Nanemá! Itt csak valami félreértés lehet.
Nanemá! Itt csak valami félreértés lehet.
Üdv OB! Fiatalok közül aki vállal popsit Mariann 19 arcra nagyon bájos de még kezdő e téren nála benne van az alapban, Zsófi 23 is vállal szintén alapban. De ha igazán jót szeretnél e téren akkor Ryta 30 ő is vállal popsit igaz nálla plusszos de szerintem élvezi amit csinál egy próbát mindenképp megér! Ott van még Kriszti 33 csak hozzá nagyon nehéz a bejutás :-( Ryta és Kriszti szerintem ajánlottabb kategória mind a hely mindpedig a hozzáállásuk tapasztalatuk miatt :-)
Remélem tudtam segíteni!
az életkorához tedd hozzá az áfát...én nem maradtam mert nem jött be élőben.
Sziasztok. Pálma 44 ről van valakinek tapasztalata?
ma bejutottam végre Krisztina(33) hoz. azt kell mondjam minden perc várakozás és sokszori újrahívás megérte. fantasztikus élmény volt, ajánlom mindenkinek!
+Korina, Judy
Köszönjük az infót
Hello!
Szofinál járt már valaki?
Régebben Veszprémben "rendelt".
Friss beszámoló érdekelne a hölgyről.
Kérem aki volt nála mostanában ossza meg a tapasztalatait.
Üdv mindenkinek. Szandy (18) ról kellene infó. Nem találtam semmit a fórumon vele kapcsolatban. Elsősorban ő érdekelne, de ha tud valaki ajánlani egy normális fiatal MAGYAR lányt aki vállal popsit azt is megköszönném.
Mondjuk egy 20 éves, ápolt, kultúrált srác miért nem, nem mindegy, hogy 20 éves, vagy 30 éves f*z*ti ki a sz*lg*lt*t*s *rát?
Ha már így fel lett kapva Lilla, olyan kérdésem lenne, hogy miért csak 25 fölött lehet menni?
Szia!!!!!Ha rendesen végig hallgattál volna akkor hallottad volna h az mondtam kölcsönös szimpétia esetén.....És szerintem nem sokán tudnák,ahogy Te irod "makktársak"megf*z*tni!!!Ugyhogy szerintem nincs is miről beszélni! :)
Nos Gróf uram!
Bármennyir is bírlak, légy oly kedves, ahol generáltál egy cirkuszt, most akkor olvass át!
Téged szidnak, bunkóznak? Ugye, hogy nem. Nincs vége, úgyhogy bemutatkoznál ott
nyilvánosan? Csak így őszintén, becsületesen: "Én voltam, nem Linda."
Tudod, mint Csernus Bevállalom...
Csá
Sziasztok, pár infó a legelső forrásból:
Deborah (és Dorina) együtt rendelnek. Mindkét esetben a képek 3x jobbat mutatnak, a hozzáállás és a helyszín tutkóra deficites, a legelemibb dolgok is döcögnek. Delete.
Camilláról vki már írt, abszolút megerősíthető, nagyon-nagyon harmatos környezet és stílus.
Klaudia, Zsuzsi 21 ajánlott, Klaudiánál a kéró is jobb az átlagnál.
A lányokat pedig tényleg nehéz elérni. Azért szalad bele az ember néha ilyen óriási buktákba, mert próba-szerencse alapon a 12. aki felveszi a nyerő. Ezeknek az eseteknek a fele aztán nagy öngól lesz, a többibe viszont írtó nagy mázlik is előfordulnak, pl. Viola, Dóri, de ezek a szobormodelllányok mindig eltűnnek 3 hét után. Sajnos. Nacsá.
Hi !
Csillánál voltam , jól masszíroz, elég közvetlen csajszi. A Budai úton dolgozik.
Millánál járt már valaki? Tegnap hívtam többször, de nem értem el. Enged is valamit vagy csak masszíroz?
Próbáld rendes számról, számkijelzéssel.
Helló, kösz, akkor lehet, hogy csak jól reklámozza magát a csaj.
Sziasztok!
Csilla vagy Sziszi massszázsról van valakinek némi infója?
KÖszi
Hello Flaska
nekem egynek elment.Középkategria.