Sziasztok.
Elérhető vagyok minden nap: 9 től 22-24 ig.
Várom minden régi és új vendégemet is. 😗
Puszii Alisha
Sziasztok.
Elérhető vagyok minden nap: 9 től 22-24 ig.
Várom minden régi és új vendégemet is. 😗
Puszii Alisha
Parfümbolt az Árkádban.
Kedves JohnB igen jól gondolod nem vállalok punci nyalást de ha ezen kívül valami érdekel velem kapcsolatban hívj, vagy írj rám 😇
Ezt már soha nem fogjuk megtudni!
Kedves Alisha, jól gondolom, hogy azok az úriemberek akiket felizgat a puncinyalás téged ne is keressenek?
köszönettel
Kedves vagy köszönöm szépen drága várlak vissza 😗
Köszönöm a szép jellemzést drága várlak vissza😊😇
Bikuci007 · Újonc · Szonja 40 egy idő tolvaj! Nem érdemes felhívni mert csak az időtöket veszi el!
Nándi · Őstag · Mivel olyan hirdetőről érdeklődsz aki több mint 10 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal de jelen van itt!
A neve is változatlan, az évek folyamán írtak már róla néhányan!
Ne legyél lusta használni a keresőt!!
staffi · Őstag · Amira néven olvashatsz rola ha vissza keresel a keresőbe itt a forumon....
Sziasztok!Niki 28-ról valakinek van érdemi információja?
Hali mi az a douglas??
Hello!
Douglasba az Elvira, próbáljátok ki. Picike csaj, de imádja a Káreszt!
Hello!
Siófokon a Lauka a Mekiben. Barna hajú pultos. Fiatal kicsit zömök, de szereti a Káreszt! Űzheted egész éjjel! Lau felirat van a kitűzőjén. Duplapun*i is mehet Nekije!
Sziasztok!
Anikó (44) masszőznél járt már valaki? Képek alapján elég ígéretes hölgy, tudnátok róla esetleg infót szolgáltatni?
Ugyanez de a "hölgy" már Szentlőrincen integet/"tevékenykedik"....vagyis nulla teljesítmény....20 feletti amúgy de jön a szar dumáival. Vigyázzatok vele.
Szaisztok! Engem is érdekelne Barbi 22 jön még Debrecenbe?
Anikó36, Hanna27, Izabella26....pl.
üdv:
spray
Kedves cowboy90!
Nem beszéltunk meg időpontot,azt kérdezted,ráérek- e 1 ora múlva.Mondtam,hogy elméletben igen,de várom a lakástulajomat,nem tudom mikor ér ide,hívj vissza légyszi fél ora mulva,addig megprobálom kideriteni mikor ér ide. Ideért.Nyilván nem fogom ( tudom) felvenni a telot,ha itt van!!! Irtál sms-t,amiben csak azt kérdezted,probálkozzál-e még. Miután elment akkor olvastam,de mivel nem irtad bele,meddig jelentkezhetek,nem reagáltam rá!( nehogy bajt okozzak Neked)
Van most aktív Hirdető a Fényesben vagy ahhoz közel? Privátba is jöhet a válasz, előre is nagyon köszönöm.