értem, köszi!
értem, köszi!
Köszi a válaszokat! A kor az annyira nem számít, de kb 40 éves korig. Bár vannak azért sokkal jobban kinéző érettebb nők is az odlalon akik mellett elbújhatnak a fiatalabbak :)
Voltak fent régebben hajdúszoboszlói lányok pl Perla, róluk valakinek info?
Hanna (21): Ha esetleg a fiatalabb korosztályból keresnél. Bár az egyeztetett időpontban a helyszínre érve nekem nem vette fel a telefont, pedig 10-15 percig megpróbáltam még vagy kétszer, így aztán továbbálltam.
Évjáratot ugyan nem mondtál, de ha csak a helyszín érdekes ajánlható pl.: Adrienn 32. Érkezhetsz vonattal, busszal, villamossal, talán jobb is mint napközben a környéken parkolót keresni, a legmagasabb ház a téren a célállomás. A Hölgy kicsit többnek látszik élőben mint a jelölt kor, de ez egyáltalán nem probléma, mert a képeken is látszik, hogy igazán csinos. NF kellemesen finom, közben végig megvan a szemkontakt, a viszonzást is élvezi. Kellő rutinnal a megbeszélt időre, a ritmust végig fokozva lettem kész a lovaglásának köszönhetően. Nem szoktam hasonlítgatni, de talán most érdemes, a lovagló technika a Cony vagy a Krisztina műsorához hasonlít és igencsak élvezetesre sikerült mindkét félnek úgy láttam. Remélem hamar sikerül a Hölgyeknek egy jobb környéken, egy kicsit jobb lakásban folytatni a praxist, mert ez az egyetlen ami talán még kellene a teljességhez.
Sziasztok!
Szőlő utcában már voltam 2-szer, de többet soha! Nem a legtisztább hely, és a kedvessége a lányoknak sem a legjobb szerintem. Ha már p*nzt szánsz rá, menny egy kicsit jobb helyre!
Réka egy igazi angyal csak ajánlani lehet.
Vigyázni kell rá mert kincset ér :)
Örülök hogy Te sikeresen bejutottál hozzá. Nekem még mindíg nem veszi fel. De nem adom fel.
Értelmetlen ez az egész szájkarate.Azt nem értem miért vagyok olyan marha,hogy egyáltalán belementem.Vigyorognom kellett volna a beíráson,aztán hagyni a fenébe.
Lányok, mi ez a csend? Tán elfogyott a töltényetek? Netán sikerült kuncsaftot fognotok és azzal vagytok elfoglalva?
Bizony nem tévedsz, ők azok. Jól átléceltek a szomszédba.
Sziasztok!
Pár élményt szeretnék veletek megosztani!
A napokban jártam Krisztina Ruby és kb 1 hónapja Alexánál!
Krisztina: egyeztetés könnyen ment csendes környéken fogadott panel átlagos megbeszéltük mit szeretnék és ólyan csókot nyomott a számra amilyet még sehol nem tapasztaltam és már előttem térdelt és már kényesztette is a műszert, aztán go zuhany ott is kényeztetett és irány az ágy majd vegyvédelem fel és adjad neki! Jól pakolható minden felől és élvezte is. Árak átlagosak részemről ajánlott kategória!!!!!
Alexa: egyeztetés könnyen ment lakás előtt lejött értem felkisért megbeszéltük mit szeretnék gyors zuhany és már az ágyba taláéltam magam franciául nagyon jól beszél érzékian csinálja akció rendben van , árak átlagosak!! Ajánlott kategória!
Ruby: nekem annyira nem jött be nagyon feszült volt az akció alatt nála nem leszek visszajáró!
Remélem tuttam segíteni!
Hello! Tudnátok mondani olyan lányt, aki a Nagyállomás környékén található, vagy nem annyira messze onnan? Előre is köszi!
:-) Szeretettel várlak újra!
elismerésem azoknak a lányoknak akik arcképpel hirdetnek
Hello
Amennyiben aktuális még a kérdésed, én voltam. Mire vagy kíváncsi vele kapcsolatban?
Hét elején voltam Bianka19-nél. Egyszerűen hihetetlen a csaj :D Voltam már pár szolgáltatónál, van viszonyítási alapom és messze ő viszi a prímet az összes közül. Szép arc, szép nagy cicik, bevállalós. Mindenki próbálja ki, aki csak teheti!
Nem kamu képek, csak 10 éve ezekkel hirdet :D
A napokban meglátogattam Fanni19-et. (masszázs)
A belvárosban található meg, nem messze a mekitől. Masszázs ***moderálva***
A képeken egyértelműen nem ő van, de nagyon hasonlít. Amúgy a "kisebbséghez" tartozik, de rendben van. Nem volt lehúzás, a masszázs elment egynek.
Egyéb észrevétel: amikor mentem be a lépcsőházba, jött velem szemben pár fiatal srác, és csaj. Amikor végeztem érdekes módon ismét összetalálkoztam velük a lépcsőház bejáratánál. Véletlen???
Tippelek: Hajdú-Bihar Pandora és Kloé. Bár lehet hogy tévedek...
Nagyon unatkozó,és megkeseredett ember lehetsz,ha már az az egyetlen szórakozásod,hogy az itt hírdető lányokról szedsz össze infót és publikálod.Őszintén szánlak.