kis huncutok nem írtok, de akkor én se, pedig eltelt termékenyen ez a hét is :)
Legközelebb ha otthon járok, megnézem magamnak Merilynt (19) is. Új hirdetőnek tűnik, meg elég ígéretesnek.
kis huncutok nem írtok, de akkor én se, pedig eltelt termékenyen ez a hét is :)
Legközelebb ha otthon járok, megnézem magamnak Merilynt (19) is. Új hirdetőnek tűnik, meg elég ígéretesnek.
Melániával (21) mi volt a gond? A képei alapján szívesen meglátogatnám
Meg hogy nem is 22 az is biztos
Lakáson voltál nála? Régebben csak autós kalandot vállalt.
Natasa 06303994632
Sajnálattal közlöm veletek
A mai nap az az 14:20 tájban meg látogattam a lányt meg volt ami le volt egyeztetve vele
De sajnos nem volt elég a tarifa ár amit kért tőlem
Meg lopott miközben le tusoltam nála szex után
Vigyázzatok vele
Fruzsina 25 nagyon szép lány.... jól jönne egy kis segítség......
Új csajok vanak Kanizsán
De sajnos van pár csaj aki nem hajlandó fel venni a telefont
Van csaj aki nem ismeri a higéniát
Van akinek a palija a másik helységben tartoszkodik
Pár csajnál meg fordultam :(
és sajnos feleslegesen mentem hozzájuk
Viszont a tisztelet dijat le raktam a semiért
Melánia 21 éves aki most Kanizsán hirdet de leginkább Bánokszentgyörgy szokot hirdetni
Briana 41 éves aki átutazoba van itt Kanizsán ö a higéniát nem ismeri
Szex imádo tesók akik ismét átutazoba vanak itt Kanizsán egyik csaj velem foglalkozot a másik ki szeretet volna rámolni csak távozáskor a zsebem üres volt
Kamilla 33 éves neki a másik helyiségben zajlott a beszéd és a vihogás szóval nem voltunk egyedül
Niki 31 éves a képeken szép csaj de valoságban kinéz egy 50-60 közti év rengeteg a puder hogy a ráncokat el takarja magáról persze nála is volt egy fiatal srás aki távozáskor a tisztelet dijat amit adtam azt a srác vete át
juliusz78 · Újonc · 😂😂😂
Igen a fórum tényleg arra van hogy néhány napos regisztrációval osszuk az eszet. Véletlenül mindig pont ugyanarról a lányról írjuk a negatívakat. Pont erre való tényleg.
Kéretlenül is azt tanácsolom neked hogy engedd el Hannát, tedd túl magad rajta. Szerencsére vagyunk páran akik szeretik és élvezhetjük a szolgáltatását.
Dóri 36 messzire kerülendő!!!
Pöröly · Újonc · Sajna sok ilyen van. 😕
Én vagyok Zsozso! 😁
Teljesen jogos, még szerencsére, hogy én szimpatikus vagyok neki, így hát mindig jó kis adok-kapokos műsorban van részem. Dejónekem😁
Kedves Hanna a fórum ezért van hogy amit tapasztalunk azt megoszuk másokal.Mégvalami ha nembirod a kritikát akkor ne emberekel foglalkoz.
juliusz78 · Újonc · Vigyázz, mert lehet valaki bevallása, hogy ő zsozso33 és féláron megússza a randit:):):):):))
Nem célom a Hannát védeni, viszont mindig is lesz MINDEN lányál olyan vendég aki "csak muszály" -ból csinál meg... Nem gépek ők sem, ha egyik-másik csaj nem olyan jó szinész hogy meg tudja játszani, hogy épp a Brad Pitt érkezett hozzá, akkor ez mindig is érződni fog... Nekünk annyi előnyünk van, hogy látuk (jobb esetben) kihez érkezünk, így akit tudok hogy nem jön be, nem megyek el hozzá... A lányok végülis nem mindig tudnak így válogatni, még az ajtóban esetleg elküldhetne engem is vagy bárkit, de a pénz az pénz...
Jolvan már kicsit unalmas ez a tema szerintem engedjétek el
Végülis elmentem hozzá. Telefonon ledumáltuk a dolgot. Hamar fogadott. Ott lét kezdetén, ágy szélén fixáltuk újra az órás mutatványt. Már a felét sem akarta csinálni.. Natúr francia, popsi gumiban,stb. , semmit. Csak dugás gumiban. Semmi másra nem volt hajlandó.
Ekkor álltam fel és jöttem el. Lehúzós.
Nem fura magaddal beszélgetni?
Melani! Jobb 2. Nevet is találhattál volna.