köszi az infókat!
Örülnék, ha valaki már valós tapasztalattal rendelkezne róla, tetszik a csaj nagyon, csak nem akarok lukra futni... vagyis dehogynem :D :D
köszi az infókat!
Örülnék, ha valaki már valós tapasztalattal rendelkezne róla, tetszik a csaj nagyon, csak nem akarok lukra futni... vagyis dehogynem :D :D
Sziasztok,
A nagyvenyimi husi, lazulós Marcsi (50) nevű hölgyről van valakinek infója, saját tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat, jöhet privátban is.
Üdv Mindenkinek!
úti cél: London
Sziasztok!
Izolda Kaposmérőben
Volt nála valaki?
Mik a vélemények élmények?
Rami már nem dolgozik még a tel. száma se müködött előtte beszéltem vele és mondta.
Nyudt szívvel mehetsz hozzá.Nem lesz csalódás.Tünemény a hölgy.
Szia
Írnál tel számot.
Köszönöm
Ramiról nem tudtok valamit, végleg visszavonult?? 🤔
Szia nem látom hirdetésed de küld infokat privátban, esetleg elérhetőséget. Engem is érdekelne a dolog.
Szia ,
próbáltam privátot írni, de nem ment át.
Mehetsz nyugodtan hozzá én is meglátogatom a héten ebben biztos vagyok 😉😊
Köszi a részleteket. Várjuk akkor, hogy meggyógyuljon...
Réka 24 szerintetek jó választás lehet? Valami infó vagy megtapasztalás?
Helló. Tényleg ki van kapcsolva, én csütörtökön beszéltem vele azt mondta hogy beteg a gyerköce,de megoldja a penteket.De Péntekre volt megbeszélve hogy hívom 10 kor, de már nem volt elérhetö.Gondolom a betegseg miatt. Amúgy láttam már élöben egy vékonyka az alakja,arca kedves kinézetü, de szerintem nem éri meg az 50 gurigát. Lehet, hogy még fogjuk látni itt. De azon elgondolkodhatna, hogy nem e sok az a guriga 1 órára és még panziót is te rendezzed.
Ki akarja meglátogatni?
Mert rájött, hogy a föld nevű bolygón él.
Ha ezt olvasod, Niki33, én szívesen kifizetem a díjadat. Mikor leszel újra elérhető? Ha visszkapcsolod a telefonod, én felhívnálak. Köszönöm!
A Wizzair nál kell jegyet venned, hogy láthasd!
Régebben Ariana néven hirdetett, egyébként nekem jobban tetszettek a saját kpei, de ízlés dolga. Én egyszer elmentem hozzá iharosberénybe vagy Inkére, már nem emlékszem...mert indulás előtt egyeztettem vele, hogy kb 1 óra múlva ott leszek (messze van sajnos) és amikor a közelből hívtam volna, hogy na itt vagyok pár perc múlva, akkor már nem vette fel. Aztán később visszaírt, hogy elment Nagykanizsára bevásárolni és majd 3-4 órával később ráér. Köszi. Addigra túl voltam Ibolyán, mint B terv és már bánom, hogy nem ő volt az A terv.
sziasztok,
Niki33 azóta el is tűnt, telefonja se kapcsolható (tudjátok, az 50 ezres nőci :D)
Tudtok róla valamit? Volt aki meglátogatta?