KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Szeretettel várlak máskor is
KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Szeretettel várlak máskor is
Hahó srácok! A fórumon szépen gyülö negatívumokat és kérdöjeleket ellensúllyoznám egy igen pozitiv élménnyel. A múlt héten meglátogattam Zita (29)-et. Hihetetlen jó élmény volt! Végig kedves és közvetlen volt, a profi franciája közben a szép arcát bámúltam, mig háttulról a gyönyörü kerek popoját markoltam... Bátran ajánlom minden úriembernek 😋
Csatlakozom. Egyeztetes. Találkozó
előtt hívás. Persze nem veszi fel. Ez kétszer eljátszva. Na köszi. Felejtsük gyorsan el!
Nabuuk · Újonc · Üdv.
Anna 31 ről Vikinek tapasztalat?
Köszönöm
Sziasztok! Győrben újra elérhető vagyok párnapig !
Bővitett izgalmas szervízzel! Keressetek bátran! A pláza mellet vagyok megtalálható! Puszi
Sziasztok! Győrben újra elérhető vagyok párnapig !
Bővitett izgalmas szervízzel! Keressetek bátran! A pláza mellet vagyok megtalálható! P
DEBRECEN
Sziasztok lányok!
Csapatbővítés céljából keressünk dekoratív, dolgozni akaró, igényes kolléganőnket!
(20-40 közötti hölgyek jelentkezését várjuk)
A lakás igényes, légkondicionált, könnyű parkolás.
Bővebb információkért érdeklődj 20/4225671-es telefonszámon.
Köszi a kedves sorokat, jól látod a Tradicionális lingamot nagyon félre értelmezik mint az Urak/Hirdetők. Sajnos *divat*lett..gyors kézimunkának titulálni. .
Nyugi Rád mindig lesz időm ☺sőt megsúgom egyre többet vagyok itt..leginkább Törzs Vendégeimnek.
Csodás Napot 😊😘
Ez a Mónika39 egy rejtély nekem. Valaki írhatna róla. Annyira nem tűnik rossznak fotók alapján. 🙄
Kitti(38) masszőznél járt már valaki? Vélemény? Megéri?
Szia. Biztos felejthetetlen élményt nyújtanál mkvrl ilyen csodasz ilyen csodaszép hölgy vagy! Szívesen mennék is hozzád sőt minden vágyam az! Sajnos hétvégén és napközben nekem nem jó mivel nem vagyok egyedülálló! Mindig a hajnali órákban szoktam lányokhoz járni sajnos akkor van szabadidőm. Szerintem még páran vagyunk így. Olvastam a bemutatkozó szövegedet is, nem nagyon látni ilyet a hirdetők között aki ilyen intelligenciával rendelkezik, és még hibátlan is.
Csenge 33-ról valaki tud valamit?
Szandra (54) vélemény?
Valaki járt már nála?
Alexan · Újonc · Voltam nála még tavaly.Teste szuper,karbantartott.Jo cicik,jó popsi.Franciája nyálcsorgatós.szex is jó vele.A masszázsa meg profi.
Sziasztok! Nati37-nél járt már valaki?
Felejtős! Hajnalban akartam menni hozzá 4 körül. Elötte nap letárgyaltuk. Hajnalban mikor indultam irtam neki viberen, hogy indulok. Mondja nekem : Rendben, de milyen autód van? Kérdeztem ez miért lényeges? Hát, hogy milyen autót kell figyelnie. Egyből rákérdeztem, miért autós lesz? Aztmondja igen mert ilyen korán nem tud felvinni a lakásba mert otthon van a lány meg még nem tudom ki. Mindegy elmentem. Kifizettem neki a fél órát utána mondja nekem bocsi de nincs gumi úgyhogy aktus nem lesz csak francia! Nem is érdekelt volna csak ugye a franciára 5k val kevesebbet mondott elötte nap. Mindegy én nem vitatkoztam. Szerintem a képek se valósak kb 10 évvel korábbiak, igaz nagykabátba volt nem láttam semmit belőle. De arcra idősebb jóval mint amit állít!
Petya_001 · Tag · Kerüld!
Melani néven futott akkor 20 volt! :D
... és ha elég kitartó vagy, vagy elég ideig kutakodsz kapsz ingyen is olyan kontentet, mit itt a lányok valszeg százezrekért sem fognak megcsinálni soha... ;)
Járt már valaki Napsugárnál ?
Privátba is jöhet a válasz és előre kösz !
Petya_001 · Tag · 8 napja írták róla, hogy mindenki kerülje. Persze az is igaz, hogy ilyen esetben csak utólag fizetsz. Meg az is igaz hogy ilyen szolgáltatás helyett van nagyon sok alternatíva.