni hányan fekhettek ott előttem ugyanígy. NF nagyon rossz volt, teljesen nyitott szájjal csinálta így alig éreztem. Döngetés hátulról, mert nagyon szép feneke van. Kicsit guminő érzésem volt, teljesen nekem kellett irányítani, mozgatni, magától semmit nem tett. Tuti nem megyek hozzá többet.
- Tini Dia Sajnos már nincs fent az oldalon így nem részletezem. Vele jó volt *rak az átlagosak.
- ***moderálva*** oldalon található egy Vivi nevezetű hölgyemény a legmagasabb épületünkben található meg személyesen. Jól mélytorkozik 1-2 hetente elmegyek hozzá egy NF-ra, de mást még nem próbáltam mert külsőre nekem túl nagydarad (170/70-75 kg) Mélytorok kedvelőknek ajánlott.
Volt több lány is, de jelneleg nem látok aktív hírdetést és a nevükre sem emlékszem így ők most kimaradnak.
További sok sikert mindenkinek a lányokhoz!
Üdv!
Hi,
Niconál volt már valaki Tatán? Régen még T.bányán volt elérhető.
Üdv!
Mazó azért nem vagyok:)
Évike van egy Lenin összesem mit vállalsz érte? :D
Uránban rendel.
Ha meg akarnak lepni,nem ékszerrel kell,hanem könyvvel.Én nem a ruházati egyéboltokba szabadulok el.Nem lehet beengedni antikváriumba,mert otthagyom az összes pénzem:D
Csak a képeket nézegetem.D
Amúgy mióta megtanultam olvasni nem birom letenni a könyveket.
De, ahogy Pédé társ is írta, nekem is tetszett a beszámoló! :D
Bár engem inkább a rossz vélemények, és a fikák érdekelnek, azok aranyozzák be a napomat! Nah meg a fenyegetőzések, és hasonlók, amiket itt szoktam, szoktunk tapasztalni! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem közelre, távolra..... :DDDDD :P 8) Így, majdnem mindig rajtam van........ nem vagy fiatal még az olvasáshoz? :O :D
legyen cigany vagy akarmi,csak legyen korrekt es apolt szerintem.mint ahogy mar en is irtam parszor ,sajna nekem is volt hasonlo esetem ,es magyar holggyel raadasul...
Ájjáj! Kicsit többet vártam tőled fiam...
Szasztok!
Niki45- ről érdeklődnék, hogy a város mely részén rendel, egy utca név sokat segítene!
köszi
Stella nevű hölgynél jártam,hát nem tudok Róla sok jót írni igazából nem is tudom hogy él meg:Kiköti hogy csak két pózváltás lehet egy aktusban,nézi az órát,nem szereti a kölcsönös "fr t" amúgy a csak külsőleg rendben van de azért ennyi jó lány szolgáltatása mellett nem hiszem hogy ilyen hozzáállás kellene,ha meg akar élni
Áááá, igazán nem annak szántam.
Nem gond ha az embernek van egy egészséges egoja, önbizalma, csak tudni kell mikor elég ;D
Sziasztok!
Ariel nagyon bejön valaki volt már nála ?
Kedves Pédé! Köszönöm a firkát...Megérdemeltem... :D De, hát ez van mit tudunk tenni...
Voltam Melcsinél! A lány egyszerűen fenomenális .kedves és törödik a vendégével a action is kellmes volt nem ilyan mint egy darab fa élvezi a dolgot !sztem teljesen korrekt!
Sziasztok! Lia és PEtra érdekelne valakinek van vmilyen infórmációja róla?? vagy volt náluk már vki??? Köszönöm
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok!
Sajnos a rossz élményemet szeretném veletek megosztani. Minap voltam az Alicia nevű hölgynél, aki már az első pillanatra sem volt szimpatikus, de gondoltam adok neki egy esélyt, hogy meggyőzzön. Hát ez sajnos nem sikerült!!!! Masszázst kértem meg a végén egy kellemes levezetést, de Ő ezt oly módon érzékiség nélkül mívelte, hogy egyszerúen mág a vágyat sem tudta felkelteni bennem. Nagyon rossz élménnyel távoztam tőle.