Meg is érdemled, úgy kell neked....😆
Meg is érdemled, úgy kell neked....😆
staffi · Őstag · Már annyiszor lett írva itt a fórumon ,hogy aki előre kéri a "kest" utalással azt azonnal el kell küldeni az "anyucikájába vissza"😡
Sziasztok! Vikinél járt már valaki? Privátban is írhat. Köszönöm.
Annyira gáz? Gondolkodtam hogy meglátogatom de inkább kihagyom.
Végül sikerült Barbarával összehozni egy masszázs programot és teljesen elégedetten távoztam. Részemről ajánlott.
Sziasztok!A Toldi utca környékén tudtok valaki...?
Szóval. Vicces olvasni a reakciókat, de a cél az volt, hogy Lola tegyen már ki, kicsit a valósághoz jobban hasonlító képeket. Érdekes de le lettem teremtve, de valahogy a képei rögtön lecserélődtek. Nyílván jól sikerült képekről van szó most is, így azért aki csak a képekre hagyatkozik, nem fog kiugrani a bőréből mikor élőben látja majd, de most már nem hatalmas a differencia. Amúgy nem tudom, hogy egy Pécsi Prostituáltnak milyen rangja van, de rá keresek, hogy tudjam mi alatt szerepel a hozzászólásom. 🤣🤣🤣
staffi · Őstag · Második, negyedik..😉😉🙂
Sziasztok!
Dóri 25-nél masszázson volt már valaki? Szilikon cicisnek tűnik, jól látom?
Sziasztok! Szandiról van valakinek tapasztalata, megosztaná?
Debrecen, Nyíregyháza...
Viviennél volt valaki? Egy ideje érlelődik benne hogy egy jóval idősebb nővel is kipróbáljam, ő képek alapján nagyon vonzó
Nem tudom ki a közkedvelt hirdető akire célzol, de sokakra tényleg igaz amit írsz. Mondjuk számlát kérni soha nem jutott eszembe. Van azért kivétel, én voltam olyannál, aki a képeinek teljese megfelel, a kiírásait vállalta, és valóban Nagykanizsán volt. Persze a többségre tényleg nem ez a jellemző, 20-30km-re vannak, autós kalandokat vállalnak csak, és tényleg messze vannak a képeiktől is.
Melyik városba dolgozik akiről.írtal.az Amanda27?
Sziasztok.
Várlak titeket igényes kis lakásomban 😊
Aki úgy érzi, hogy megfelel a bemutatkozó szövegemnek, és szeretne velem eltölteni fél órát akár órát, hívjon bizalommal😇
Tina volt Bius továbbra is kerülendő!
Összefoglalnám mi történik itt a városban!Vannak akik gyakran cserélik a nevüket vannak akik maguk is romák,de kiírják romákat nem vállalnak!Egyesek mindenre van lehetőség címszó alatt natúr szexet is vállalnak hol 25-ért hol 30-ért hol 40-ért!Hellyel sem mindenki rendelkezik van akinek előre kell utalni a harisnyát hirdetik sokan,de nincs vagy van egy focilabda méretű hálós valami!Itt ott vannak 1-2 napot,de a legszebb sokan nem azt a helyet írják ki ahol vannak.Még szörnyűbb nem egyedül várnak vagy felülvigyázóval vagy kolléganővel,aki 4 kezes masszázst hirdet az nem egyedül vár eleve.Arról nem beszélve se számlát se nyugtát nem ad senki se egészségügyi igazolással nem rendelkezik egyikük sem!Hirdetik a vibert sokan,de csak hívásban tájékoztatnak,ha van egyáltalán mert sokuknak csak hívásra lehet használni.Ha voltatok már adott lányoknál akkor tudjátok,hogy néz ki milyen is és milyen a környezete agyon retusált képek sokasága a hirdetésekben az egyik közkedvelt hirdetőnél is akit agyon dicsér mindenki!Uraim így döntsetek kihez mentek ez a város halott!
Köszönöm Uram!
Sziasztok !
Járt már itt valaki Fanninál ?
Privátba is jöhet a válasz és előre is kösz !
Azt én is tudom de az elvirát hol lehet meg találni